Mars v 8.dome - je to zlé pre toto dieťatko???


30.08.2021 - 16:04
(Rak) Saly
Mars v 8.dome - je to zlé pre toto dieťatko???
Prosím, vie sa niekto pozrieť na horoskop chlapčeka narodeného 24.8.2021 o 16:50 v Brne?

Ide o kamarátkinu sesternicu a jej syna. U iných žien cíti príjemné vyžarovania, ale tu to bolo veľmi ťažké, akoby to dieťatko trpelo nejakým ochorením. Mala obavy, či sa nenarodí mŕtve, alebo s nejakým ochorením. Má pocit, že niečo nie je v poriadku s týmto sesternicinim dieťatkom. Jeho matka rodila 19 hodín a tá kamarátka si robí starosti o zdravie dieťatka. Ostala zaskočená, keď zistila, že má Mars v 8.dome.

Osobne pozná 4 ľudí, čo mali Mars v 8.dome a buď zomreli na chorobu, alebo autonehodu. Preto prosí, ak sa vie niekto pozrieť na jeho horoskop, či tam má také niečo. Ďakujem v jej mene :74:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
09.11.2021 - 14:02 | Filtr
(Kozoroh) marus74
Absolútne nepodstatné, či má mars v 8 alebo inom dome. Dôležité sú tranzity, ktoré ho počas života čakajú. Čiže aj s marsom v 8 dome môže žiť úspešný a dlhý život. Na tranzity sa akosi pri posudzovaní natálov zabúda.
Stálice, arabské body, asteroidy... dnes je astrológia už niekde inde...
09.09.2021 - 14:54 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
V systéme domov celých znamení je Mars v IX. dome.
Ale aj keby bol v VIII. dome, tam ho má približne každý 12. človek. Z jednej planéty sa horoskop vykladať nedá.

Mars v tomto horoskope nemá veľkú dôležitosť a ani silu, preto na neho pri výklade netreba dávať veľký dôraz.
03.09.2021 - 22:33 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Není to slabý horoskop. A pro mnohé může být jeho nositel rozporuplný. Může působit nesmírně chladně (že by odsud již v prenatálu pocit chladu, smrti?), ale pozor, zdání zde může velmi klamat.

Hodně bude záležet na rodičích a v okolí, v kterém bude vyrůstat, co z něho pochytí. Bude se muset naučit pracovat s manipulací. Proboha, ať se nenaučí manipulace zneužívat k vlastnímu prospěchu. Dokáže podvědomě vycítit slabiny a v takovém případě, kdy nebude mít pevně nastaveny hranice, může jich chladně využít. Je zapotřebí rozvinout i soucítění. V případě dobře nastavených hranic je to naopak úspěšný bojovník s manipulací. Vše se dá dobře použít, nebo také zneužít.
Působí na mne jako dospělák už od narození. Tady nebudou stačit jen zákazy a příkazy, zde bude potřeba velmi brzy umět vysvětlit důvody. To je cesta k tomu, jak s ním dobře vycházet. Jak mu přiblížit, co se kolem něho děje. Bude potřebovat chápat, ne jen slepě přijímat nařízení světa dospělých. K tomu bude možná nejen chladná, ale i sžíravě kritický. A v tomto případě to může být právě i ten Mars, který se projeví.

Nebát se nechat ho sportovně vyžít. Viděl bych ho spíše jako vytrvalce, než jako sprintera. A někde na skalách, nebo v Himalájích by se mohl cítit opravdu šťastně. Nevím, jestli to bude po chuti starostlivé mamince. :3:
01.09.2021 - 19:04 | Filtr
(Panna) mg
Nemá žiadne planéty v ohnivých znameniach, ale má osudové /životné/ číslo 1,
takže sa nejako presadí.
01.09.2021 - 10:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Některé děti se do života vrhají střemhlav a jsou na světě za chviličku. Jiné si dávají na čas. A v obou případech dobře vědí, co dělají. Nejhorší je, když do porodu, který je pomalejší, ale přitom probíhá vše v pohodě, začne někdo šťourat a rozhodne se vše urychlit, protože jemu se to zdá pomalé podle nějakých norem. Přitom porod si řídí především samo dítě podle svých potřeb.

Kdo měl Mars v 8. domě, zemřel. Kdo neměl, taky. Proč zrovna sestřenice rodičky, která se asi o astrologii trochu zajímá, jak usuzuji z výše napsaného, má problém respektovat, že chlapec se rozhodl přijít na svět za těchto konstelací? Že se narodil právě tak, jak on potřeboval pro svůj rozvoj, pro svou životní pouť?
Já bych se na místě oné ženy zamýšlela i nad tím, čím si sama procházím a co si právě řeším, že ve mně to nově narozené dítko vyvolává takové vnitřní pocity, protože to může značit něco nezpracovaného u ní samotné.
31.08.2021 - 13:39 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Myslím, že se to takhle nedá vytrhnout z kontextu. Marse v 8. domě mají mraky lidí a spokojeně žijou až do smrti v pozdním věku. U něj Mars vládne 3. domu, spíš bych tipla, že může být impulzivní v komunikaci nebo tak něco. Má nějaké sourozence? Mohou být problémy s nimi a nebo na cestách. Ale celkově mi to nepřijde jako nějak dramatický radix, na to, co je teď na nebi. Žádný oheň, může chybět energie. Tu Venuši má pěknou :1:
30.08.2021 - 17:16 | Filtr
(Blíženci) cimi
Také mám mars v 8.domě a téma smrti je u mě dalo by se říct na prvním místě...prostě to tak je...stejně jako “nutnost” procházet krizemi...někde jsem tu ale už psala, že ten 8.dům dává možnost i obrovské síly transformace a regenerace...
Dala bych si pozor na to, aby už teď neživila v tom dítěti pocit oběti, je to silná bytost, která má právo svobodné volby a cizí hodnocení situaci nezmění...
Jinak v tom jeho horoskopu je ten přesah život/smrt zvýrazněný, ale řekla bych že to nemusí být nutně na fyzické rovině...

Btw 19 hodin ještě není moc, záleží jak porod probíhal...je to krátce po porodu, určitě oba potřebují odpočívat a čerpat síly :17:

A k tomu pocitu...mateřská intuice bývá silná, ale nejsem si úplně jistá tím, jestli rozumí tomu co cítí...souvislostí může být víc :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »