Severní uzel v Býku jižní ve Štíru


12.11.2021 - 19:30
(Váhy) darkmarek
Severní uzel v Býku jižní ve Štíru
Ahoj, prosím vás mám Severní uzel v Býku a vím že horoskop se má číst celkově že asi jeden aspekt nemusí úplně platit. Prosím vás když se mrknete na můj horoskop dá se poznat jestli specielně tento aspekt platí? A jak se to pozná? Jak astrolog pozná jestli ten aspekt u zrozence platí na 100 nebo třeba jen na 20 procent? Moc děkuji za odpovědi. A co by mělo přesně znamenat že bych se měl vyvinout více směrem k vlastnostem Býka? Moc děkuji. :1:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
13.11.2021 - 10:39 | Filtr
(Střelec) verka96
Severní a jižní uzel není aspekt (jsou to protilehlé body horoskopu). Aspekt je např. trigon, sextil, konjunkce apod. mez planetami.
Severní a jižní uzel představuje tzv. cestu duše neboli představuje to, co máme již zvládnuté a co nám nepřináší v tomto životě nějaký prospěch nebo štěstí a severní uzel je tzv. cíl, kam dojdeme v životě ke štěstí, kam bychom měli směřovat, aby se život "naplnil", co se máme naučit, abychom nestagnovali. Doplňuje celý horoskop, tzn. že planety mohou naznačovat, jestli cesta bude trnitá, snadnější apod. Severní uzel má jupiterovský charakter, jižní zase saturnský. Je to takový zjednodušený výklad.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »