Versus CIMI - pohled z jiného úhlu


07.07.2021 - 13:50
(Býk) player
Versus CIMI - pohled z jiného úhlu
Nikomu to nevnucuju , dívám se na společnost jakoby z oběžné dráhy , zvrchu.

Co vidím - za mě není ani tak problém Covid nebo očkování. Nejzhoubnější lidský nádor je pohříchu - INTERNET.

Zkuste si ho ze svého života odečíst. Jak bychom žili , kdyby neexistoval? No já to pamatuju , lépe. I když...

Já taky - jo? Mám chytrou televizi a jsem muzikant. Přijdu kvůli koncertu o důležitej fotbal nebo hokej , ale přijdu dom a zmáčknu červené tlačítko a už mi to běží ze záznamu. Fantazie.

Hvízdá mi po Covidu v uších? Nulový problém , na usínání si pustím ne telce v youtube besedu Jiřího Grygara o vesmíru a spím , jak nemluvňátko. Fantazie. Pokrok.

A přijdu na sociální síť. Do komunity. (Já teda jen tady a na fcb). A máš najednou něco , jako vzkazník. A v něm intimitu...skvělý. Fantazie.

Mám v pokoji na obrazovce své hudební vzory. Od nich se učím hrát , kliknu na kolečko , sólo si zpomalím a okopíruju detailně.Úžasný.

Ale zároveň si vemte , jak neskutečně ta skládka všeho dohromady - diamantů i rozkládajících se mrtvol ovlivňuje naše myšlení a co to s námi udělalo. Jsme matrixoví degeneráti. NAvíc - je neskutečný , kolik emocí lidé vypouští ven - jedovatých mnohdy , přičemž defacto to dělají jen z nudy.

Všechno je dnes hned. Ale tudíž je pryč trpělivost.
Pravdu málokdo umí rozlišit, spíše si nechá vnutit cizí konstrukt, je to pohodlný. (tady teda musím říct , obdivuju streemy Zvědátorů , Iluminátora - tehdy si říkám , že ještě s námi není tak zle). Menšina totiž má v matrixu úplně stejnou mediální sílu , spíš větší , protože ona křičí, řve nám do ksichtu hámotiny ! Vyhazuje do luftu cokoli takovým způsobem , aby když už moudrého nepřesvědčí tak aby ho alespoň rozhodila.

Lidi dneška ničej dvě věci. To , že povinují univerzum aby jim dopřálo pohodlí v luxusu a matrix. Z hlediska vědy a výzkumu jsem byl vždycky optimista. Ale internet nás těžce válcuje. Zotročil nás a předělal v takový hydry.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
07.07.2021 - 16:31 | Filtr
(Blíženci) cimi
Před pár dny jsem byla pomáhat na Jižní Moravě a asi od té doby jsem se rozpůlila...cítím o to víc, že být tam kde být nemám a nebýt tam, kde být mám, mě dělá mrtvou...
Prostě život se děje jinde a jinak a já teď ztrácím energii tady, abych nějak ventilovala to, co jsem prožila tam, kde ten život je a to, co se stejně slovy předat nedá...

jj...internet nás těžce válcuje...ale někdy se i hodí...
07.07.2021 - 14:22 | Filtr
(Rak) aktigram » player
No ale to je ich výber a preto je zbytočne sa tým trápiť.
Kto chce kam, pošlite ho tam.
07.07.2021 - 14:19 | Filtr
(Býk) player » aktigram
Ale oni se právě nikdy nezobudí. On je uspí a dokud nezmizí družice z oběžné dráhy - tak dobrů noc , má milá , dobrů noc.
07.07.2021 - 14:14 | Filtr
(Rak) aktigram
Z iného uhlu pohľadu - ok, internet musel prísť je doba ktorá to priniesla alebo ak chceš tak sú také energie.
To čo komu dal a vzal? - je na každom z nás, každy z nás bol obalamutený informáciami z netu no človek sa ma občas vzdialiť od seba aby videl nadhľad a pochopil že na internete nájdete všetko - hrôzu a rozsievania tej hrôzy ale aj krásu a obohatenie.
Všetko čo je na webu je to čo napísali ľudia, je to čo zaradili ľudia - wikipedia? - nečakajte tam iba pravdu, píšu ju nadšenci ktorí veria hlavne sebe
hoax a podobné veci spamové - aj tie zaradili do toho chlievika ľudia a to znamená že pravda tam nebude.

Internet dal ľudom to aby sa zobudili, aby vedeli rozoznať čo je pravda alebo aspoň si pripustili že sa mýlili ak niečomu čo bolo na nete verili.
Ten kto chcel blúdiť bludil v každom čase, vždy je plno fanatikov a to je jedno na ktorej strane.
Nebola elektrika a predsa boli ľudia ktorí narobili nesmierne zlého pre iných a to iba vlastným jazykom.

Všetkého s mierou - to je to čo sa ľudstvo musí naučiť - pravú mieru, toto sú jej skúšky.
07.07.2021 - 14:09 | Filtr
(Střelec) MAGDA » player
Výborný film Absurdistán z roku 2006, já se smála, jak blázen, ale pak mě smích přešel. Když se nad tim člověk zamyslí :)
07.07.2021 - 14:03 | Filtr
(Býk) player » MAGDA
Přesně , přesně.

Degenerace. Ale zatímco někdy živočišný druh generuje staletí , internetu na to stačila dvacetiletka.
07.07.2021 - 13:55 | Filtr
(Střelec) MAGDA
Je, nad tim jsem o víkendu přemýšlela zrovna taky :)
Taky jsem zažila dobu bez internetu, ale nepřišla mi v něčem lepší. Internet je dobrý sluha, ale zlý pán, jako všechno :)
FB nemám už pár let, právě i kvůli těm "zaručeným informacím".

Třeba zas moje máma, v důchodu, nedělá nic jinýho, než že sedí na internetu a utvrzuje sama sebe v tom, že nás ten někdo, neví kdo chce zlikvidovat a slušně jí z toho už hráblo.
VIdí, za každým stromem loupežníka, ničemu a nikomu nevěří...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »