Pracovní vztah


28.03.2022 - 17:13
(Střelec) Kerryna
Pracovní vztah
Krásný den přeji, měl by někdo chuť mrknout na tento vztah? Uvnitř žena, zvenku nový spolupracovník(nevím čas). Od začátku je to oproti ostatním jiné,neumím to popsat,takové napětí, kdy nevím, co od toho člověka čekat ? tak bych ráda nezúčastněný pohled.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
02.04.2022 - 19:33 | Filtr
(Střelec) Kerryna » mg
Děkuji moc :17: pracovní vztah určitě, je to o spousty let mladší člověk :3: Ale takové napětí jsem za celé roky, co pracuji ještě s nikým necítila. Říkala jsem si tedy, že je to těmi aspekty Pluto Mars.
02.04.2022 - 10:51 | Filtr
(Panna) mg
Napätie spôsobujú aspekty označené červenou čiarou, ktorých je viac ako tých priaznivých.
Jeho Luna v Rybách opozícia Jupiter, Mars v Panne, to môže byť, že on nerieši až tak poriadok a dôslednosť ako to robíte vy. Alebo jeho Slnko opozícia Saturn - tam cíti on nejaké obmedzovanie. A zase jeho Saturn oproti vášmu Merkúru - to je tiež pocit obmedzovania vášho myslenia, komunikácie.
On má Lunu, Merkúr vo vodnom znamení a vy Slnko, Merkur v ohnivých. Takí ľudia majú iný prístup k riešeniu aj pracovných záležitosti.
Aj jeho Jupiter má tam napäťové aspekty k vášmu Slnku, Neptúnu.
Sú tam aj dobré aspekty napr. jeho Slnko dobre na váš Merkúr, to zlepšuje komunikáciu alebo jeho Urán dobre na Vašu Lunu, Pluto - to môže priniesť taký nový pohľad na veci. Ako pracovný vzťah to ešte môže byť.
01.04.2022 - 11:37 | Filtr
(Střelec) Kerryna
To vůbec, jen mě astrologie hodně baví a tyto opakující se aspekty, Pluto/Mars o kterých jsem nečetla nic moc hezkého a ty naše Luny/Pluta v nativech, se mi ještě s nikým opravdu "nepoštěstily" a nemám s tím zkušenost :63:
30.03.2022 - 19:23 | Filtr
(Střelec) Kerryna
Nikdo žádný postřeh? ? koukala jsem na to znovu.I tranzity v kompozitu- Mars kvadrat Pluto, on má v nativu Pluto konjunkce Mars, ta si tak pořád říkám, co nás dva to má naučit?
29.03.2022 - 18:22 | Filtr
(Střelec) Kerryna » andyka
Vidíte, zrovna tohle mě nenapadlo, mě zaujalo, že obá máme v nativech aspekt Luna-Pluto a pak mě trochu straší jeho Pluto kvadrát můj Mars.
29.03.2022 - 17:43 | Filtr
(Beran) andyka
Myslím, že je tu hodně ohnivé energie, což znamená že ji musíte nějak vybít.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »