práca


09.04.2024 - 14:06
(Panna) gulka
práca
Som zamestnaná v jednej firme skoro 25 rokov a som k nej pripútaná. Keby som bola spokojná s prácou bolo by to fajn. Lenže opak je pravdou. Súčasná pracovná náplň mi vôbec nesedí, ľudia tiež veľmi nie. Akurát je tu dobrá pracovná doba a miesto, čo pri 5 ročnom dieťati ocením. Ale moja psychika tu veľmi trpí... stále hľadám v ponukách, či tam nebude niečo vhodné pre mňa. Som nedoslýchavá a preto mám aj zo zmeny strach. Viete ma niekto nasmerovať ako sa môžem v tomto dlhodobom tápaní posunúť?
Som každému vďačná za odpoveď

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
10.04.2024 - 06:39 | Filtr
(Panna) gulka » Mici Angóra
Ďakujem veľmi pekne.
Aj som si povedala, že ešte rok to nejako vydržím a keď pôjde môj malý do školy, tak budem musieť niečo risknúť. Vychádza to tak po septembri 2025. Len sa musím dovtedy na niečo zamerať, lebo dolieha všetko na moju psychiku. Hľadám čo by ma nakoplo a začala by som sa tešiť.
Inak obdivujem vaše vedomosti ako to všetko viete vyčítať. Pre mňa je to také tajomné.
09.04.2024 - 21:11 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
No zrovna si říkám, jestli tam s tou nepěknou kvadraturou Saturn-Uran nebude nějaký zdravotní handicap. A i kdyby nebyl, tak to je fakt aspekt jak z učebnice, práce, která je nějakým způsobem zatěžující, brání v rozletu, ale současně je jistotou. Já u tebe vidím předpoklad pro zlepšení kariérního postavení nebo obecně zlepšení podmínek pro to, čeho bys chtěla v životě dosáhnout, v jupiterovském věku, tedy 45-60 let a/nebo ve spojení se zahraničím. Do narozenin v roce 2025 bych se asi neopouštěla do žádných větších akcí, od roku 2026 to vypadá lépe.Držím palce!


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »