Konjunce transitni Saturn s natalnim


05.03.2021 - 19:12
(Býk) toy
Konjunce transitni Saturn s natalnim
Moc prosim o nazor k memu tranzitnimu horoskopu, kde mi jde o konjunkci tranzitniho Saturnu s natalnim, ktery mi dela neprijemnou T-kvadraturu. Necekam z te situace nic dobreho - jak to prosim vidíte a mate nejake zkusenosti? Dekuji moc za jakoukoliv informaci,,,

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
08.03.2021 - 10:23 | Filtr
(Rak) aktigram
U mňa v 29 rokoch - rozpad či odchod z manželstva, v podstate to pre mňa bolo dobre, no v 48 mi zobral dlhoročného životného partnera - no u mňa je Saturn v škorpionovi v tesnej konjunkcii s Čiernou Lunou a v 8 dome - takže u mňa jednoznačne - ukončenie života aký som viedla pred konjunkciou.
07.03.2021 - 18:54 | Filtr
(Blíženci) cimi
Hmmm ty teď vlastně i docela osobně prožíváš tu kvadraturu uran saturn co je teď aktuální. Uran je u těch osobních planet a je ta i lilith. Tedy nějaké osvobození se od minulosti.
Z mých zkušeností je návrat saturnu hlavně o možnosti návratu nějakého primárního traumatu z dětství a je vhodný pro pozdvižení svého vědomí nad dosavadní úroveň toho jak jsi to vnímala a takové jakési uzrání další vrstvy. A je to už druhý přechod, tedy můžeš ještě zapátrat v paměti kolem roku 91,92, kdy byl první přechod a čeho se týkal..
Napadá mě někdo z rodiny?? Sourozenec apod? Nebo něco ba úrovni učení se, komunikace, přátelství, pocitů z dětství...hádám ; )
06.03.2021 - 14:42 | Filtr
(Blíženci) Lupi
Na co ti dělá kvadraturu? Natální, nebo tranzitní?
05.03.2021 - 19:47 | Filtr
(Střelec) verka96
Tak v Saturnu je téma zrání, nějaký předěl v životě, většinou to mohou být nějaké situace, kdy se něco změní. Nemám s tím vlastní zkušenost (věk kolem 60 let), ale pozorovala jsem na mamce, která měla v té době odchod do důchodu, narození 1. vnučky (byla velmi šťastná), předtím bohužel přišla i závažná choroba, kterou pak překonala. Ale ona měla hodně zátěžový horoskop, Saturn v Panně. U vás je Saturn v tom "nejlepším" znamení pro něj - Vodnář, ve 3. domě a vládne tomuto domu (případně i 4. domu) - možná toto téma, které se váže k těmto domům. Může tam být téma uznání za dosavadní "práci" nebo dosažení nějaké cíle...
Já mám se Saturnem spojený hodně velký úbytek životní energie, jako bych jela na 50% a takové ty bezdůvodné občasné blbé nálady... Ale nikdy to nebyla nějaká tragédie... Držím palce, rozhodně si předem nedělejte starosti.. :68:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »