Nástup PL do 6.domu a tranzit Urana 10.domem a černá Luna na AS.


09.07.2023 - 18:43
(Blíženci) Jana +
Nástup PL do 6.domu a tranzit Urana 10.domem a černá Luna na AS.
Moc Vás všechny zdravím.
Musela jsem znovu nahlédnout do svého astro kolečka. Jsem už z toho trochu zničená. PL mi začalo panovat v 6.domě a Uran tranzituje v 10.domě. Stále nemám práci, kde bych setrvala a trápí mě to. Pracuju, ale vždy mě to tak sešrotuje, že jedu až na doraz, protože pracovat chci a pak mi vypoví tělo....už opravdu nevím a jsem z toho nešťastná. A to ještě černá luna mi jde na AS. :23:
Je to tím PL který mi právě vstupuje do 6.domu :32: a ještě to potrvá :24:
S tranzitem Pluta VI. domem zaznamenáte hlubokou proměnu v oblasti práce, každodenních činností a vašeho zdraví. Tak to bych prosím tedy zaznamenala a velmi tvrdě.
V pracovních činnostech budete velmi efektivní a budete tvrdě pracovat se schopností pronikat k podstatě věcí ale i se fyzicky přepínat. Není proto vyloučená i úplná změna zaměstnání nebo povolání, a to i v případě, že se vám práci měnit nechce.... to se mi nechce, ale nedávám to fyzicky...
No a navíc tranzit Urana X. domem často přináší radikální změnu v profesionálním životě, změnu povolání. Při příznivé aspektaci přináší tento tranzit nečekané pracovní příležitosti a můžete mít nyní mnoho skvělých nápadů. Pokud se budete snažit udržet určitou situaci, aniž byste ji doopravdy chtěli, pak vás z obtížného místa mohou vyhnat různé nečekané události....no a to se děje...moje kosti a pohybové ústrojí stávkuje.... :24:
No a to právě se v tom nějak nemůžu zorientovat, jestli tam je taky nějáká příznivá aspektace vůbec ....snad ten Jupiter, který mi také jde do 10. domu...teť sedí na MC, ale zatím nic příznivého nevidím a ani se mi to reálně neprojevuje, i když se velmi snažím....tolik pohovorů a nic se mi nedaří....
Ale kdy to zkončí, už to trvá moc dlouho a já nejsem člověk, který by vyhledával válení se doma nebo na pracáku..... nebo myslíte, že by ke mě mohlo dojít konečně něco stabilního?
Prosím moc můžete mi k tomu někdo napsat pár řádků? Budu nesmírně vděčná všem.
Moc děkuji, děkuji :79: :62:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
09.10.2023 - 10:14 | Filtr
(Blíženci) fanik
..vždy mě to tak sešrotuje..jedu až na doraz..a pak mi vypoví tělo..nedávám to fyzicky..

Ahoj Jani, tady půjde zřejmě jednoduše o nedostatek energie.
Spíš 8-9 hodin denně? Máš pravidelný dostatek kvalitních živin a pro tebe vhodných doplňků stravy?
Máš zdravý a dostatečný pohyb na čerstvém vzduchu 5 - 10h. týdně a to vše dlouhodobě? :29:
01.10.2023 - 19:04 | Filtr
(Blíženci) Jana + » tiferett
děkuji moc,to je svatá pravda :27:
15.07.2023 - 10:28 | Filtr
(Střelec) tiferett
Skôr by som sa zamerala na svoju povahu, na svoj spôsob myslenia, cítenia, na svoje postoje – v tom to celé je. Svoj život a životné situácie a zvraty si vytvárame my sami tým, ako myslíme, cítime, aké máme postoje. Keď si tak „usilovne“ skúmate svoje tranzity a zameriavate sa na to,čo „vám prinesú“, tak si sama svojim premýšľaním o tých tranzitoch vytvárate okolnosti, ktoré nastanú. Astrológia je len hra- tak ako je hra politiky, ekonomika. A kto verí astrológii, tak sa mu život podľa nej odohráva, kto je múdry, silný a má osud vo vlastných rukách, na toho astrologické aspekty a energie planét nemajú nijaký vplyv. Preto nevyzreté duše sú silno pod vplyvom energie planét a ich aspektov, ale silné múdre duše ktoré sú MIMO astrologickej hry si vytvárajú svoje život sami.
Preto preskúmajte skôr svoju povahu – napríklad vzdušné energie Blíženecké a Uránske v svojom natálnom horoskope a popremýšľajte , akými povahovými vlastnosťami si vytvárate svoj osud sama – v práci, vo vzťahoch, zdravotne. VŠETKO, čo sa človeku deje, si vytvára úplne sám. Nič vám nevytvárajú planéty ani ich aspekty. Poznám veľa ľudí, ktorí sú celkom mimo vplyvu planét a deje sa im v živote to, čo oni sami chcú, čo si sami vytvárajú.
Múdry človek môže používať astrológiu k tomu, aby si preskúmal svoj tranzitný horoskop a „zariadil“ si život tak, aby sa nepriazni, ktorá by mohla nastať vyhol. Ale to musí byť múdry, láskavý, trpezlivý, ovládať všetky cnosti.....o tom ten náš život je. Nie o astrológii. Astrológia je hra, barlička, ktorá môže na začiatku pomôcť.
Napríklad problémy s kosťami naznačujú, že vášmu životu chýba pevná štruktúra, že vám možno chýba tá správna dávka pohyblivosti – čo je jedna zo základných vlastností Blížencov.
Aby človek dospel k múdrosti, je potrebné chápať mnohé súvislosti života- kŕčovite sa orientovať len na astrologické tranzity je k ničomu.
11.07.2023 - 16:33 | Filtr
(Blíženci) Jana + » Mici Angóra
jj čas mám dobře. :1:
11.07.2023 - 16:24 | Filtr
(Blíženci) Jana + » Mici Angóra
moc Vám děkuji, :17: ... nereálné představy nemám, stojím nohama na zemi, snažím se snažím, ale tělo řeklo dost, tak teť se musím dát dohromady.
Práce v cizině tedy nevím....asi ne...mám tu ještě závazky, staré rodiče, kteří nikoho nemají, takže nee...spíše bych ráda využila tvořivost s lidmi, ale to mi zatím nevyšlo...takže spíš dřina :23:tedy práce se nebojím, ale člověk to musí zvládat, jinak je to špatný...
mám nabídku spět do pečovatelství...tak to zvažuju,ale ne dřív než za dva-tři měsíce.....ještě uvidím.... :25:
Moc moc díky :17: :17: :17:
11.07.2023 - 13:42 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Kdekoli jde Uran, tak to bývá turbulentní období, no, věřím, že je těžké najít něco stabilního. Tranzitní Jupiter na MC může znamenat jen touhu po expanzi, ale zas na druhou stranu pokud člověk v této konstelaci něco pro kariéru dělá, mělo by se to zúročit. Čas máš dobře? Já vidím, že Pluto v tom 6. domě už nějaký čas je (v Placidu mám hrot 23.38 Koz) a hlavně dlouhodobě dělalo kvadrát na Venuši coby vládce MC, to už nebude, aspoň ne přesný nebo doběžný aspekt. Ten nativní 9. dům na mě dělá dojem, jestli třeba nemáš nereálné představy o tom, co bys mohla dělat, třeba se máš vydat úplně jinudy. Uvažovala jsi o práci v cizině? Dobré je, že skončil solární rok 2022, kdy seděl Saturn přímo na solárním MC, nyní od 1.6. je v 10. domě na rok Slunce, já myslím, že se to pohne, Pluto sem, Pluto tam. Jupiter se brzy vrátí na začátek Býka a lízne toho nativního Saturna, vládce 6. domu. Saturn z Ryb přeje z druhé strany, teď vlezl Mars do Panny, takže na to MC a Venuši se Saturnem taky fajn. Současně Saturn kvadrát Merkur ale spíš ukazuje na depresivní myšlenky a ten Mars to může přiživit, nepoddávala bych se tomu. Jako je fakt, že samotný hrot 6. domu v Kozorohu je předpoklad spíš pro dřinu (a problémy s pohybovým ústrojím), ale snad nemusí trvat celý život. Do konce roku si myslím, že by se mohlo něco vyrýsovat (i dřív), na jaře možná ještě nějaká turbulence (Saturn-Merkur, Slunce), ale určitě lepší než doteď :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »