Život k žití ?


29.07.2021 - 23:24
(Štír) Džejn123
Život k žití ?
S odkazem na moji diskuzi https://diskuze.najdise.cz/prispeve… se vracím k tématu mého karmického údělu, (dost šílená tejravá nemoc, která se vplížila do mého života cca v mých 27l.,, která mě stále neopustila at dělám co dělám..)
Již první roky, kdy se nemoc, jejíž diagnoza je dodnes velmi sporná, nejprve projevovala jako velmi pozvolné ochrnování levé ruky, jsem pochopila, že bude nutné opustit své romantické představy, o krásném poklidném životě po boku muže mých snů, svatbě a spoustě dětí a později vnoučat. Můj život bude zřejmě zcela o něčem zcela jiném a bude to zápřah, budu-li se chtít posunout někam, kde by to bylo o životě k žití, nejenom k utrpení, Naštěstí jsem v té době měla už něco za sebou a věděls zcela jistě, že vše je možné a že člověk nemusí padnout až na samé dno a tam se utrápit.....
Pevně věřím a doufám., že dosavadní zesílené utrpení už nebude mít dlouhého trvání. Koncem roku jsem se totiž výrazně zdravotně zhoršila a má vyčerpanost je už vážně děsivá Cítila jsem, že prostředí u mých rodičů, kde jsem až dosud roky pobývala, je pro mě velkou zátěží. I když to bylo hodně těžké rozhodnutí a já se vůbec necítila ještě na samostatný život, cca před půl rokem jsem si našla podnájem a přestěhovala se. Zpětně považuji toto rozhodnutí za správné i když to nebylo ca není vůbec snadné, vyhublá jak z Buchenwaldu (lidé mě často považují za fetačku při mých nyní téměř permanentních mimov. pohybech).zejm. vlivem stresu , kdy sama musím zvládat nejen svůj stav. Musela jsem překonat a stále překonávám celou řadu strachů, ale vnímám své rozhodnutí směrem k větší samostatnosti jako potřebný krok na mé cestě za vnitřním klidem a zdravím.
Mám otázku na místní astrology, jak to se mnou vypadá do blízké a vzdálené budoucnosti z vašeho pohledu zejm s ohledem na zdrav stav, příp. partnerský vztah, lásku???
Moc děkuji,
Jana

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
18.08.2021 - 21:52 | Filtr
(Blíženci) fanik » Džejn123
No mě to teda moc k smíchu nepřijde. Vydržet sám se sebou je docela základ a stesk po někom je taky naprosto v pořádku, ale asi nechceš někoho případného nového zatížit svou nedořešenou vleklou nemocí a na tohle je ted asi ještě čas..
Zmobilizoval bych veškerý síly na tohle září, kdy si potřebuješ odvyknout od té hnusné chemie. O co větší to bude peklo, a o co lépe to zvládneš svým zapojením, o to lepší bude brzké zlepšení a nastartování nového života.
Na nějakej horoskop bych se ted úplně vybodl, držím pěsti Jani :29:
11.08.2021 - 11:19 | Filtr
(Štír) Džejn123 » fanik
Ahoj,
to byl jen fór s tím M.Davidem :) teda měl být no, resp. jen jsem tím chtěla dát najevo, že vydržím být sama se sebou a cítím de tak v poho poměrně dlouho, ale pak se mi začne stýskat po lidské společnosti. Mám tam někde myslím lva u nějaké důležité planety, tím to asi bude,
J.
11.08.2021 - 06:56 | Filtr
(Blíženci) fanik » Džejn123
Jakoby šlo o nějaký "kšeft" s životem..
Ty po něm chceš samozřejmě vše, žít naplno, bez podmínek, nonstop jak zpívá Michal,
ale On se "cuká" a klade podmínky.
Vede Tě k tomu vystačit si s málem,neočekávat,nehledat,dokonce aby ti to ani nevadilo,jak zpívá Katarína,
učí Tě být pokorná k tomuto životu a najít smysl a štěstí už v tomto, ne v tom, co by mohlo být..
jakoby něco za něco, ale co za co? :29:
08.08.2021 - 14:02 | Filtr
(Štír) Džejn123 » Sosna zvlčelý
Ahoj Sosno,
moc děkuju za tvůj příspěvek. Zamýšlela jsem se nad tvými otázkami a napadlo mě k tomu jen toto. Moji oba rodiče jsou lékaři a když byl nějaký menší zdrav problém, většinou jsme to řešili doma, tedy naši napsali pilule, tady hlavně můj táta řekla bych vždy si výrazně prosazoval svou a já si až později uvědomila že dost často "střílel na komára velbloudem". Je dost možný že v daný době prvních příznaků jsem mohla mít zánět močáku a užívala nějaký antibiotika, který mi táta předepsal  ale jistě to nevím.
Co se týká té mikrogflory střevní, dříve jsem žádné potíže nemívala, to spíš ted jak do sebe sypu čím dál víc těch antiparkinsonik (až mě to děsí) tak furt lítám na záchod.Beru tyhle základní léky cca každé 2 h, jak si tělo řekne a nyní beru dávky které jsou často vysoko nad povolenou hranici. V září mě čeká patrně hospitalizace na neurologii v Praze na Karláku s cílem sledování mých pro lékaře velmi neobvyklých projevů a snížení léků,.
Toť zatím vše co mě k tonu napadlo, budeš li mít ještě nějaké dotazy, klidně se ptej,
ahoj, j.
07.08.2021 - 19:16 | Filtr
(Štír) Džejn123 » fanik
Díky,
ale já to mám spíš takhle :-)
https://www.youtube.com/watch/…
YouTube
06.08.2021 - 18:03 | Filtr
(Štír) Džejn123 » Mici Angóra
jo to zní rozumně :45:
06.08.2021 - 08:42 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Džejn123
Já bych to viděla tak, že do té doby by měly přicházet příležitosti a možnosti ke zlepšení a bude i na tobě, jak se k tomu postavíš :17:
06.08.2021 - 06:02 | Filtr
(Štír) Džejn123 » Mici Angóra
Moc děkuju, znamená to tedy že ty pozitivní změny zdravot. stavu, příp. uzdravování mohou mít svůj vývoj až do r. 2025?
díky, j.
05.08.2021 - 10:39 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Džejn123
Už tam je a zdrží se cca do 2025. Uran v zásadě přináší nečekané změny a pokud příznivě (zde trigonem) ovlivňuje vládce 6. a 7. domu, mělo by to mít pozitivní vliv v oblasti zdraví (případně práce) a partnerství. Ten trigon nastane ve 2. polovině 2022 a pak znovu ve 2. polovině 2023. :17:
05.08.2021 - 10:19 | Filtr
(Štír) Džejn123 » Mici Angóra
Ahoj Mici Angoro,
děkuju moc za veskrze pozitivní zprávy. Je možné nějak čas. upřesnit ten tranzit Urana 6. domem? Co to znamená že trigon bude dělat na vládce 6. i 7. domu Venuši?
díky moc. , j..
05.08.2021 - 07:14 | Filtr
(Štír) Džejn123 » mg
To vypadá slibně že? A kdyže si to rozdá Urán s tím mým sev. uzlem?
Děkuju moc, J.
05.08.2021 - 07:06 | Filtr
(Štír) Džejn123 » player
Nevadí že nejsi astrolog,
musím říct že pozitivní reakce od tebe s přáním k "zesvětlení žití" mně velmi potěšila, páč vím že ty rozhodně nejsi "sluníčkář":)
díky j.
04.08.2021 - 22:54 | Filtr
(Štír) Džejn123 » funky
Ahojky,
děkuju ti za reakci.¨
co se týká parézy, ochrnutí, tím se mi projevovala nemoc jen v samém počátku, jednoho dne paréza levé ruky a počínající paréza pravé úplně zmizela, a nikdy více se neobjevila, ale pak začalo peklo úplně jiného druhu...ale to není podstatné. Mně ted nejde o původní lék.diiagnozu mojí nemoci, myslím že to už nikdo nezjistí a je to asi jedno.
Cítím, že jako každá nemoc, má i tato hlavně psychosomatický,základ, u mě konkrétně asi dětské trauma.....
Ü mě je nyní dlouhodoě největší problém závislost na těch příšerných lécích, co obsahují levadopu (tedy antiparkinsonicích), které způsobují ty příšerné hejble (mimovol pohyby) Když nepůsobí nebo než zapůsobí (tedy tzv. off stav) tak mám pocit že mě to strhává někam dolů, přichází sílící omezení hybnosti,svalové pnutí sž do bolesti, přijde pocit odčerpání veškeré energie, nevolnost a v poslední době (co bydlím sama) strašný strach, že tady někde sama umřu.
Všichni lidé co mají nějakou formu vhledu do duch. světa, mi dávají velikou naději, lékaři a všichni další hmotáci vč. celé mojí rodiny to vidí velmi skepticky .............Je --mi jasný, že je to v mých rukou ted zda to dopadne ok, potřebovala bych ale hlavne zvládnout ty svoje šílený strachy provázené často křičením, který cítím že mě strhávají dolů....
Chodím občas za kartářkou mna výklad tarotových karet k věhlasné plzeňské kartářce Aničce Bechné a ona je opravdu výborná. Na začátku vás nechá vždy vytáhnout 10 karet,,ze kterých sii udělá představu- o vaší současné životní situaci a
tedy i i o tématech, na které.se budete ptát a je to vždy naprosto přesné...
Na posledním sezení mi mj.řekla: " Noi asi vás moc nepotěším co se tohoto roku týká, ,z pohledu tarotu vám tu vychází "VĚŽ" a to jje velmi těžký rok kdy se vám nejspíš zhorší situace ve všech oblastech vašeho života, úplně vše se vám bude srát,hroutit,,padat,...".Popsala to dokonale přesně! Také studuji tarot takže vím že se jedná nikoliv o rok kalendářní ale od vašich narozenin do příštích podobně jako v numerologii, z níž se tu vychází,.........
Anička pokračovala : ". Ale pozor, až ta věž úplně spadne, začne růst něco nového, příští rok by to mělo být už úplně o něčem jiném, ano možná dojde i k uzdravení či k výraznému zlepšení zdravotního stavu, přijde vám do života muž po kterém celý život toužíte, budete sii budovat nový krásný domov. Příští rok máte rok hvězdy, .......myslím že bude stát za to abyste to všechno vydržela, ..."
Beru v úvahu a vzpomenu si na její slova vždy když je mi nejhůř a nevím už co dál, ale nechci se zároven na to upínat...Kdo by nechtěl štěstí a radost v těch nejdůležitějších aspektech života že?
04.08.2021 - 10:49 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ahoj Jano,
nejsem skutečně tak zdatný astrolog zvláště v oblasti zdraví, abych dával odpovědi, kterými by jsi se měla řídit. Navíc nejsem vzdělán v medicíně, nejsem léčitelsky nadán, tak se raději budu držet zpět v nějakých prognózách.
Napadlo mě spíše než na současnost (současné postavení planet) podívat se, za jakých pozic kolem Tvých 27. narozenin v roce 2002 se mohla nemoc poprvé projevit, která planeta by mohla naznačit více.
Sice mě některé věci napadají, ale jak říkám, nerad bych dělal jakýkoliv unáhlený závěr. Takže spíše se zeptám na některé okolnosti:
Někdy před vypuknutím nemoci (v delším horizontu, řekněme i rok zpět) jsi brala nějaká antibiotika? Třeba na zánět močových cest, ledvin, příp. antibiotika z jiného důvodu jako taková?
Neobjevily se nějaké vyrážky, ekzémy?
Nedošlo ke zhoršení zažívání, průjmům, otravě jídlem a následnému poškození střevní mikroflóry, kde byla snaha pomoci třeba probiotiky?

Moc Ti držím palce! :74: :27: :62:

(Má úvaha právě na základě tranzitů směřuje k imunitě, tedy trávení, střevní mikroflóře. Třeba jsi takováto vyšetření podstoupila a můžeš zcela teto směr zavrhnout. Ale je pravda, že imunitní reakce se někdy opravdu velmi obtížně specifikují, mohou se projevovat na všech možných rovinách včetně neurologických atd.)
03.08.2021 - 14:17 | Filtr
(Panna) funky » fanik
:15::15:
02.08.2021 - 14:07 | Filtr
(Štír) Džejn123 » aktigram
Moc děkuju všem za vaše milé reakce, nevím kdy se dostanu k odpovědím, nebot je mi dnes opravdu hodně zle, ale chystám se na to, nebot je to většinou vel,mi trefné, držte i palce prosím,
Jana
02.08.2021 - 09:36 | Filtr
(Rak) aktigram
Ja nie som odborník ale v poslednom čase ma veľmi zaujímali uzly a Chiron a tvoj Severný uzol v Škorpionovi veľa hovorí - ta minulosť teda Južný uzol v Býkovi - tam je prerod cez bolesť, cez všetky osobné vzťahy.
Mám to veľmi podobné a až po toľkých rokoch to odrazu nie je diagnoza na ktorú ma roky liečili a tiež som bola na invalidnom. Spoločné máme aj to že máme Urán pred Slnkom.
02.08.2021 - 09:17 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Už jsem to tady myslím jednou psala, že v tvém nativu žádnou dispozici k chronické nemoci na fyzické úrovni nevidím :63: Změnu prostředí považuju za správný krok, s tím tranzitním Neptunem na IC je šance na vytvoření vysněného domova. Myslím, že tranzit Urana 6. domem (a hlavně, když už nedělá opozici na planety na začátku Štíra) může být příznivý (mám potvrzeno i z vlastní zkušenosti), obvykle to znamená vyřešení nebo aspoň zlepšení problémů nějakým netradičním způsobem (někdy je to operace, ale často prostě nějaká alternativní léčba). K tomu bude cca do roka dělat trigon na vládce 6. i 7. domu Venuši. Viděla bych tam tedy silné propojení ve smyslu partnerství-zlepšení stavu. Plus Jupiter se nějakou dobu zdrží ve 4. a 5. domě. Držím palce!
02.08.2021 - 08:40 | Filtr
(Panna) mg
Na ľudí zo zn. Škorpión má teraz ako prechádza Urán zn. Býk vplyv, niektoré opozície sú už prekonané, prežité. Ešte pôjde Urán proti Severnému uzlu, to môže mať vplyv na rýchlu zmenu v životnom smerovaní.
01.08.2021 - 19:47 | Filtr
(Býk) player
Nejsem astrolog.

Přesto ti přeju zesvětlání žití. Máš těžkou cestu za sebou a možná lehčí před sebou.
01.08.2021 - 11:18 | Filtr
(Panna) funky
Ahoj Jani, když mi bylo půl roku, taky jsem onemocněla parézou levé ruky. Odeslali mě k hospitalizaci na dětské k vyloučení zánětlivé etiologie – zde zjistili "jen" zvýšenou hladinu glykémie… a tak za tři dny jsem se úplně zotavila. A poslali mě domů s doporučením: "Normální životospráva" :)
A nepřijde mi ani jako náhoda, že většina autoimunitních onemocnění udeří skoro jen ženy, a to převážně ženy kolem třicítky.
https://previews.123rf.com/images/…
Ne, nic na světě není "auto", samo sebou…
Přeji brzké zlepšení! :-)
30.07.2021 - 16:59 | Filtr
(Štír) Džejn123
Jeetě doplńuji - narodila jsem se v Plzni 29.10. 1975 v 09:10 h,
Jana


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »