Dítě v radixu


20.07.2023 - 10:50
(Rak) Mystique
Dítě v radixu
Ahoj všem. Měla bych takový dotaz. Lze z mého radixu vyčíst, zda se ještě někdy dočkám dítěte? :34: Jelikož můj 5. dům zeje prázdnotou (chápu, že nejde jen o obsazenost 5. d), tak se trošku obávám, zda vůbec přijde. Na které aspekty se případně zaměřit a lze třeba z tranzitů vyčíst, kdy by se mohlo zadařit? 2x se zadařilo dle Jonášovy metody, ale bylo tam celkem dost neg. aspektů a odešlo to dřív, než to začalo. Všem moc děkuji za případné odpovědi a přeji pěkný den. :17: :6:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
21.07.2023 - 07:11 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Mystique
Tak to je dobře, že máte tento přístup :17:. Ten umělý zákrok může být šance, tak uvidíte.
20.07.2023 - 20:01 | Filtr
(Rak) Mystique » Mici Angóra
Moc děkuji za odpověď. :1: Ano, čas mám správně dle porodnice i informace od mamky. Už se s manželem snažíme 5 let s tím, že poslední rok docházíme na kliniku a čeká nás nejspíše v následujícím čtvrtletí IVF. Oba jsme se tak jako tak shodli, že bychom chtěli jedno dítě, ale už jsme i vzhledem k věku a všem peripetiím okolo smíření s tím, že třeba nebude vůbec žádné. Tak mě tak ze zvědavosti zajímalo, co na to astrologie. :45: :17:
20.07.2023 - 12:18 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Předpokládám, že čas máš dobře-Luna ve 12. domě a ještě poškozená Plutem je ohledně dětí bohužel problematická a nyní na to navíc z kvadrátu pere tranzitní Pluto, které ještě pocourá sem a tam. 5. dům ve Lvu většinou značí spíše méně dětí, obvykle tak jedno. Slunce, které 5. domu vládne, taky není úplně v kondici...Následujících pár let je tam bohužel k tomu Slunci i Luně více či méně negativních tranzitů, které se budou střídat (Slunce a Luna jsou v sextilu, což má svoje plusy i mínusy). Zasnažila bych se intenzívně odteď do konce roku, dokud tomu jakž takž přeje Jupiter a Saturn a Pluto couvá. Držím palce! :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »