veľké bolesti chrbáta


19.05.2022 - 15:42
(Kozoroh) vandalka
veľké bolesti chrbáta
Ahoj. Keby sa niekomu chcelo pozrieť koliesko môjho kamaráta, budem moc rada...ďakujem.
Kamarát posledné 3 týždne trpí hroznými bolesťami chrbáta, v poslednom týždni až tak, že ho to pripútalo k posteli - skončil v nemocnici na kapačkách a dostal milión liekov na bolesť a kortikoidy. On sám si zatiaľ myslí, že je to platnička (lebo to mal v minulosti, asi 8 rokov dozadu), ale presnú diagnózu potvrdí až magnetická rezo, na kt teraz čaká.
Zaujímalo by ma, či to v jeho koliesku vidieť...ja (amatér) tam nič moc nevidím. Premýšľala som, či to môže súvisieť aj s inou oblasťou v jeho živote...aké má témy v tranzitoch a sek.progresiách? Vzťahy, práca, kríza stretného veku??? Ja tam vidím niečo, čo by mohlo naznačovať krízu v partnerstve (Saturn opo na mesiac, blížiaci sa Urán opo na Venušu, v sek.prog. podobne) .. Na 6.dom (zdravie) tam nič moc nevidím..tak neviem.
Moc díky, keď si nájdete chvíľku času.. :17:
23.12.1975 1:00 Stará Boleslav

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
24.05.2022 - 12:39 | Filtr
(Kozoroh) vandalka » Mici Angóra
To máš pravdu..nech nájdu niečo, čo sa bude dať riešiť, nech sa mu uľaví.
A moc ďakujem :17:
24.05.2022 - 11:53 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » vandalka
Klidně je možné, že mu nenajdou nic (Neptun). Ale uvidíme. Za mě lepší diagnóza nějaká než žádná, pak člověka často posílají od čerta k ďáblu a nebo rovnou k psychiatrovi. Držím palce! :17:
24.05.2022 - 11:46 | Filtr
(Kozoroh) vandalka » vandalka
Tak MR už má za sebou, ale výsledky až v pondelok 30.5. a to má teda dosť divoké konštelácie a ešte je aj spln a tá konj Mars s Jupíkom ešte stále v kvadr na jeho Slnko. Bojím… :63:
..ale budem dúfať, že to nebude to najhoršie..nič iné neostáva..
23.05.2022 - 12:09 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » vandalka
No tak namožení jo, ale jestli si něco skřípnul, tak to samo neodezní. Jupiter nemusí takhle působit, ale může, pozoruju to čím dál častěji, že je to vlastně taky expanze, ale v negativním smyslu :24:
23.05.2022 - 08:42 | Filtr
(Kozoroh) vandalka » Mici Angóra
Moc ďakujem, holky :17:
Čo som si ešte všimla, díky skúsenosti Frojlanj, že okrem toho, že pred tými 8 rokmi mal kvadrát Saturn na Lunu, tam bol v sek.progresiách aj Luna kvadrát Urán a teraz odchádza z opozície. Takže opäť Luna, city.
Neviem, ako súvisí s témou čast chrbáta, ale je to v spodnej časti, v oblasti kostrče. Iné diagnózy v pohybovom ústrojenstve nemá..celý život veľa športuje, furt sa musí hýbať.
Mal chvíľu obavy, aby to nebola oblička, má len jednu..ale s tou druhou nikdy neboli problémy, dáva si pozor na prechladnutie a tak. Tak snád to nebude ono .. ten Jupiter a nádor ma vyplašil, Mici ..ale napadlo mi to dnes ráno tiež .. :24:
On si to spája s tým, že asi pred mesiacom si hádzal míč so synom, stáli od seba ďaleko, takže už sa musel veľmi na jednu stranu namáhať, aby tú vzdialenosť prehodil. A ráno nemohol vstať…ale keby to bolo len namožené, po 2 dňoch to prejde..
ešte raz ďakujem za vašu ochotu a pohľad :17: :74: :68:
23.05.2022 - 07:04 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
V tom 6. domě je toho tranzitně poměrně dost, ne? Pohybové ústrojí je Kozoroh, on tam má Slunce a před cca 14 dny vstoupil Jupiter putující 6. domem do Berana a udělal mu na to Slunce kvadrát. Fakt tomu nepředcházela nějaká třeba velká námaha, nepřeťápl se? Bohužel jupiterovské tranzity někdy můžou značit nádor (ale nemusí). Současně tam byla marsovská kvadratura, taky ze 6 (brzy se ten Mars dostane do konjunkce s tím Jupiterem, tak bacha). Dlouhodobě už mu jde tím 6. domem taky Neptun, to by teda mohlo znamenat, že ta farmakoléčba mu uleví, ale taky by mě zajímalo, jestli se odhalí příčina.
21.05.2022 - 18:34 | Filtr
(Ryby) thééé
Dulezite je, v jake casti patere to je. A jak na tom pater drive byla, jestli nejaka skolioza a jake postaveni
21.05.2022 - 14:49 | Filtr
(Panna) Frojlajn
Mě napadá akorát teda z vlastní zkušenosti Lev. Mám Mars i asc ve Lvu. A jakmile mi o obojí nepříznivě cinkne Saturn, tak to schytavaji záda, střílení bolesti do hrudníku, pocit stažení a ztuhnutí, jako kdyby byl člověk v nějakém korzetu. Lev vládne hrudníku, srdeční oblast, hrudní páteř. Takže jakmile mu Saturn jde teď opozicí na Lunu ve Lvu, mohlo by to s tím mít souvislost. A když to naposled měl cca před osmi lety...kdy mu na to jel Saturn kvadratem, tak by mě napadlo toto.
On tam bohužel v té opozici na jeho lví Lunu ten Saturn teď bude dělat otočku, bude tam stacio, začne se vracet a pak si to zopakuje ještě jednou. Takže se mu může ten problém teď ještě táhnout...pak poleví...ale jakmile se dá Saturn zase do přímého chodu, tak mu tou opozicí do té Luny drcne znova. Což bude konec ledna a únor příštího roku.
Nijak zvlášť jsem se teda na ten radix nedivala...ale toto mě napadlo jako první věc :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »