Obrat retrográdní planety v direkcích


22.12.2020 - 14:09
(Panna) astrozdenek
Obrat retrográdní planety v direkcích
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na to, jaké jsou zkušenosti s direkcemi retrográdních planet, co se týče jejich obratu, ke které vždy dochází po nějaké době. Když se retrográdní planeta v direkcích nakonec vrátí k pohybu vpřed, znamená to, že člověk si vyřešil karmu z minulých životů a začíná žít konečně přítomností a nestaví si život kolem sebe podle reality z minulých životů? Nebo nemá obrat retrográdní planety v direkcích žádný zásadní vliv? Nemůžu o tom nikde nic najít.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
19.01.2021 - 15:41 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Přispěl jsem do té starší diskuze, ale ještě bych měl něco přímo k dotazu zde. Zejména k této části: "Když se retrográdní planeta v direkcích nakonec vrátí k pohybu vpřed, znamená to, že člověk si vyřešil karmu z minulých životů a začíná žít konečně přítomností a nestaví si život kolem sebe podle reality z minulých životů?"
Já bych sem karmu vůbec netahal. Ano, karmická astrologie si retrográdních planet všímá, ale to je záležitost nativu. A odpovědí je nakonec i to, že planeta v přímém pohybu se obrátí do retrográdního. To jsme v tom okamžiku otáčky něco podělali a způsobili jsme si negativní karmu do příštích životů? A v tomto životě už nemáme možnost to odčinit, protože to třeba ani nestihneme?
Ne, myslím, že takto to nefunguje, ke karmě bych to nevztahoval. Nemluvě o tom, že je dost lidi, kteří na žádnou karmu a reinkarnaci nevěří. A co já vím, třeba mají pravdu oni, ne my. :3:
16.01.2021 - 22:57 | Filtr
(Panna) astrozdenek » Mici Angóra
OK, přehlédl jsem to. Moc díky:-)
14.01.2021 - 12:37 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
https://diskuze.najdise.cz/prispeve…

Třeba se někdo přidá s dalším názorem :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »