Stín a tranzity


15.04.2021 - 20:15
(Kozoroh) vandalka
Stín a tranzity
Ahojte vospolok :1:
Je tu niekto, komu sa chce podeliť o svoje obdobie “krízy stredného veku”? :4: ..resp obdobia pluto kv pluto resp.obdobia, keď spoznával svoju odvrátenú tvár? :76: :21: ..ako ste to prežili? Prípadne máte nejaké dobré rady aj k mojim tranzitom?
..nejako to na mňa dolieha, ťažko sa prijímajú niektoré veci, viac o sebe pochybujem .. no nech už je to za mnou a ideálne nejako spracované :63:
..budem moc rada za akékoľvek dobré rady a vaše vlastné prežívanie :1:
Ďakujem, V.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
18.04.2021 - 11:40 | Filtr
(Kozoroh) vandalka » aktigram
Áno, to pluto robí a sme za to vďační :3:
..len na tej ceste je občas veľká tma, je to ako ponor do hlbokej noci alebo vody alebo podzemia..ale keď sa človeku podarí dostať opäť nad hladinu, je z neho nový človek..proste smrť a znovuzrodenie :1:
Ďakujem za tvoje zdieľanie :74:
18.04.2021 - 11:35 | Filtr
(Kozoroh) vandalka » cimi
Ahoj. Moc ďakujem za tvoje skúsenosti, vhľad i dobré rady :17:
Čítam jednu knihu za druhou :75: (aktuálne Hnev a jeho smysl od Kastovej) a chodím aj k jungiánskej psychoanalytičke. Všetko pomáha a trápi zároveň. Ale viem (a cítim), že to je cesta..že idem “k sebe”..a tých tém je milión..ale ono sa to poddá.
Cítim aj radosť z cesty, v diaľke vidím slobodu, ale niektoré aspekty mňa, ktoré mi Pluto odhaľuje, sa prijímajú ťažko..ale verím, že aj to sú poklady a hlavne som to ja :4:
Vidíš, nikdy mi nenapadlo, že ten Saturn a Pluto na mojom asc vedľa seba sú vlastne moja persóna a stín.. bola som celý život dosť saturnská (aj slnko v koz a ešte v kvádri na ten saturn na asc)č, IC v koz :25:
Tak Pluto mi to asi teraz ukáže :4:
Držím palce aj na tvojej ceste sebapoznávania, s tran Plutom v 1.dome si toho užilvaš asi dosť :41:
Ešte raz ďakujem :1:
16.04.2021 - 16:29 | Filtr
(Blíženci) cimi » aktigram
:74:
16.04.2021 - 15:06 | Filtr
(Rak) aktigram » cimi
Súhlasím s tebou, akonáhle človek prijme plutonske výzvy je to už iný človek.
Mne to prevratilo všetko, všetky moje názory ktoré som pred tým mala, začala som vzťah s oveľa mladším mužom a to som si o sebe vždy myslela že u mňa by to nebolo možné, prišlo mi také zasvätenie až som nechápala čo to so mnou robí - ponaučenie? - začala som žiť svoj vlastný život za čo môjmu Plutu ďakujem.
16.04.2021 - 08:51 | Filtr
(Blíženci) cimi
Ahoj : )
No...já měla ohledně pluta kvadraturu na pluto už jen jako takový bonus na závěr x))
Totiž...transity pluta mě tak nějak stíhají celý život...a pro mě byl asi největší psycho rok ten, kdy mi přecházelo pluto přes asc spolu s lilith a v opo na mou venuši. To se svět obrátil úplně vzhůru nohama a důsledky slízávám doteď...a tím jak vstoupilo pluto do prvního domu (mám ho tam už od roku 2007 cca :75: ) tak už nemám ani trochu nic zadarmo...ale neřekla bych že by to souviselo s krizí středního věku...tu si myslím že spíš ovlivňuje uranská opozice...
Ale zpátky k tématu a k tobě: “nech už je to za mnou a idealne nejako spracovane” - takhle to moc nefunguje...chceš-li přijmout a zpracovat si takový pluto, pak musíš jakýkoliv hloubkový vrt vítat s takovou až trochu posedlou radostí a nikoli jako “au nesahat, tady mám bebí”, protože pluto chce dojít až na dřeň a věz že na té dřeni už není bolest ale absolutní přijetí a pochopení (světa?? Života??) nebo především těch odvrácených stínových částí - protože přiznejme si, s těmi máme v životě vždycky největší problém je přijmout..
No a u tebe bych řekla, že pointa toho celého je, že sama máš pluto a saturn na ascendentu (blízko) tedy pluto se bude usilovně snažit strhnout ti všechny masky které sis za roky života nastřádala a postavit se před ostatní lidi tak trochu víc nahá a opravdová...nejspíš se tam objeví i nějaké ukryté poklady, traumata a budou se možná týkat vztahu k životu a k tobě samotné na té nejzákladnější úrovni (versus to jak reaguješ na okolí a jak tě okolí ovlivňuje)...
No a tento transit podpořil ještě dříve přechod pluta přes tvé slunce a před nedávnem saturn ve 4.domě, kde ti přešel přes venuši (vládce tvého horoskopu) a merkur ve vodnáři a stále je ve 4.domě kde asi nějakým způsobem ovlivňuje klima ve tvé rodině a domovu a zkouší jak moc vážně to míníš a jak moc se možná cítíš i svobodná ve svém prostoru... a taky ti před nedávnem už po několikáté probíhala kvadratura na tvou lunu, která už ale skončila... Takže máš vlastně takový mix, který atakuje tvou duši co ona na to...
“ ťažko sa prijímajú niektoré veci, viac o sebe pochybujem” - to je celkem nevyhnutelné...člověk získává největší jistotu sebepoznáním, pokud některé části v sobě máš vytěsněné nebo jsi je málo prozkoumala, pak tě bude kontakt se sebou znejisťovat (budeš se tzv sama sebe bát) jenže abys došla k tomu milovat sama sebe, tak musíš v první řadě překročit právě tady tento strach a odvážit se střetávat s těmito částmi sebe a upřímně se sebedotazovat proč tu jsou a kam tě vedou, co skrývají a co ti přináší atd...protože i to jseš v tuto chvíli ty...
Já na sobě fakt od prvního vědomějšího plutonského transitu pracuju velmi intenzivně, je to 24 let (kdo mě znal předtím tak ví co to znamená x) )...je to víc jak polovina mého života - a tou prací myslím fakt hlavně to rozpouštění bloků a sebepoznání...transformace je jeden ze smyslů mého života...takže nevím, jak to úplně předat, pokud to třeba někdo prožívá jinak...třeba mi to ještě nějak přijde do slov...
Ale možná bych ti doporučila knihu od R.Dahlkeho Princip Stínu...nebo jestli máš nějaká konkrétní témata, která si zpracováváš, tak zkusit hledat i v oblastech “terapie” kam by tě to volalo...v dnešní době se může urazit kus cesty i skrz kurzy, semináře, konzultace...jen jsou potřeba peníze ; )
Držím palce :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »