Opakujúca sa rovnaká synastria vo vzťahoch


29.06.2021 - 15:27
(Vodnář) Lia82
Opakujúca sa rovnaká synastria vo vzťahoch
Zažili ste to už niekedy?Normálne mi z toho porovnania zostalo zle.S minulým frajerom mám skoro tú istu synastriu ako s terajším.Síce toto ešte neni vzťah ani človek nevie čo z toho bude uvidí sa ale je to ozaj divné.Navlas rovnaké double whammy či jak sa to volá porovnania aj s nim aj s týmto.Akurát tuto to vyzerá ešte hrozivejšie lebo máme pluto spojka mars v synastrii mars opozicia mars a v kompozite mars štvorec pluto. No samá chuťovka.Ak ste mali takéto niečo podobné,tak ste vzťahy boli o tom istom?Nemyslím si že je to náhoda

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
10.07.2021 - 20:15 | Filtr
(Váhy) Uzsomtudlho
Este tak vidiet opakujucu sa nerovnaku synastriu vo vztahoch :75:
06.07.2021 - 13:36 | Filtr
(Vodnář) Lia82 » Mici Angóra
to máte pravdu s tými kamárátmi.Kopu ich má samé výlety s nimi a kamarádčaky.Poviem pravdu už teraz mi to začína liezť na nervy.Ja som taká že aj na tu chatu treba isť ako partia ale odtial potial
05.07.2021 - 18:30 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Lia82
Při čase 20:15 máte oba ascendent ve Střelci, takže energie na sebe budou narážet na ose 5.-11. dům. Nabízí se snaha jednoho omezovat třeba v kontaktu s přáteli nebo v souvislosti s dětmi, těžko říct. Jinak se mi to ale nejeví nijak hrozně.
03.07.2021 - 19:14 | Filtr
(Vodnář) Lia82 » Mici Angóra
To netvrdim že je na vlas rovnaká.Táto je o niečo lepšia :1:Len ma tam zaujalo hlavne to že mám s jedným aj druhým uplne rovnaké zdvojene aspekty s tými istými planétami.To sa mi s nikým zatial nestalo.No tento dotyčný sa narodil 14.6.1984 po 20 večer v žiline
03.07.2021 - 09:04 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Tak úplně rovnaká synastria to nebude, to by se hoši museli narodit ve stejný den i čas. Ty máš v radixu opozici Mars-Pluto a navíc ve vztahových domech, tak se asi máš naučit s tou energií pracovat. Pokud si najdeš vždycky plus mínus vrstevníka, tak tu opozici budeš mít s každým, to Pluto se tolik nehne. Nedala jsi data ani obrázky, takže jen takhle teoreticky.
29.06.2021 - 19:20 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Já myslím, že je to trošku jinak.
Je to jako o dvojím vstoupení do téže řeky. Vlezeš do vody a namočíš se. Vlezeš jinde do druhé a hle: jsi opět mokrá. Ale je to na základě téhož zjištění stejná řeka? Nemusí, ač máčí obě stejně. :3:
Mohu do vody vlézt bez rozmyslu. Ale také mohu vodu nejprve prozkoumat. Pohledem, čichem, ochutnat, zkusit teplotu... A podle toho mohu zjistit, že voda se vodě sice podobá, ale je naprosto jiná.

To přirovnání k vodě jistě pochopíš, že je pouze příměrem. Nejde o vodu, jde o synastrii. Když lidé zkoumají rovnou synastrii (kompozit) s druhým člověkem, je to skok do vody. Bez rozmyslu. Přitom by bylo lépe vyjít z radixu dotyčného, abychom věděli, jakého člověka máme před sebou, jaké jsou jeho kvality. A zkusit se hluboce zamyslet, kde na své cestě (ve svém radixu) dotyčný právě je. A kde jsem já. A také zda jeho kvality jsou v souladu s mými.
Teprve po tomto porovnání se můžeme podívat na partnerská kolečka. A nezapomenout i toto porovnávat s tím, co máme v radixech. Někdy nějaký až brutální aspekt v synastrii nemusí s dotyčným dopadnout na nás tvrdě, protože dotyčný už to má ve svém životě (svém radixu) zvládnuté a může být pro nás dobrým průvodcem (úmyslně nepíšu učitelem). Naopak s někým, kdo ve svém životě vlaje těžko uděláme štěstí při sebekrásnějším partnerském horoskopu plném podpůrných aspektů.
Takže v žádném případě se nevyplácí vynechat rozum a posuzovat věci jen přes kolečko, mohlo by nás zmást.

Takže na základě toho si sama odpověz: Nakolik se současný chalan podobá exchalanovi?
29.06.2021 - 18:05 | Filtr
(Vodnář) Lia82 » tiferett
A tak zase sú tam aj pekné aspekty.To mars pluto mám len teraz v minulom som nemala.Uvidíme čo to prinesie
29.06.2021 - 17:49 | Filtr
(Střelec) tiferett
Náhoda to iste nie je...ale dokonalosť fungovania vesmíru a našich lekcií na ceste vzostupu. Vždy sme v nejakej vesmírnej triede a sú nám životom predkladané isté lekcie...Ako keď na hodinách angličtiny preberáme lekciu číslo 5. A kým ju nezvládneme, mučiteľ nám stále dookola bude predkladať lekciu číslo 5. nepredloží nám druhý deň lekciu číslo 7 alebo 10. A tak aj v živote - s predošlým partnerom ste mali zvládať istú lekciu umenia života. Podla obsadenia MArsu a Pluta zrejme išlo o lekciu agresivity, dominancie atd. Ale s partnerom ste sa rozišli bez toho, aby bola lekcia zvládnutá. A tak v ďalšom behu života vám vesmír samozrejme priniesol a ponúkol opäť tú istú lekciu - ako na hodinách angličtiny. Kým lekcia agresivity, dominancie, moci, závislosti nebude vedome zvládnutá a pochopená, bude prichádzať stála partner toho istého typu...trebárs aj niekoľko životov. Vesmír je dokonalý a tajomný...len my mu zatiaľ často nerozumieme...Takže - hor sa odvážne zvládať lekciu Pluto - MArs. Je to náročná lekcia, ale je potrebné ju zvládnuť a pochopiť..a- ZMENIŤ SA...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »