Kompozit_mystický obdélník, ale stellium ve 12.domě


14.09.2023 - 23:00
(Kozoroh) sirrael
Kompozit_mystický obdélník, ale stellium ve 12.domě
Mohla bych poprosit o názor na kompozitní horoskop (případně synastrii)?
12.1.1985 10:20
12.4.1974 05:00
Dvě ženy, pracovní vztah, ale cítím tam něco mnohem hlubšího... (citového)
V kompozitu je tzv. mystický obdélník, což by mělo být velmi pozitivní (možná výjimečné), ale stellium je ve 12. domě.
Děkuji za názory.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
16.09.2023 - 00:58 | Filtr
(Lev) Gryphon » sirrael
Výstavy, umění, mecenášství, klidně i duchovní škola...to tam všechno může být. V tomto směru to je otevřené.
Problémem je ta realizace, to zhmotnění. Je to otevřené příliš, je potřeba to stáhnout dolů do hmoty, prakticky to ztělesnit. Tam bude ten největší problém i výzva. Dát tomu "tělo", ksicht, originální formu. Co jste vy dvě zač? Co z vás to má reprezentovat?
Jedno staré moudro říká "mluvením o rýži se rýže nenajíš", já bych to upravil na "snění o rýži tě nikdy nemůže zasytit"... Neboli: uvařte rýži a ať je podle vašeho vlastního receptu!
15.09.2023 - 19:17 | Filtr
(Kozoroh) sirrael » Gryphon
Ještě bych dodala, že Ryby jsou nám oběma tak nějak bytostně blízké. Já mám v Rybách ascendent, Venuši a Mars... ona Venuši a Jupiter. Nemůže tam právě přes ty Ryby spojení a souhra zafungovat?
Já sama mám zároveň ve svém nativu Venuši a Mars v Rybách ve 12. domě.
15.09.2023 - 17:18 | Filtr
(Kozoroh) sirrael » Gryphon
Takže spolupráce je tak nějak na vodě?? Máme spolu vytvářet umělecké projekty (výstavy a jiné).. bude to problematické?
15.09.2023 - 09:59 | Filtr
(Lev) Gryphon
Dvanáctý dům v kompozitu dělá spoustu snění a přemýšlení, co by bylo kdyby, s tím, že realita žádná nepřijde...To samé dělají Ryby a určitý sklon k idealizování dělá i konjunkce Slunce s Venuší. Zde je ale navíc i opozice na Saturn, s tímto aspektem očekávat, že něco vznikne, je velká naivita. Na druhou stranu, přesně takový ten kompozit je. Naivní. Bude to dělat takové pocity určité spřízněnosti, sladění se, ale je to natolik neohraničená energie, že se to nebude moct nijak zhmotnit. Celkem příjemná je konjunkce Merkura s Jupiterem ve Vodnáři, určitě je tam potenciál si dobře pokecat, můžete bejt i docela dobrý kámošky. Karma, duchovní spřízněnost, vize...to všechno tam může být, ale je to natolik prchavé, že se o to nedá nijak opřít, nedá se na to spoléhat. Nějak to je nastavené tím způsobem, že nebudete pořádně vědět na čem jste, sen a realita bude splývat dohromady, ale pokud ten chaos a bezhraničnost ustojíte, neřekl bych, že to je úplně ztracený.
Mystický obdélník a obecně figury aspektů, bych ale určitě nepřeceňoval, na mystickém obdélníku fakt není nic tak výjimečného.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »