Pořízení štěněte


21.01.2024 - 09:48
(Střelec) verka96
Pořízení štěněte
Zdravím všechny.
Moje kamarádka nar. 21.2.1979, 1.30h Prostějov si chce pořídit štěňátko (přidávám její horoskop). Měla už nějakou nabídku, ale ta nevyšla. Zrovna ji tranzituje Saturn přes Slunce, tak jsem ji doporučila chvilku vyčkat, ale půjde přes její Merkur ve 3. domě. Jinak pejsek narozený v r. 2023 bude mít Saturn u jejího Slunce nebo přímo na něj, z toho jsem ji odrazovala, ale záleží na celém horoskopu. Má zájem o pejska se Sluncem ve Střelci (jejím 1. domě), což tak po úvaze upřednostňuje. Spíš by si přála takového mazlivějšího pejska... :27:
Máte nějaký tip, který by se k ní nejlépe hodil, na jaké období data narození pejska se zaměřit? Děkuji... :29:

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 3 2 1
Řazení:
26.01.2024 - 16:33 | Filtr
(Blíženci) Lupi » thééé
To je. Kamarádky říkaly "vlčí víla" :4: Naštěstí je prdlá, jinak by možná ani nevypadala úplně skutečně. A víš, co je zajímavý? Tady u nás lidi říkají případně "vzbuzuje respekt". Až na jedinou babu tohle - nikdy "bojíme se jí".
A v létě jsme potkaly skautký tábor - napřed velikýho hemženího a krouženího, pak nejodvážnější holčička jestli si ji smí pohladit a když jsem dovolila (je na děti zvyklá) za chvilku jsi viděla dobrých patnáct tlapiček, jak se nemůžou nabažit :4: A toho rozrušenýho štěbetání!
26.01.2024 - 16:28 | Filtr
(Blíženci) Lupi » verka96
To nevím, jestli se dá naučit vidění aury. Já měla období, kdy jsem ji vídala - ale jen v metru a jen takovou hnusnou, tak to bylo naprd. Ale chodila jsem k panu Paulíčkovi na focení aury, to bylo přenáramně zajímavé. Jednou na nějaké přednášce nám ukazoval svůj archiv a to bylo....no, na to nemám slov, jaká různost! Co člověk to něco úplně jiného, tvarem, barvou, průhledností....tam si člověčice uvědomila, co vlastně znamená "každej jsme jinej". Bylo to jako chór andělů.
S těmi uzly. mně nepřišlo divné, že jsou zdůrazněné, ale když o tom přemýšlím kdoví, jestli je nemá zdůrazněné proto, že má být pátá do počtu a udělat z Jednopsa nějakou vyšší vývojovou formu? Ale to jen tak přemítám.
26.01.2024 - 11:30 | Filtr
(Ryby) thééé » Lupi
:12: nádherná
26.01.2024 - 07:09 | Filtr
(Střelec) verka96 » Lupi
Jo, věřím že s nima to není tak složité jako s lidma. Když jsem byla menší měli jsme kočku, teď občas přijde na na návštěvu cizí černá kočka, je mladá a hravá, někdy i spí a dívá se na TV.? Asi někde že sousední ulice. Už přibližně vím jakou má povahu, ze začátku trochu bazliva... Je to zajímavé, ty jejich duše. A kočky jsou víc svobodnější. Nikdy nevím, kdy přijde...
Me ty uzly zaujaly, protože jsou na asc. a desc. zvýrazněny.
Auru jsem neviděla... Nikdy a žádnou, to se asi dá nějak naučit, ne?
25.01.2024 - 20:26 | Filtr
(Blíženci) Lupi » verka96
Co mám vypozorováno já je, že zviřátky jsou fakt jednodušší. Myslím tím, že mají všechno, co lidi, jen ne v tak složité formě. Nevím, jestli jste viděla někdy vyfocenou auru? Zvířata ji mají opravdu jednoduchou proti lidem. Proto bych nehledala třeba karmické závazky a takové věci.
Co se karmy týče - mám takový polo-důkaz, že zvířata, která se nechala ochočit, to udělala kvůli tomu, že se jejich duše vyvívejí vedle lidí podstatně rychleji - což je jedna z hezkých etologických teorií, které jsem kdesi četla. Protože jinak platí za to ochočení dost surovou daň, že.
No a ten můj polo-důkaz je o tom, že psi se dokážou vyvázat z totemové (kolektivní) duše a pravděpodobně dělají něco jako mezistupeň - konkrétně moji psi vytvořili něco jako Jednopsa, úchvatná věc. A teď čekají na tu poslední - ale co bude pak, to nevím ani já, ani oni a já pevně doufám, že se to ještě dlouho nedozvím :1:
25.01.2024 - 07:23 | Filtr
(Střelec) verka96 » Lupi
Tak to je fajn, že má ráda děti, na lidi obecně kvůli tomu 7.domu...
Ja se učím, právě jsem založila tuto diskusi, abych měla jasněji.. ?
Já jsem uzly nyní trochu studovala, ten jižní u Venuše a v 7.dome, přišla s darem pro vztahovat.
Ohledně Marsu, je to větší plemeno, tak může vystartovat, to chápu.
Co se týká psů, já nemám ani zkušenost, ale líbí se mi pořád s p. Desenskym, jaký má přístup k psům a učí lidi, jak je dobře vychovat...
23.01.2024 - 20:11 | Filtr
(Blíženci) Lupi » verka96
Děti miluje. Tuhle je bránila před robotickým vysavačem jedné z dcer, což byla fakt sranda - jak je některé blížilo, už mu přehrazovala cestu :4: A spousta dětiček se ji snaží pohladit, když třeba míjíme školku na procházce.
Nojo, Luna vládce horoskopu, to mi nedošlo, dík. A vládce je holt v Beranu.
Ty uzle - hele, to nevím, jestli má smysl u zvířat - přeci jen mají více či méně kolektivní duši. Domy teda taky nevím....to už mi též připadá moc na zviřátko, ale nevím, nikdy jsem to blíž nezkoumala.
Venuše mi tam kde je připadá poměrně zablokovaná, což je dobře - nechci, aby měla štěňata a tohle by to mohlo usnadnit.
S tím Martem ve Štíru máme kapánek problémy - zvláště s ohledem k plemenu.
23.01.2024 - 19:58 | Filtr
(Střelec) verka96 » thééé
Tak dnes mi napsala, že si psa hledá už 2 roky... :6: To ani nevím.
23.01.2024 - 19:31 | Filtr
(Střelec) verka96 » Lupi
Pěkná... :27:
23.01.2024 - 19:30 | Filtr
(Střelec) verka96 » Lupi
Tak to má jen Slunce ve Střelci (noční zrození), jinak Lunu v Beranu (další oheň) nad obzorem, takže tady je ta Luna silnější navíc vládkyně horoskopu (v kvadr. s Jupiterem a Saturnem), možná proto je taková energičtější, ale myslím, že ten asc. v Raku je pěkný, takový domácí prvek... A navíc severní uzel v Raku na asc. A má ráda lidi? Přemýšlím nad tím 7. domem, má tam Venuši, ale zároveň i Saturna. Mars ve Štíru je pěkný, určitě bude trošku obranářská, ne? Má ráda děti? Určitě bude i přítulná (Venuše + Neptun).
Myslím, že se věkem zklidní, asi se ještě potřebuje více vyblbnout a vyběhat, ta ohnivá (sportovní s Marsem) energie... :27:
To máte fajn, že víte i ascendent... :27:
23.01.2024 - 18:19 | Filtr
(Blíženci) Lupi » verka96
Koukám, že je ta fotka strašně tmavá, tak jsem ji prosvětlila a posílám znova - nějak jsem nepřišla na to, jak ji z původního příspěvku vymazat a nahradit.
A teď mě vlastně napadá, že bych jí chuděrce upřela Asc a ona přitom je velice rodinný typ. Takže vlastně jo - vášnivý temperament ve službách rodiny, to by šlo.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
23.01.2024 - 18:16 | Filtr
(Blíženci) Lupi » verka96
Radix je tady https://1url.cz/CuIOA ale jak vidíte, u těch zviřátek bude fak základní kostra - u lidí podle Forresta počítám Slunko/Luna/Asc, u ní ten Asc teda fakt nefunguje :4: A to je čas narození naprosto přesně - narodila se císařem.
Má pěkně postavený Mars se Saturnem, žejo - ale že by to mělo vliv.........ale schválně, jak to vidíte.
Posílám madame osobně :37:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
23.01.2024 - 15:46 | Filtr
(Střelec) verka96 » Lupi
No tak to si dokážu živě představit... :27: Já mám takové pejsky ráda - říkám jim vítací typ... :46: Ona potřebuje trochu radosti do života, to by myslím přivítala, ale zase aby to nebyl takový "divočák"... Tak to potřebuje hodně pohybu, vyběhat se... A jaké máte plemeno??? A víte datum narození, že bych se podívala, jestli to z horoskopu poznám...?

Ona má 1. dům a asc. ve Střelci, proto ji to láká, navíc ji pak toto Slunce dělá pozitivní aspekt na její Jupiter, ale zase k jejímu Slunci je to v kvadrátu...
Já už mám Slunce na konci Střelce, takže tam už kvadrát spolu nemáme.
Ten její čivavák, to byl furt, že je nemocnej, to neujde, na lidi je protivnej, děcka přímo nesnášel... Tak jí přeju normálního psa. :27:
23.01.2024 - 15:12 | Filtr
(Blíženci) Lupi
Já jen poznámečku k tomu Střelci - mám druhého psa Střelce a jen vzkažte kamarádce, že je to....no, střelený :4: Té mojí současné jsou 4 roky, ale pořád ještě neběhá, ale lítá tryskem, přivítání je bum prásk do zubů - a to přesto, že ji stran toho vítání od začátku koriguju, cepíruju, dělám, co můžu - mám nakonec pět vnoučat. I přesto se neudrží a holt z ní tryská přemíra radosti. A jsou odolný - tím myslím, stodvacetkrát slyší "nedělej" a postodvacáteprvní zkusí, jestli by to přeci jen nešlo.
Původně jsem si myslela, jestli to není mým benevolentním přístupem. Ten tomu zřejmě napomáhá, to je pravda - ale mám pátou čubu a takhle výrazně to měly jen ty dvě Střelkyně.
22.01.2024 - 18:59 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » thééé
Na tranzity saturna jsem dost citlivý, nakolik ho mám v nativu v beranu. Aspoň že leze stále kupředu. Jó to tranzity plutóna to je mnohem lepší kafe. :4:
22.01.2024 - 17:50 | Filtr
(Střelec) verka96 » thééé
Ono to nebude tak rychle, jedna nabídka ji v pátek padla, těšila se, že alespoň jej uvidí...
Jsem říkala, že jí v tom teď brání Saturn... :25:
22.01.2024 - 17:47 | Filtr
(Střelec) verka96 » mg
Děkuji za komentář, znamení Býka jsem si taky myslela, že by se jí hodilo, aby měl pejsek v horoskopu, je zemní, taky domácí typ. Od loňska bydlí v domku s malou zahrádkou, tak mě to hned napadlo. Blížence jsem ji taky doporučila. Uvidíme, jak se jí bude dařit výběr, zatím moc štěstí nemá.
Vím, že je pro ni lepší štěně v čínském vodním zajicovi, ale Saturn mě zase dělal starosti. Ještě tyto 2 přístupy neumím dát dohromady...
No, jak bude mít adepta, napíšu... ?
22.01.2024 - 17:05 | Filtr
(Panna) mg
Ešte by sa dalo povedať, že jej by sa hodil psík, ktorý by mal veľa planét v zn. Baran, Býk, Blížence, Rak, doplnil by čo chýba v jej koliesku.
A podľa čínských horoskopov, by bol vhodný z r.2023 do 10.2.2024 - vodný zajac, lebo onedlho (z roku 2024) už budú drevení draci, čo by pre zemný typ bolo ťažšie.
22.01.2024 - 16:20 | Filtr
(Panna) mg
Ten aspekt Slnko v konjukcii so Saturnom som pozorovala po tom, čo som čítala, že ak stretnete osobu, ktorá má Slnko na vašom Saturne, tak ide o osobu, ktorá rozsvieti tie ťažkosti, ktoré sa vám zdajú neriešiteľné.
Potom som zistila, že to tak mám s mužom, on má Saturn blízko môjho Slnka a naozaj je to tak, že ak on má nejaké neriešiteľné problémy, tak ja to dokážem vyriešiť a obyčajne mi to ide ľahko.
Máme jednu susedu a ak neviem niečo riešiť, obyčajne sa vždy obraciam na ňu, nevedela som jej dátum narodenia a keď raz hovorila, že ide oslavovať okrúhle narodeniny, tak to bolo 20.11. a vtedy som zistila, že ona je tá osoba, ktorá mi vie pomôcť.
Ostatné susedy nie sú takéto.
Ešte môže byť ten Saturn aj ako učiteľ, síce prísny, ale niečo naučí.
22.01.2024 - 12:41 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » verka96
No právě, jako s partnerem bych nic takového teda mít nechtěla :43:
22.01.2024 - 12:39 | Filtr
(Střelec) verka96 » thééé
No, a zrovna ještě tak silná Ryba...
22.01.2024 - 12:38 | Filtr
(Střelec) verka96 » Mici Angóra
Je to první pohled jedno velký špatný.... :22:
22.01.2024 - 12:23 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » verka96
No a tam je opozice čivaví Saturn její Slunce, ona to asi fakt vyhledává :63:
22.01.2024 - 12:21 | Filtr
(Ryby) thééé » verka96
To Věruš stoprocentně , psi dokážou být tak oddaní, že přetahují i nemoce.
22.01.2024 - 11:54 | Filtr
(Střelec) verka96 » verka96
Hodně jeho planet v jejím 3. domě a jeho Jupiter na její Venuši a Saturn stejně v Panně. A jeho Slunce trig. její Jupiter atd. Velká podobnost, ona to tak cítila, že on je taková cíťa velká jako ona.
Máš pravdu, ta podob Ryb je velmi různorodá, můžou to být i veselí pejsci...
Příspěvky: 52-28 27-3 2-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »