Tolerancia orbisov na najdi se


29.01.2021 - 12:33
(Rak) diké
Tolerancia orbisov na najdi se
Zdravim vsetkych. Vedel by mi niekto napisat aka je tolerancia orbisov na tejto stranke? Zaujimalo by ma konkretne v synastrickych horoskopoch a ak mam byt konkretna, tak mam s partnerom v sextile jeho konjunkciu venusa, mars na moj mars, no v kolecku mi tento aspekt neukazuje, pravdepodobne tam chyba par minut. Vyklady pri aspektoch su velmi zaujimave a vela veci som si vdaka im vysvetlila a pochopila, no tento aspekt sa v nasej synastrii neukazuje , tym padom nepopisuje, aj ked tam je. On : Venuša:Střelec18°27’Mars:Střelec18°43’
Ja: Mars:Vodnár21°39’
Bola by som vdacna, keby mi sem niekto mohol ten popis aspektu dat.

Dakujem krasne :1:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
29.01.2021 - 14:05 | Filtr
(Rak) diké » diké
A este dodam, ze moja venusa je vlastne v opozicii s tou jeho konjunkciou mars venusa, no je tam orbis necelych 9°.
Tu by som len dodala, ze opozicie znemeni su vlastne protiklady, ktore by sa mali pritahovat, moja potreba komunikovat sa ale bije s potrebou strelca radsej mlcat. Tendencia Strelca je to skor kazdym slovom navyse danu situaciu slovne pokazit, hlavne vtedy ked je este aj merkur v strelcovi...takze tento aspekt beriem skor ako ten co skodi nasmu vztahu.
29.01.2021 - 13:56 | Filtr
(Rak) diké » Znovuzrozená
Dakujem :1:
Tesne predtym nez si mi odpovedala ma napadlo posunut svoj datum narodenia o tyzden a aspekt mi ukazalo. Hold , niekedy skor konam ako myslim :4:
Ale aj tak, popis aspektu je vlastne ten isty u sextilu ako aj u trigonu, viem to , lebo je u jednej znamej v synastrii.
Pravdepodobne je to to iste aj u ostatnych asp., tzn. aj u tych negativnych.
V tom popise je ale jedna velka pravda, ked by som s nim aj chcela skoncit, tak jedine len vtedy ked ho neuvidim a nebudem o nom pocut.
Rozchod zoci voci je skratka nemozny.
29.01.2021 - 13:21 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená
Mars sextil Mars nemám :4:

Orbisy většinou beru do 5 stupňů, Mars sextil Venuše máme těsný aspekt 0 st. 33minut, ale jak je psáno v popisku, není to zřejmě nejsilnější aspekt. :29:

Edit: teď mne ještě napadlo, že je to ve stejných znameních jako u vás :4:
Můj Mars ve Vodnáři v sextilu na partnerovu Venuši ve Střelci.
29.01.2021 - 13:17 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená
Mám, dám: :4:

Venuše sextil Mars

Toto je přesný, ale málo intenzivní Amorův zásah. Sexuálně anebo společensky jeden druhého přitahujete, ale jestliže mezi vámi nejsou jiné naléhavější interakce, pak vás tato interakce sama o sobě nijak výrazně neovlivní. Když se člověk zabývá studiem vztahů z hlediska astrologie, zjistí zvláštní věc, totiž že jsou to často spíše bouřlivé, drsné a nebo ostré city, které nás vrhají do vztahu a nikoli ty jemné a mírné jako u této interakce. A právě tyto potřebujeme (často velmi naléhavě), když vztah ztrácí půdu pod nohama. Takže ať je to jakkoli, když jste spolu, pociťujete příjemné vzrušení. Tato interakce také přispívá k jakékoliv angažovanosti v tvůrčí anebo reprodukční činnosti. Co se týče vás dvou osobně, Venuše může Marsu ukázat, jak se vybraně chovat ve společnosti a jak kultivovaněji dosahovat svých cílů. Na druhé straně Mars může Venuši vytáhnout z její ulity a přimět ji, aby si uvědomila svou vlastní hodnotu a půvab.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »