Incelové a nenávist k ženám astrologicky


21.03.2022 - 12:31
(Panna) Mici Angóra
Incelové a nenávist k ženám astrologicky
https://www.idnes.cz/xman/styl/…

Při Luně ve Štíru zakládám morbidní téma-na základě výše uvedeného článku (a ještě toho druhého, na který je odkaz uvnitř) mě zajímalo, co mají jmenovaní muži astrologicky společného, tak jsem si našla data a kde to šlo, i místa narození. Celibát nebo staromládenectví typicky značí napjatý aspekt Luna-Saturn nebo Venuše-Saturn, ale přímo nenávist k ženám bych zařadila pod Luna-Mars nebo Luna-Pluto (přičemž v extrému skutečně může být přímo touha ženy zabíjet, což někteří zrealizovali).

Sice díky absenci časů narození nevíme přesně, kde je Luna, ale potenciálně mají aspoň jeden z těchto aspektů všichni (Luna-Pluto převažuje):

Scott Beierle

https://horoscopes.astro-seek.com/c…

Paul Elam

https://horoscopes.astro-seek.com/c…

Warren Farrell

https://horoscopes.astro-seek.com/c…

Roosh V.

https://horoscopes.astro-seek.com/c…

Milo Yiannopoulos

https://horoscopes.astro-seek.com/c…

Richard Spencer

https://horoscopes.astro-seek.com/c…

Elliot Rodger

https://horoscopes.astro-seek.com/c…

Alek Minassian

https://horoscopes.astro-seek.com/c…

Matt Forney

https://horoscopes.astro-seek.com/c…

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 2 1
Řazení:
22.03.2022 - 09:24 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » cimi
Jj, taky jsem pro, že ta Luna bude k tomu Neptunu blíž... V zásadě se dá u světel konjunkce počítat až do 12 stupňů, takže pokud není úplně ráno, tak tam minimálně slabší bude.
22.03.2022 - 09:23 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » thééé
Já znám taky jednoho takového Váhu, je epileptik, měl machistického otce. V zásadě ho děsí, i když mu víc stiskneš ruku při pozdravu (což když neznáš pozadí ti přijde jako psycho...).
22.03.2022 - 08:48 | Filtr
(Blíženci) cimi » Mici Angóra
Mě fascinuje ten alibismus: "přes kamínky se neviděla mozaika" - to se asi může stát fakt jenom v Americe. Tam se to asi tak nějak schová za nucenou toleranci ke všem úchylkám.

Když jsem si četla ten příběh tady toho Scotta Bierleho, tak mi přijde, že v jeho životě nebylo místo pro to co bylo označeno za "špatné". Už jen to, že byl nějakou dobu voják z povolání nebo učitel, naznačuje, že chtěl být svým způsobem "správňák" - být na té straně, která určuje jak věci mají být...
Myslím, že ho matka hodně omlouvala a zavírala oči před tím co dělá - luna v konj s neptunem??
On neměl tím pádem zpětnou vazbu k tomu, kde jsou hranice toho co si může dovolit, ale neměl ani zpětnou vazbu ke své sexualitě, které nedokázal asi pořádn porozumět, pochopit a jen se z něj vyplavovala. Dělalo se, že se to nevidí.
Řekla bych že ta luna by dost možná mohla být v konj s neptunem i podle toho co píšeš, ty omluvy matky na něco co nechtěla "vidět a vnímat" přestože viděla a vnímala...
Takže ty temné věci postupně získávaly nad těmi správňáckými navrch (slunce+merkur+pluto) až ho pohltily úplně...
Ještě tam trůní ten saturn v panně...no ten bych řekla, že paradoxně podporoval tu jeho myšlenku, že aby se mu podařilo svou sexualitu zpracovat, musí vše kolem "vyčistit"...
22.03.2022 - 08:44 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
Znala jsem tehdy kluka s takovou konjunkci ve vahach. Jako decko se pocuraval, bylo to ze strachu z otce. A mel takovy rengenovy hluboky pohled.
22.03.2022 - 08:06 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » thééé
Je to možné-fakt nevíme. Jinak zajímavé je, že v den těch vražd pouze tranzitní Slunce došlo na Mars, jinak tam vcelku žádné napětí nebylo...
22.03.2022 - 07:54 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
Ano, ja jsem ten clanek zhruba procetla.
Ten uran mars mu mohl delat tu narazovou potrebu se frustrace a psychonaloze zbavit. Necekane a radikalne. Kdo vi, v kterem dome ten mars je.
Slu plu mer to prave vidim jako hromadu hnisu, jedu, krivd. A vnimani skrze plutonskou optiku.
Omakavani holek a agrese by mohla byt ta provokace, o ktere jsem psala, puvodni nenavist k bezmoci toho rodice i jeho samotneho.
U tech rodicu, to je tezke, matka mohla i chlastat, mohla byt "za clonou" , proto ta separacka. Pokud by mel luna neptun.
Ale to jsou ode me takove - treba.
S temi rodici , tezko teknou, co vsechno se tam od detstvi delo.
Podle me byl psychicky nemocny, uz od detstvi, tu se neda mluvit jen o nenavisti k zenam. Zeny jsou tu jen zastupny prvek.
V clanku ho vlastne podezrivaji i ze seriovych vrazd, nekde v okoli, takze schopny vseho.
22.03.2022 - 07:34 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » thééé
Já vidím jako problematický hlavně ten Mars ve Štíru v konj. s Uranem a kvadrátu na Jupitera, to silné sexuální zaměření bych tam předpokládala-od takového člověka, pokud tu konstelaci nezvládne, se dá očekávat zkratové jednání a navíc nezná míru. To Slunce ve Vahách je naopak slabé, takže je tam rozpor. Byl to bývalý voják, takže se asi snažil najít mužnost tímto způsobem.

Četla jsem něco v tom smyslu, že jeho bratr a švagrová ho podezírali už kdysi z nějaké střelby, která se odehrála v oblasti, kde bydlel, ale policii to neřekli. A že psal o hnusných věcech, kvůli kterým jeho rodiče radši spali zamčení. Že ohrabával nějaký holky (víckrát a byl za to i zatčen) a popisoval svoje sny o znásilnění. Taky nějaký čas pracoval ve škole, ale vyhodili ho za sledování porna. Matka říkala, že si nevybavuje, že by měl nějaké trauma z dětství, ale že trpěl separační úzkostí (nepochopila jsem z toho jestli v dětství nebo i potom). Byl prý tichý a měl rád fotbal a staré filmy. Taky byl nezaměstnaný a měl neúspěch u žen, protože měly velké nároky. Když k tomu přidáš průměrný vzhled a nadváhu, tak je to klasický loser, který si myslí, že má na něco PRÁVO a to je mu odepřeno (toto se objevuje často a nevím, jestli je to výchovou nebo čím). Matka řekla, že ho někdo musel něčím rozčílit, když udělal tohle (zabil ty ženy)-co to jako je za argument? A že musel mít rád svého spolubydlícího, protože jinak by ho taky zabil. :23:
21.03.2022 - 21:47 | Filtr
(Ryby) thééé
Kdybych vzala hypoteticky toho Beierleho. Samozrejme nezname cas. Alw vidim silne muzske nastaveni a jemne zenske a poddajne. Klidne by to doma mohlo byt tak, ze otec, kápo, zvire, dominantni hlava rodiny, despota. Matka, submisivni, zavisla, vystrasena, bez sebevedomi. Klidne tu muzu videt vztah obet a tyran. Kluk od detstvi muze citit bezmoc. Nenavidi otce, boji se ho, ale nenavidi i matku, ze to dovolí, ze ho nechrani. Potom, pokud by potkal divku s nejakm nastavenim luna neptun, ale i poddajna venuse ve stiru, muze nevedomky provokovat , aby vyvolal v divce agresi, obranu, instinkty. Ona jakoby mela zachranit jeho bezmoc a vztek. Prestava to mit pod kontrolou, je tim uplne ovladany.
Navenek to muze byt v uvozovkach solidni rodina, ale nikdy nevidime pod povrch, co rodice skryvaji, potlacuji.
21.03.2022 - 20:37 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
a ještě mě napadá, že by tam mohla úřadovat i Černá luna :25:
21.03.2022 - 20:06 | Filtr
(Ryby) thééé » Mici Angóra
No myslela jsem to tak, že by tam mohlo být ovládaní vnitřní Animou, či to spojení se Saturnem a pak ještě ale poškozené mužské principy. Jakože asi na obě strany :63:
Pak nesoulad a nenávist mezi rodiči..
Zaujala mě z článku věta
"Když nemůžu najít jednu slušnou ženu, s níž bych mohl žít, najdu spoustu neslušných, s nimiž umřu "
Tohle je typické pro muže těch plutónských, ovládajících matek, všelijak vyprahlých a psychicky ujetých, které si ze svých synů udělaly "partnera", protože jejich manželství selhalo.
Tyhle matky dovolí synům štětky, ale ne normální ženy, protože na ty žárlí. Kdežto štětky ji neohrožují.
Vše probíhá podprahově a nutkavě.
A tihle synové, jak cítí podprahovou sexualitu od matky, tak v podstatě ženy nenávidí, (i matku nenávidí a nenávidí svoji závislost na ní) a nejvíc nenávidí ty, které by mohly být normálními partnerkami. ...a sexuálně jsou schopni navázat vztah jen s prostitutkami, nebo prostě někým, kým opovrhují. Tak mají pocit, že nezahýbají těm cnostným, "milovaným" matkám.
Tohle jsou jako drsné věci.
:28:
Pak je ale otázka, kam se jako lidstvo posouváme, co to naše mužství a co to ženství...jak se posouvá téma partnerství..a kde je ta rovnováha, harmonie.
Pjér o tom hezky mluvil v jednom z těch posledních videjí.
21.03.2022 - 19:39 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » thééé
Díky-to s tou animou a animem je zajímavé...u vyjmenovaných incelů bohužel nevíme časy narození, takže jak s osama nevím. Přikláním se sice k těm problémům s matkou, ale je pravda, že téma vlastního mužství a jak ho uchopit (a s tím se určitě pojí i problém mužských vzorů) tam vnímám taky. Celou řadu narušených chlapů vychovávala jenom matka, což vedlo k tomu či onomu druhu pokřivení (když to hodně zjednoduším). Takže vlastní otec buď chyběl nebo byl špatným vzorem, případně se mohli střídat různí otčímové a kdo ví, co se tam dělo. Jak je to u těchto konkrétně, nevím...
21.03.2022 - 19:20 | Filtr
(Ryby) thééé
Aspoň trošku změny :61: díky Mici :34:
Když vezmu tu nenávist k ženám, (ne incely, či jak se to skloňuje - mmch. to jsem neznala, zase jsem chytřejší)
tak o tom moc hezky píše Liz Greenová v Duši a vesmír. Ona tam probírá získanou homosexualitu - díky vztahu k matce, nebo k rodiči.
No a pak ještě v souvislosti s vnitřními ženskými a mužskými principy.
Pokud má muž aspekty k osobním planetám, nejen od Saturnu (ten souvisí se stínem), ale od Pluta a Neptunu, je tu jakoby ovládání vnitřní Animou.
Uran se potom pojí s vnitřním Animem - třeba u těch žen zase.
Takže já to taky hodně vidím na Venuše Saturn (tady obzvlášť jakási pocit asi vnitřní nečistoty, ale i Luna Saturn (to zase jinak). Oboje nedovolí uvolnění do prožitku, nedovolí nedokonalost, preferuje formu.
(jeden můj šéf kdysi dávno - měl Venuši Saturn, takový až metrosexuál, nenávist k přirozené ženskosti z něj sálala, ale nejvíc to, jak nenáviděl vlastní nedokonalost..dělalo to takovou slizkost..a to opovržení bylo velmi nepříjemné, šlo mu to do takového znechuceného šklebu, i když se snažil pracovněj jednat formálně a příjemně. Znamení už nevím, asi býk? Prostě přirozené ženství ho ohrožovalo.)

No a incelové, tam by mohl být zase možná problém i s vnitřním Animem ne? jakože srovnat se se svým sluncem, středem, sebevědomím, mužskou silou atd. napadá mě i mars a AS/DS, možná i MC?
Takže bych se asi dívala i na ty mužské planety.
Taky by tu mohla být možnost osobních planet ve 12. domě, taková jako clona a oddělení se.
Ale asi to bude hodně individuální, co člověk, to příběh.

Na horoskopy se mrknu později.
21.03.2022 - 17:26 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Mici Angóra
:61: ....no, to by bylo na dlouho...kazdopadne stir vydrzi ve vztahu o kterym ma dojem, ze ma nejakej smysl ruzny - i treba tak divny veci jako je celibat :61:
21.03.2022 - 16:31 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Hustokrutě obscénní Morti
No to jo, ale myslela jsem to tak, že zkratka incel znamená v podstatě nedobrovolný celibátník a to by se Štírkou asi nebyl, jestli je pravda, co se o vás říká :20:
21.03.2022 - 15:24 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti » Mici Angóra
Hele - to se nevylucuje - touha s nekym bejt holt i tu nenavist dokaze skrejt :61:
21.03.2022 - 15:01 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Hustokrutě obscénní Morti
"pricemz vetsinu z nich pritahuju" :39: :61: incely asi ne, no, protože by PATRNĚ přestali být incely

Jo, ta Luna v horoskopu právě symbolizuje často matku (ale i manželku a ženy obecně), takže když je to blbé s ní, tak se to pak často promítne ve vztahu k manželce, potažmo ke všem ženám.

A zas ženy s poškozeným Sluncem mají často problém s otcem i chlapama obecně, v jakém smyslu naznačuje postavení ve znamení a aspekty.
21.03.2022 - 14:45 | Filtr
(Hadoken) Hustokrutě obscénní Morti
Taky sem si myslela, ze vsechny ujetarny znam, pricemz vetsinu z nich pritahuju a mam koukam este maly mezirky :61:
Astro nevim samo - ale docela by me zajimalo...jak si v horoskopech panu stoji matka? :43:
Protoze moje zkusenost je, ze tomu matka vzdycky tak trochu zatopila pod kotlem. :41: :61:
21.03.2022 - 14:40 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » cimi
Fanatici (dle nich reformátoři) často mají nějaké uranovsko-vodnářské rysy, viz Breivik...

https://osobnosti.najdise.cz/zivoto…

Ten má btw. Luna konj Saturn a ženskou podle mě taky neměl + maminka ho neměla ráda...
21.03.2022 - 14:35 | Filtr
(Blíženci) cimi » Mici Angóra
To mě napadlo taky.
Teda koukám že mají fakt skoro všichni luna pluto :22:

A taky mě překvapilo, že jich tolik má obsazené nějak vzdušné znamení....a pohyblivé....
Možná i nějaká arogance by se v tom dala najít?
21.03.2022 - 14:31 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Znovuzrozená
Aspoň sis rozšířila obzory o nový typ magorů, jako by jich zatím nebylo málo :1:
21.03.2022 - 14:26 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená
Přiznám se, že jsem si musela vygooglit, co nebo kdo, jsou incelové, protože jsem to nevěděla. :63:
Později mrknu na ty odkazy s radixy.
21.03.2022 - 14:04 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Jinak u některých těch incelů zaujmou taky lví rysy-jakože by chtěli, aby jim svět (ženy) zobal(y) z ruky, ale ono se to neděje, což zvyšuje frustraci.
21.03.2022 - 13:45 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » cimi
Jj, máš pravdu (Luna-Mars, Uran, příp. retro Venuše ve Štíru), jinak doufám, že byl spokojený, že o něj byl aspoň pak v base zájem...
21.03.2022 - 13:34 | Filtr
(Blíženci) cimi » Mici Angóra
Jj nebylo to moc astro to je fakt : )

Nevím jestli do toho lze tématicky zařadit i toho Tedyho Bundyho, ale ten má snad všechny ty astrologické znaky...
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
Příspěvky: 29-5 4-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »