Manipulátor / lhář ?


14.08.2021 - 23:54
(Lev) Simona97
Manipulátor / lhář ?
Dobrý den, právě se vzpamatovávám ze vztahu snad z nejvíce sebestředným a arogantním člověkem, jakého jsem poznala.

Snažím se hledat v jeho radixu, co bylo znakem manipulování (Pluto na ascendentu), přesvědčeni pouze o vlastní pravdě, sprosté urážení a zesměšňování žen..sklony k alkoholismu..…na první pohled totiž dokáže přesně přesvědčit o opaku a vypadá jako ten nejvíc romantický a vřelý muž na světě.

Myslíte, že se dokáže takový člověk nad sebou zamyslet? Přijmout kritiku? ..Vždy všechny problémy svaluje na ostatní a má pocit ukřivděnosti.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
19.08.2021 - 13:04 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Simona97
Njn, pomáhat můžeš jen někomu, kdo o to stojí.
Pro Tebe je podstatné naučit se včas rozpoznat patologické chování podobných zakomplexovaných týpků. A pokud si nechceš hrát na oběť nebo matku Terezu, radši se jim obloukem vyhni :3:

Jako dobrá nápověda je, když víš jak mluví o své matce nebo o svých ex - a daleko větší vypovídací hodnotu to má, když si myslí, že ho neslyšíš :4:. Vlastně je to takový rychlý "pohled do budoucnosti" :5:
19.08.2021 - 06:39 | Filtr
(Rak) aktigram » fanik
Ak by si sa zaoberal astrologiou tak by si také veci riešil, lebo na nich sa najviac naučíš a sme na astrologickom fóre.
Každý jeden kto niečo vie o astrologií preluskal mnoho horoskopov iných ľudí a najviac veci mu ozrejmili také horoskopy kde poznal ľudí a ich dominantné rysy.
18.08.2021 - 21:36 | Filtr
(Blíženci) fanik » Simona97
Problémy s alkoholem.. to jsou vlastně jeho narušená psychika, kdy alkohol lépe a rychleji odkryje pravdu
a ta je jak vidíš nejspíš docela dost blbá.

Zajímalo by mě, proč ho tady vůbec řešíš, to je přeci jeho problém. Tvoje věc je jen to, jak se máš při podobné zkušenosti k takovému člověku zachovat a jak daleko máš zajít, než si vůbec někoho pustíš "k tělu"
:29:
18.08.2021 - 19:02 | Filtr
(Štír) Svá štírka » Simona97
Nejsem vědma, ale podle toho, co tu píšeš, bych utíkala a zastavila se hodně daleko od něj. Je to vlastně chudák, ale podle mně, mu to vyhovuje a nezmění se.
Jsi ještě mladá, potkáš někoho lepšího. Jen ať ti každý hezky povykládá, jak žije a co si myslí, a ty si pak uděláš obrázek sama a uznáš, jestli právě tohle bys chtěla. :4: No jo, já už jsem stará précla, ale když jsem se kdysi naposledy zamilovala, taky jsem byla hluchá, slepá a blbá. :61:A to jsem byla už mnohem starší než ty a měla dva kluky v pubertě, kteří měli víc rozumu než já. :6:
Přeji hodně štěstí. :76:
17.08.2021 - 22:34 | Filtr
(Lev) Simona97 » Mici Angóra
I v rodině byly problémy s alkoholem během jeho dětství. U matky má pocit, že ho neustále jen úkoluje a dělá pak poskoka. Podle některých jeho kamarádů je žena až na tom nejposlednějším místě, žádná rovnoprávnost nebo respekt. Ač na první pohled se to tak nezdá a je vlastně ma vztazích závislý. Jde z jednoho do druhého a nikdy není dostatečně spokojený. :4:
17.08.2021 - 10:58 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já si myslím, že nemá rád ženy. Možná měl nějaký problém s matkou :63:
16.08.2021 - 15:01 | Filtr
(Rak) aktigram » mg
Tiež som to videla podobne, Pluto je vládcom aj 1 domu a tak je dosť silný, mne tam veľmi ukazuje ta t-kvadratúra so Saturnom - to je jeho najväčšia prekážka v živote, musí obsiahnúť to čo chce od neho Saturn a zrejme radšej uhol k alkoholu ako k sebe samemu alebo dosiahnúť vyšší level Škorpiona.
16.08.2021 - 14:43 | Filtr
(Panna) mg
Dalo by sa povedať, že najväčší problém je v synastrii, kde sa tvoja Luna dostane do konjukcie s Uránom a aj Neptúnom bývalého partnera. To môže spôsobiť nejasnosti, zahmlievanie alebo aj podvody a rýchle prekvapenia, zmeny.
Keď on má Asc. v Škorpionovi a v I. dome Pluto, to môžu byť manipulátori,
alebo opozíciu Jupitera proti Venuši (to môže spôsobovať preháňanie aj oblasti pitia alkoholu), aj má blízko svojej Luny Urán a Neptún, to ešte môže vplývať na jeho pocity (u Luny pôsobí aj širší orbis), môže mať pocity ovplyvnené Neptúnom (aj to môže byť vyhľadávanie alkoholu) a aj Uránom.
Aj mať Asc. v Škorpionovi a Slnko v zn. Býka môže pôsobiť tak, že na prvý pohľad pôsobí ako Škorpión, ale Slnko má v zn. Býka, takže jeho životná sila je presne opačná.
16.08.2021 - 10:07 | Filtr
(Lev) Simona97
Jen abych to uvedla na pravou míru, ptám se spíš proto, že nás ještě čeká výslech u policie a nevím moc, co od toho čekat/ co od něj čekat. Vím, že jeho bývalé partnerky si zažily něco podobného, čili šílený psychický teror, sprosté urážky a nadávky, a to zejména, když byl pod vlivem alkoholu.

Mockrát jsem se snažila mu pomoci, nebo nalézt společné řešení. Vím, že synastrii nemáme zrovna růžovou a toho napětí je mezi námi až až. Ale s čistým srdcem mohu říct, že jsem se snažila o klidnou komunikaci, která by problémy řešila. Bohužel to zašlo příliš daleko.

Poučila jsem se, vzala jsem si z toho to nejlepší, co jsem mohla. Jen bych byla nerada, aby si něčím podobným musela projít další žena, z toho je mi úzko.
15.08.2021 - 11:55 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Co by u něho mohlo být znakem manipulování, to nevím. Nevidím Pluto na ascendentu (je správně zadán čas?), ale vidím jeho opozici se Sluncem v 7. domu.
Taky nespatřuji sklony k alkoholismu, možná ke zhýralému životu, ale to není alkoholismus. Nemluvě o tom (nechci soudit), že pokud na něm nyní vidíš vše nejhorší, protože jsi naštvaná, není to zrovna objektivní hodnocení.

Trošku jsem si ho tu zkusil vymodelovat a dát si dohromady synastrii vás dvou alespoň přibližně. A učinil bych z toho zajímavý závěr: Kdyby váš vztah pokračoval, tak jeden z vás dvou (nebo oba) by jako alkoholik nebo jinak závislý (drogy, PC aj.) mohl skončit. Byla by to forma úniku ze vztahu, útěk před nezvládnutými emocemi, které tu stahují hodně hluboko. Ale toto bych rozhodně nedával za vinu jen jemu, ty vazby jsou tam vzájemné a byla by to otázka času.

Nemá cenu se zamýšlet nad tím, jaký je on a jestli se nad sebou dokáže zamyslet. To Ti nic nedá, vůbec nic. Pokud tedy nehledáš nějaký pocit zadostiučinění, ale to by bylo znakem, že jsi se v tom vztahu ničemu nenaučila.
Takže co jsi se naučila Ty, aby se takový vztah neopakoval a Ty jsi neprožívala opět s někým jiným podobné pocity ve vztahu? Na tom by Ti mělo záležet více, než na tom, co on dál.
15.08.2021 - 09:23 | Filtr
(Blíženci) fanik
On se už ale zamyslel, ale mnohem dřív, než myslíš, že nastal problém.
Zhodnotil Tě poměrně hned, ulovil, a když se nabažil, tak s tebou zametl, což měl nejspíš v plánu a zřejmě nejsi ani jediná..
Spíš bych se ptal sebe, třeba proč jsem naletěla :29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »