negativní transit


27.12.2020 - 21:40
(Panna) monca11
negativní transit
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, měla jsem jako lajk za to, že transit je krátodobý vliv. Bohužel mě děsí mé transity, nemám lehké období, nedaří se mi otěhotnět, tatínek byl hospitalizován s covid v nemocnici /naštěstí už bude propustěn a stav se stabilizoval/, do toho prostě starosti ze současné situace, chtěla jsem se uklidnit trasnity a děsí mě tam to Pluto v 8. domě. Mám ho tam už tento ale i příští rok dle online výpočtu. Mluví hodně o smrti a to mi je nepříjemné. Děkuji připadně za bližší výklad na uklidněnou :) :27:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
30.12.2020 - 21:23 | Filtr
(Panna) monca11 » :):):)
Děkuji za vaši zkušenost, moc si příspěvku važím. U mě také pluto v 8. domě začal v roce 2016 jak jsem ted zjistila, zpětně si uvědomujii, že jsem se osamotnatnila odstěhovala od rodiny, studovala Vš, měla starosti o nemocnou maminku, která je na tom ted dobře, ale byly i pozitivní doby, například jsem hodně cestovala pracovně, rostla,dodělala další vš, kupovala první nemonvitosti, měla radost z povýšení v práci, ale ted zase rána když jsem zjistila problémy s plodností, to jsem citila pocit, že nic pro mě není důělžitejší a že to je konec.. nemocný otec s covidem v nemonici, naštěstí ho zítra pouští domů ale není to lehké období. Pluto mě tam bude mít v zajetí ještě 5 let.. tak jsem na jízdu zvědavá, kež by Pluto slovlil k matěřství, pak by to bylo mé nejštastnější období.. :80:
28.12.2020 - 20:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele :):):), který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Astrologií nevládnu, abych podávala výklad :1:, ovšem Pluto mám v osmém domu asi osm let a zatím jsem neumřela a ani nikdo jiný z rodiny. Loni dokonce ještě osmičkovou vibraci k tomu jsem měla.
Když jsem byla doslova hrobníkovi na lopatě, tak byl Pluťák v sedmém.Tak Tě snad tím uklidním. Ovšem je to tedy jízda :4: a musím říci, že jsem si sáhla mnohokrát ke dnu a i se zdravím, financemi i vztahy nejen partnerskými. Zpětně musím říci, že mě leccos tedy zocelilo a to ještě nekončím :1:.Jenže nyní je období pro všechny velice transformační.
28.12.2020 - 13:22 | Filtr
(Panna) monca11 » Cililink
Děkuji Vám moc za upřesnění :) máte pravdu, u mě bude celkem 10 let, tedy zrovna né malou dobu, zbytečně jsem se polekala, zvládla jsem pod jeho vlivem vystudovat dvě VŠ, mít úspěch v práci i ve vztahu, (svatba atd). tedy si říkám, že i teď musím věřit v pozitivní pokračování. Ale cítím, že mě Pluto otáčí v hodnotách..
27.12.2020 - 21:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Cililink, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tranzit pluta je dlhodoby, to nie je záležitosťou jedného dvoch rokov. A pluto znici to, co je nefunkcne, aby mohlo narast nove, lepsie. A 8.dom je nielen o smrti, ale aj spolocne peniaze, intimita, tabu. Netreba sa zbytočne bat vopred, ale skus vedome nacuvat, co ti chce zivot povedať :1:
27.12.2020 - 21:48 | Filtr
(Panna) monca11
ježkovi voči, ja to tam mam až do 2026!!!! :39: :39: :39:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »