Blíženci s Býkem


24.11.2020 - 22:40
(Blíženci) evita19
Blíženci s Býkem
Ahoj ?, chci se zde zeptat jestli je tady mezi námi, někdo kdo má vztah, ať už partnerský či manželský, blíženci s býkem? Je tady někdo takový? A pokud ano, zda-li takové spojení funguje? A jestli je vůbec možné, aby takový vztah mezi mužem a ženou trval dlouhodobě? Můj názor je, že ano, ale to asi díky ascedentům (lev a střelec). Ale, každopádně by mě zajímali vaše osobní zkušenosti. Moc vám všem, budu vděčná za odpověď. ?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
01.12.2020 - 07:22 | Filtr
(Blíženci) kopretina4
náš vztah, já Blíženec a on Býk, oba asc ve střelci, je velice pevný i nestálý zároveň. Sexuální přitažlivost je 100% a není závislá na věku ani délce vztahu, je pořád na stejné úrovni, která nás oba stále překvapuje. Ovšem třecích ploch je tolik, že máme za sebou xrozchodů a xnávratů. Dokonce i po zkušenosti(jeho) s jinou ženou(býkem) se vrátil a já(po snaze o zkušenost,bez úspěchu-nikdo jiný na mě nesmí sáhnout) jsem se o návrat zasloužila, tedy stačilo napsat "chybíš mi"...už jsem vzdala představu harmonického konvenčního vztahu, to nedokážeme. Oba toužíme být spolu, oba se už bojíme že to zase skončí...tak snad s vašimi asc budete mít klidnější vztah :79:
neměnila bych, jsem odolnější a ty situace "na dně" zvládám lépe, jako bych věděla, že se z toho dna dobře dostaneme, asi ve vztah více věřím, nevím, takže případný konec určitě nevzejde ode mne. Oba jsme měli před tím naším jiný dlouholetý vztah, možná být spolu od cca 25let uměli bychom už spolu žít, lidé se v tom věku lépe "tvarují"
přeji Vám hodně krásných společných chvil :12:
27.11.2020 - 14:59 | Filtr
(Beran) nutelina » Korzárka
Nechci odpovídat jenom na tebe Kozárko ale zažil jsem Slunce-Asc nekolikkrát a neřekl bych že to je uplně nejlepší pro muže, možná pro ženy to je jiné. Zajímalo by mě jak to vidíte.

Možným důvodem je že ten Asc. je jako identita kterou se nezbavíš kdežto slunce je více vzdálené něco jako super ego. Jako měsíc-asc je to sice dobré spojení ale pro partnery nevím... Záleží zda se to vyrovnává jine.

Máš měsíc naproti slunci, nedíval jsem se zda přesně ale není to jednoduchá poloha.
27.11.2020 - 13:04 | Filtr
(Býk) player
Je to možný , aby fungoval dlouhodobě , protože je poutá sexuální tah. Můj život byl dost o blíženkách. Ale dlouhodobě - tím nemyslím napořád. Blíženec býka nakonec unaví. On je furt v luftu a býk je býk...

Pravda je - že má-li to mít nějakou perspektivu , měl by býk být velkorysý a blíženec by si ho měl dost vážit. Třeba i za zázemí. a hlevně - ten býk by měl zapomenout na žárlivost. Jinak trochu husté erotiky a pryč od sebe.
25.11.2020 - 22:37 | Filtr
(Blíženci) evita19 » Sosna zvlčelý
Jee moc děkuji :1: tak to mě potěšilo. Za poslední dobu mi příjde, že by to fungovat mohlo, aspoň to tak vnímám a zároveň tomu věřím.My zatím nemáme vztah takový, že by jsme spolu bydleli a sdíleli vše co se týče domácnosti atd. Tak, proto jsem se ptala, jak by to fungovalo ve vážném vztahu. :1:
25.11.2020 - 14:04 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » evita19
Pokud on má asc. Střelec, tak desc. má v Blížencích, tudíž nějaký předpoklad pro tyto kvality v partnerství mu mohou vyhovovat (sledovat taktéž Merkura jako vládce desc.).
Tvůj desc. je ve Vodnáři a oba vládce (Uran, Saturn) máš ve Střelci, což zase ladí s jeho asc. ve Střelci.
(Hodně vytrženo z kontextu, spíše chci demonstrovat, že na Slunci v partnerských vztazích tolik záležet nemusí. Ale soulad je fajn. :3:)
25.11.2020 - 12:04 | Filtr
(Blíženci) evita19 » Korzárka
Ahoj, děkuji za odpověď a čas tomu věnovaný. No tak já to mám obráceně já blíženci a muž býk. Asc. máme taky zajímavé já lev on střelec. Když si psala o té stabilitě a jistotě tak on ji musí mít bez toho neudělá ani krok. Často mi říká, že jsem impulzivní a nepřemýšlím o následcích, což má pravdu. On zase o všem moc přemýšlí. Řekla bych, že se vlastně doplňujeme. Já jsem na něj rychlá a on na mě pomalý. Potřebuju zpomalit a on trochu zrychlit. Nedávno jsem zjistila, že jsem ho po finanční stránce rozhodila, snaží se mě dohnat, prý ho motivuji. :4:
25.11.2020 - 11:54 | Filtr
(Blíženci) evita19 » fanik
Děkuji za odpověď. :1: No my to máne obráceně... já blíženci a muž býk. Kdyby tomu mělo být obráceně tak bych se v tom muži absolutně nevyznala a pravděpodobně by mě to deptalo. :4: Takto mi to vyhovuje až na pár detailů, které vzešli ze situace. Máme i zajímavé ascedenty kdy já blíženci v asc. lev on býk v asc. střelec. Občas se mi zdá, že jsem na něj taková moc temperamentní a on je, pro mě občas vorkoholik a velký jedlík. No určitě se nenudíme. :61:
25.11.2020 - 06:46 | Filtr
(Blíženci) fanik
Ano i já mohu osobně potvrdit, že toto spojení je velmi dobré a harmonické a je doporučované i pro manželství, ale spíš při spojení žena býk/muž blíženec.

Je ale naivní z této skutečnosti dělat závěr pro sebe, mnohem důležitější než možná souhra je ochota a shoda v postoji k tomu se vážně vztahovat a jak říká výše Tami, potřeby dvou bývají odlišné, což bývá hlavně před čtyřicítkou klíčové.
:29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »