Prosba... Je možný vztah?


07.12.2020 - 14:08
(Panna) Kristýn
Prosba... Je možný vztah?
Hezký den,

ráda bych požádala o nahlédnutí do mého horoskopu a jestli bude nakloněn pro případný nový vztah? Kristýna 5.9.1988 ve 04:30 Vítkov u Opavy.

Za případné zprávy všem moc děkuji.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
07.12.2020 - 17:56 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Ať koukám, jak koukám, proč by neměl být vztah možný? Z hlediska astrologie tu nevidím důvody, proč by to nemělo jít. A to i přes vliv Saturna na Urana, když jsou to oba vládci 7. domu (vztahy, partnerství). Pokud se vztah nestane břemenem, nebude spoutávat, tak je vše naprosto v pořádku.
Dotaz směřuje k výhledu do budoucnosti, kdy budou dobré podmínky... No ale to nezáleží jen na astru. V otázce píšeš o případném novém vztahu, takže zde se nějaký vztah rozpadl. Důležité je tedy nejprve se z minulého vztahu vyvázat, dořešit, uzavřít, aby to nebyla jen náplast. To by se totiž mohlo stát, že narazíš na nejlepšího chlapa svého života, začneš tlačit na pilu a on pak zjistí, že je jen náplastí. A už bude fuč.
Takže dej si čas, protože ty se nemusíš bát, že nenajdeš. Až budeš v pohodě, tak najdeš, protože pohodovou ženskou by chtěl každý (a ne každý na ni má). Ale ženská v nepohodě je jen břemenem, byť by to byla krasavice. Co s ní? Kanibalismus je zakázaný...

Nyní Saturn a Jupiter v opozici na Venuši, jsou trochu kazišuci. Chlapi se objevovat mohou, ale celkem jsou nepoužitelní.
Ale v příštím roce již v dubnu Ti Jupiter dojde na DSC a půjde 7. domem. Dokonce na DSC třikrát v průběhu roku zatančí. A jelikož je to vládce 5. domu (láska), je velká pravděpodobnost, že se někdo moc fajn objeví. :12: Ovšem záležet to bude na Tobě. Jestli budeš v té době naprosto v pohodě a schopna se otevřít novému, aniž by Tě minulost strhávala dozadu...

P.S.
Zde máš čas 4:30, v profilu 4:00, tak jsem pracoval s tím ze zadání zde. Ale pokud někdo půjde pro zjednodušení přes Tvůj profil, aby data nemusel cvakat ručně, může dojít k jiným výsledkům. Doporučuji sjednotit! :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »