Stává se proroctví skutečností?


13.03.2022 - 08:59
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
Stává se proroctví skutečností?
Náčelník kmene Hopi, Floyd "Rudá vrána" , hovoří o přírodě, podstatě života a o tom co se děje a co nás čeká.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
YouTube

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 2 1
Řazení:
17.03.2022 - 14:01 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » Tuatha Dé Danann
Máš pravdu :15: kdyby dnes řídili svět moudří náčelníci hnedka by bylo lépe :27:

Jak reagují amazonští indiáni na obrazy našeho světa
https://www.youtube.com/watch/…
YouTube
17.03.2022 - 10:10 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » Měsíční štírka25
Krasne :74:

Konečně někdo navodil na téma, které mělo být původně smyslem této diskuze.(než jsem to sám zkurvil a odvedl pozornost od původní myšlenky, vložením "nevyhovujících" proroctví.)

Kdyby takový náčelníci stále do dnes řídili svět a dohlíželi na lidské bytosti, tak by svět dnes nebyl v takových sračkách, ve kterých se teď nachází. Jistě, možná by jsme si občas se sousedy za kopcem nabančili kvůli pár ukradeným bizonům a tak, nicméně po boji a vyléčení ran, by jsme se v klidu vrátili do Týpí ke svým milujícím manželkám a kouření dýmek miru.
16.03.2022 - 23:37 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25
indiánské citáty :79:
https://www.youtube.com/watch/…
YouTube
16.03.2022 - 08:29 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » MAGDA
Možná ale, že člověk JE vládce světa. Jen mu to vládnutí moc nejde. :4:
15.03.2022 - 20:46 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » MAGDA
Tak na ty ufouny se taky těším. :15: (nebo spíš lidi z budoucnosti)

Už je na čase aby nám vysvětlili, jak se má správně na této planetě žit, a jak se k sobě chovat.

A nebo aby nás zneškodnili, aby se planetě alespoň trochu ulevilo...
15.03.2022 - 20:37 | Filtr
(Střelec) MAGDA » Bosch
Na tu letos spoliham
Doufam, ze ty ufouni prileti a vsechny nas zlikvidujou :)
Smrti se nebojim ty proroctvi beru jako takovou hezkou pohadku, ze vsechno je mozny a clovek proste neni vladce sveta.
15.03.2022 - 20:17 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » ES
Budhiste říkají, že až když člověk žije s vědomím, že konec může nastat v každém okamžiku, tak teprve pak, je skutečně naživu.
Kdyby lidé žili s vědomím na této úrovni, kdy mysl a podvědomí akceptuje fakt, že smrt může nastat kdykoliv teď a tady, tak by se k sobě možná začali i líp chovat.

Nevím, zda jste si pustila titulní proroctví Rudé Vrány. Pokud ano, tak snad víte, že ani tak nešíří strach, ale v podstatě zděluje poselství, které nutí člověka k zamyšlení nad světem, životem a nad sebou samým. Ano, souhlasím, že ty ostatní jsou už jiný kafe.

Pokud někoho proroctví iritujou, nevěří jim, nebo má strach ze strachu a budoucnosti, tak sem jednoduše nemusí chodit. Některé lidi proroctví fascinujou, jiným přijdou irelevantní. Jak jste sama řekla, že většina proroctví se ukázala jako blud, tak proč by tomu teď mělo být jinak, nebo by se měli začít držet pod pokličkou? Kdybych to tu pověsil před 3 lety, tak by nad tím každý jen mávl rukou.

Zprávy jsou taky plné Nostradama a Vangy, který jsou dostatečně morbidní. Dva roky jsme bombardováni čísly o mrtvých, teď nás bombardujou válkou ze všech stran, politici a média hrozí že Putin dobude celou evropu, že použije atomovky, Sociální sítě žijou válkou, kde se lavinově šíří strach a nenávist. A když já tu pověsím vlákno na téma proroctví, tak je hned malér.

Neříkám, že tomu je tak zde na Najdise, nicméně, nemám pocit, že by společnost byla tak vystrašena z nějaké apokalipsy , když mnozí tleskaj politikům, který se předhánějí, kdo pošle na ukrajinu více zbraní. Další plivaj na politiky, který se snaží konflikt řešit jinak, než posíláním zbraní na ukrajinu. Jiní posílají peníze na sbírky na zbraně. Tím jen přihazují do kotle, aby se tyto proroctví skutečně naplnili. Nelze očekávat že se sníží riziko rozsáhlé války, nebo dokonce jaderného konfliktu, tím že se bude přilévat olej do ohně. Na takové jednání doplatíme všichni, zejména planeta Země. Možná kdyby o těchto proroctvích tito lidé slyšeli, tak by se nad svým jednáním zamysleli.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
15.03.2022 - 19:26 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Děcka ale na babu vangu jste zapomněli to je neúctivé!
15.03.2022 - 18:50 | Filtr
(Váhy) neptun » ES
Tady máš něco pozitivního: Finální bitva 2022 - přechod do 5dimenze

https://www.youtube.com/watch/…

Zkrátka žijeme na rozhraní STARÉHO a NOVÉHO VĚKU, kdy všechno zlo, které se hromadilo na naší planetě stovky, tisíce let nyní vyplouvá na povrch, na SVĚTLO....Problém zatím je, že většina lidí na planetě se stále neprobudila, krmí hydru či temné síly - jsou zakletí v království NEVĚDOMÍ a i proto se dějí tyto šílené věci - covid, konflikt na Ukrajině....Je to očista či generální úklid na celé planetě - bohužel někteří lidé musí padnout na úplné dno a pak se teprve probudí ze tmy, rozsvítí se jim v hlavách...
Nicméně např. v Kanadě už se hodně lidí probudilo poté co některým demonstrantům "satánek" Justin Trudeau ze dne na den zmrazil účty - "vypnul" jim život nebo-li v Kanadě už asi hrajou finální bitvu - u nás to možná přijde cca v září, kdy "přiletí" další mutace covidu....a to už asi půjde do tuhého viz. povinné očkování, pokuty, další rozdělování společnosti....
Přejme si, aby se do září či října na celé planetě vše obrátilo k lepšímu a pak naši politici odstoupí nebo se stáhnou či leknou....
YouTube
15.03.2022 - 16:51 | Filtr
(Kozoroh) ES » Tuatha Dé Danann
nechcem sa Vám do tých scenárov montovať,ale čo tým sledujete aby sa tu ľudia psychycky zrútili?????? dôležité je zachovať si rovnováhu už covid priniesol veľa strachu ,neviem či je zdravé takto strašiť všetkých,navyše keď história dokázala že väčšina zaručených proroctiev bol blud....aj ja sa najem hubičiek a niečo so seba vysúkam
15.03.2022 - 12:44 | Filtr
(Panna) mg » Tuatha Dé Danann
Takéto sny môžu byť aj z čítania predpovedí, ja som tiež čítala viaceré, niektoré sa mi zdali pravdepodobné, niektoré menej, ale obyčajne tam sa presný termín neuvádza. Sú proroctvá od zničenia Prahy, po zničenie celej Európy, z ktorej zostane len púšť. Ale som si vždy myslela, že to je ešte
ďaleko, že pri dohode, k tomu vôbec nemusí prísť.
Jednu predpoveď, čo som čítala a zdala si mi aj celkom pravdepodobná, bola tá, ktorá hovorí, že jedného rána sa ľudia zobudia a na oblohe uvidia akoby vychádzali dve Slnká, lenže ten druhý objekt bude pravdepodobne výbuch atómovej bomby (na východe) a bude nebezpečné sa na to vôbec pozerať. Potom tri dni nastane tma na celej zemi. Celé mi to pripadá, akoby si ľudia samy zničili planétu.
15.03.2022 - 12:13 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » Tuatha Dé Danann
Julian Assagne:

Téměř každá válka za posledních 50 let, byl výsledek mediálních lží. Lidé přirozeně nemají války rádi, proto musí být do válek vmanipulování pomocí médií.
15.03.2022 - 11:48 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » aktigram
Jo. Nebe bylo temno - rudé, ohnivé, kruté, jak říkáš, vypadalo jako peklo z kterého padali vojenské jednotky. Pamatuji si, že jsem se rozběhl, že před tím uteču.
Pak jsem si uvědomil, že jsou ty plameny nade mnou přes celé nebe, s pocitem beznaděje jsem se zastavil, a v tom se probudil. :8:
15.03.2022 - 11:17 | Filtr
(Rak) aktigram » Tuatha Dé Danann
Počkaj - ale to je dosť podobné - naozaj peklo na nebi aj v tvojom snu.
14.03.2022 - 19:15 | Filtr
(Rak) aktigram » Tuatha Dé Danann
No? - vieš ja to vidím inak. Sama som videla množstvo veci ktoré sa skutočne udiali ale tiež viem že sa to niekedy da zmeniť. Toto je téma ťažká.
To všetko sa odvíja od cykličnosti istých udalosti, ale ak z toho zacyklenia sa nedostaneme tak sa to bude rovnako opakovať.
V tomto sa priláňam k názoru že všetky predpovede prichádzajú zo sveta systému /matrixu, satana - každý to nazýva inak/ ale nie od Boha a preto nie je ťažké že sa niektoré naplnia ale väčina nie.
14.03.2022 - 19:10 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » aktigram
Za život jsem měl jen dva "válečné sny". Ten druhý se mi zdál před pár dny. Zdálo se mi, že na nebi letí to obrovské vojenské nákladní letadlo, které najednou vybuchlo a začali z něj vypadávat tanky v plamenech :41:

V tom prvním snu před lety, jsem viděl na nebi "spojenecká" letadla upalovat (utíkat) zpět do evropy, pronásledované hordou"zlych letadel" (nevím jakého státu). Byl to dost silný a temný sen.

Kamarádka měla také hodně silný sen , kdy vybuchla atomovka a ona se schovávala ve krytu. Pamatuji, že z toho taky byla dost rozhozená
14.03.2022 - 18:58 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » aktigram
"- verím že veci sú menné, že ich môžme zmeniť svojim charaktérom, svojím životom."

Tak to bych mel jedno specialni pro tebe :

Proroctví Orla a Kondora

Orel a Kondor je starověké proroctví, které hovoří o tom, že se lidská společnost rozdělila na dvě cesty – na cestu orla a cestu kondora.
Proroctví Orla a Kondora z Amazonie hovoří o dávné minulosti, kdy se lidská společnost rozdělila na dvě různé cesty
– na cestu orla a cestu kondora. Cesta Kondora je cestou srdce, intuice a ženství. Cesta Orla je cestou mysli, industriálu a mužství.
Proroctví Eagle a Condor říká, že 90. léta 14. století započne 500leté období, během kterého se orlí lidé stanou tak mocnými, že by je téměř vyhnali z existence.
To lze vidět na dobývání Ameriky a zabíjení a utlačování původních obyvatel v následujících 500 letech – až do dneška včetně.

Proroctví říká, že během příštích 500 let, počínaje rokem 1990, by se objevil potenciál, aby se Eagle a Condor spojili, létali na stejné obloze a vytvořili pro lidstvo novou úroveň vědomí.
Proroctví hovoří pouze o potenciálu, takže je na lidstvu, aby tento potenciál aktivovalo a zajistilo, že bude dovoleno vyvstat nové vědomí.
14.03.2022 - 18:42 | Filtr
(Rak) aktigram
Zaujímavé - no čo sa tyka Vangy, nikdy som ju nevedela čítať.
No k proroctvám - Minulú noc len čo som zaspala som sa zobudila na takýto výjav -Na nebi bolo niečo ako veľké červené vajce, otvorilo sa a bolo to ako v pekle - farby ohňa a vychadzali odtiaľ ozbrojení vojaci. Ja som sa zobudilo s tým že je to jedno z proroctiev - ja proroctva nesledujem - verím že veci sú menné, že ich môžme zmeniť svojim charaktérom, svojím životom.
Ja som si uvedomila iba to že peklo bolo na nebi v oblákoch.
14.03.2022 - 17:30 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Tuatha Dé Danann
Me osobne to video dost vzalo.

Viď. Mně bezmála rozbrečelo. Ale to tak je, když někdo trefí naprosto do černého.
Anglicky bohužel nemluvím.....škoda, ráda bych si poslechla.
14.03.2022 - 16:56 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » Lupi
:15: :74:
Me osobne to video dost vzalo


Dalsi proroctvi v podani zijicich nacelniku( bohuzel jen v angl. j.
YouTube
14.03.2022 - 14:56 | Filtr
(Blíženci) Lupi
Náčelník kmene Hopi, Floyd "Rudá vrána" , hovoří o přírodě, podstatě života a o tom co se děje a co nás čeká.

To je krása, Tuatha, díky. a taková pravda! Jojo....."tělo tělo, cos dělalo? Na duši jsi zapomnělo. Samo chodíš v stříbře, zlatě a já tady ležím v blátě."
To je totiž naprosto přesně a pinktlich to, oč se teď hraje.
Ti Hopi, to musejí být zvláštní lid. Měli proroctví o "konci časů" (myslím, že je to jiné, než tohleto) a tam se pravilo, že až se narodí bílý bizon (našla jsem jejich přehled tady https://www.prichod.cz/2012/08/…)až něco, co si nepamatuju a až bude "nebe plné pavučinů To mi strašně vrtalo hlavou, než jsem procházela kolem naší rozvodny a koukla nahoru.....tak jo.
Že jsme na konci "časů" je vcelku jasné už dlouho.
14.03.2022 - 10:29 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » Tuatha Dé Danann
U nás se stal v sobotu incident. Ve fastfoodu, byli dva Litevci. (Jeden napůl ukrajinec.)
Přišel k nim Ir, jelikož slyšel rustinu, a ptá se jich, na názor na ukrajinu.
Poté co litevec odpovedel (nevim co), Ir reagoval, tak že mu okamžitě vlepil pohlavek. Litevec mu vrátil pestovku a Ir na něj zavolal policajty pro napadeni.

Mají to ty lidé za potřebí? Neměli by plout v těchto těžkých časech na stejné lodi(planete) a stát při sobě?
14.03.2022 - 10:17 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann » mg
:15:

tak snad to ten Jupiter vyresi k lepsimu.
14.03.2022 - 09:56 | Filtr
(Panna) mg » Tuatha Dé Danann
Možno sa celá situácia okolo Ukrajiny zlepší po 10.4., keď bude jupiter tvoriť konjukciu s neptúnom a možno to ovplyvní ľudí, že budú myslieť trochu ohľaduplnejšie, charitatívnejšie. Som zvedavá či to urobí dobre alebo ešte väčší zmätok (na Neptún sa príliš nedá spoliehať).
14.03.2022 - 08:42 | Filtr
(Kozoroh) Tuatha Dé Danann
PŘEDPOVĚDI 90LETÉ NORKY GUNHILDY SMELHUS Z VALDRE

Predpoved zaznamenal v roce 1968 pastor Emmanuel Tollefsen-Minos (1925-2004), jeden z nejvlivnějších norských evangelických kazatelů.

"Třetí válka bude největší katastrofou v dějinách, bude poznamenána politickými krizemi a začne nečekaně," řekl Šmelhus.
"Prosperita Evropy a iluzorní pocit bezpečí donutí lidi opustit náboženství: chrámy se vyprázdní a promění se v místa zábavy."
Změní se také systém hodnot: „Lidé budou žít jako manželé, i když nebudou manželé“; „otcovství před manželstvím a cizoložství v manželství bude přirozené“; "Televize bude plná násilí, tak brutálního, že naučí lidi zabíjet."
Za jeden z příznaků blížící se války Šmelhus označil imigrační vlnu: "Do Evropy dorazí lidé z chudých zemí, přijdou i do Skandinávie a Norska.
" Přítomnost migrantů povede k napětí a sociálním nepokojům. "Bude to krátká a velmi brutální válka a skončí atomovou bombou." "Vzduch bude tak znečištěný,
že nebudeme moci dýchat. V Americe, Japonsku, Austrálii - bohatých zemích - bude zničena voda a půda." „A ti, kteří žijí v bohatých zemích, utečou do chudých zemí, ale budou k nám stejně krutí, jako jsme byli my k nim,“ stojí v poznámkách norského pastora.
Příspěvky: 30-6 5-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »