Stará třešeň


21.03.2022 - 23:03
(Kozoroh) Bublinka71
Stará třešeň
Moje dcera řeší dědictví po svém otci. Ten vychovával daleko před jejím narozením syna své přítelkyně. Cely život se ale nechal vydržovat. Jelikoz zjistil, že nedostane nic a jelikož je dcera univerzální a jediný dědic, snížil se k tomu, že závěť padělal s pomocí dvou přátel a předložil ji. Dcera nechala udělat písemný rozbor ( nevím jestli to říkám správně ), a řeší se to u soudu. Kde měla pocit, že je to proti ní, že se druhá strana zaštiťoval charaktery svědků, místo toho, aby chtěli revizi toho posudku .

A teď se dostávám ke snu, mám totiž pocit, že to souvisí. Zdálo se jí, že je na zahradě s tím dotyčným. Stojí pod starou třešní v zákrytu a sleduje jak po stromě snaží vylézt tento muž . Ale na konci větví nejsou červené třešně , tedy jsou, ale zmrzlé obalené v jinovatce. A on se je snažil jíst .
Mohu se zeptat, co to vypovídá ?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
21.06.2022 - 12:36 | Filtr
(Váhy) LemmOny
No podle mě je to hodně dobrý LSD. Ty vykreslený detaily.. a ta bezbřehá fantazie :32:

Doporučuji nasbírat pár "zmrzlíků" a nechat je roztát v tom pekelným vedru tady teď. :27:
19.06.2022 - 15:54 | Filtr
(Střelec) tiferett
Čerešňa - strom života, že je stará - už život nemá nijakú silu ani vitalitu. Čerešne - plody- sú zamrznuté, nijakú novú silu z nich už nezíska. Červená farba - farba vitality- ale tá je zamrznutá, nič z nej nebude. Teda asi ani z dedičstva.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »