Elementálové ohně a elektrizování přibližně v místě 7. čakry


27.10.2021 - 23:12
(Váhy) darkmarek
Elementálové ohně a elektrizování přibližně v místě 7. čakry
Ahoj vím že se vám to bude zdát jako nějaká blbost nebo hloupá fantasy ale měl jsem nějaký zážitky asi to byla schizofrenie a tehdy jsem i blbnul. Postavil jsem se v noci k ohni v krbu a vzýval pro svou zábavu Saurona (který samozřejmě neexistuje to jsem věděl i tehdy) vůlí jsem se snažil ovlivnit plameny. Někdy v té době mě začalo elektrizování na místě sedmé čakry pod kůží a znovu se to vždy objevilo a potom zas zmizelo. Už je to dva roky co jsem tohle s tím ohněm dělal. Později to přestalo ale před pár dny se to zase vrátilo. V jedné knize jsem četl že elementálové ohně s názvam salamandři řídí bioelektrické vzruchy probíhající lidskou nervovou soustavou. Že bysme je neměli kontaktovat. Přestávám si díky tomuto zážitku myslet že v té knize jsou pravděpodobně jen nějaké výmysly. Chci se zeptat jestli neznáte léčitele nejlépe v brně který by mě mohl pomoci. Do nemocnice s tím nechci. Moc děkuji. Neříkám že to stoprocentně způsobil nějaký jemnohmotný elementál ale docela se to nabízí. Není to jen na místě sedmé čakry je to třeba i na čele to nepříjemné elektrizování.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
07.11.2021 - 14:06 | Filtr
(Střelec) tiferett
Nedávno som čítala knihu Čínskej medicíny...Sú v nej popisované dráhy meridiánov v ľudskom tele. A niektoré dráhy idú cez vrch hlavy - teda približne cez oblasť 7.čakry. A bol tam popisovaný aj prípad, keď kontakt so živlom ohňa narušil harmóniu v energetike takejto dráhy, čo spôsobilo stav podobný pocitom šialenstva. _ Nerovnováha v mozog, prudký únik energie vrchom hlavy. Tam radili vyrovnávať to nejakým klepkaním na drevené paličky - skrátka živel dreva uzemní elektrizovanie živla ohňa - ale to mi pripadá taká stredoveká metoda. Ale skúsiť sa to môže, iste neuškodí.
Skôr by som ale skúsila zastaviť únik energie vrchom hlavy, ktorý je spôsobený prudkým otvorením 7. čakry- čo spôsobuje pocity šialenstva. Bolo by k tomu dobré zohnať dobre uzemneného liečitela, ktorý má skusenosti s prácou s energiami a boli by k tomu potrební dvaja takí ľudia. Jeden by priložil dlaň na miesto 7, čakry, druhý na miesto prvej čakry- zo spodu medzi konečník a genitálie a držal tok energií cez chrbticu, kým sa energie v celom tele nezharmonizujú. A opakovať to každý deň aspoń 10 minút, kým sa stav nezharmonizuje.
ĽUdia, ktorí budú procedúru prevádzať musia byť pred tým energeticky vyčistení - zharmonizovaní, urobiť si predtým kúpeľ v morskej soli, očistiť sa prechádzkou, turistikou v prírode.
Psychiater by to samozrejme riešil silnými utlmovacími liekmi, ktoré by sice stav upravili, ale privodili by okrem závislosti na liekoch aj veľa nežiaducich efektov na tele aj na duši.
Podobné problémy si často privodia ľudia, ktorí experimentujú s vyháňaním kundaliny energie hore chrbticovým kanálom, tiež si prudko otvoria čakry vrátane siedmej, čo spôsobí stav šialenstva a skončia na psychiatrii - a s duchovnou prácou a rastom je koniec. Takéto stavy môžu spôsobiť aj niektoré jogové cviky, niektoré tanečné techniky. Preto najbezpečnejšia cesta duchovného rastu je žiť normálny jednoduchý život, čítať si duchovnú literatúru, pobyt v prírode....Neskúšať takéto veci. Ale ani to, čo ste si spôsobili nebolo náhodné. Iste ste podobné experimenty robili už v minulých životoch v snahe byť "rýchlo osvietený" a v tomt živote sa situácia zopakovala. Treba pristúpiť k duchovnému rastu pokorne, trpezlivo a nechať , aby cestu riadil Duch a nie naše nedočkavé Ego..-))
28.10.2021 - 09:55 | Filtr
(Blíženci) Lupi
V Brně ti nikoho neporadím, jsouc ze středních čech. Že to byla parádní kravina, to už víš taky. Trochu úcty, propříště - věda ztrácí síly, Neptun je v Rybách a ještě bude, a všichni utlačovaní se ozvou.
Já bych zkusila tak prostinkou věc, jako je omluva; tím nic nezkazíš, maximálně ti nasranej salamandr olízne obočí :4: Zažla bych oheň a pokorně bych se omluvila. S tím, že vím, že jsem se chovala jako blbec - odpusťte, milí salamandři.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »