Saturn, Jupiter, Pluto na MC a v kvadratu na Slunce v 12.dome, Beranu


03.11.2020 - 18:36
(Beran) kaya194
Saturn, Jupiter, Pluto na MC a v kvadratu na Slunce v 12.dome, Beranu
Dobry vecer,

Chtela bych se zeptat, zda by se nekdo spolu se mnou podival na tento pripad viz napis?

Loni v prosinci jsem zmenila praci, ktera byla nova a narocna v tom, ze nektere ukony delaly praci slozitejsi. Byla to obcas ,,prace pro praci". Coz me, Berana, dusilo. Pred mesicem jsem ukoncila vztah (po skoro 2 letech) ze dne na den, dala vypoved, odstehovala se a nyni jsem bez prace a hledam ji. Mela jsem i nejake byrokraticke problemy, protoze ziji dlouhodobe v zahranici.

Koukala jsem se, ze koncem listopadu 2020 mi znovu prejde Saturn pres MC, za nim Jupiter a pak pri jejich konj. utvori presny kvadrat na Slunce.
Mate s tim nekdo zkusenost?

Pak v pristim roce mi pomalinku vstupuje Pluto do 10.domu a utvari kvadrat na Slunce. Mate nekdo zkusenost, napada Vas k tomu neco?

Dekuji :)

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
14.06.2021 - 07:09 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Jojo, se Saturnem v 10. jsem taky dala výpověď (ty tam máš navíc návrat Saturna, takže o to náročnější, ale pokud jsi v této době bilancovala a zbavila se nepotřebného, je to v pořádku, to ten Saturn chce). Jupiter je ta touha expandovat v té oblasti, nic zásadního přinést nemusí. Pluto na MC by zásadní být mělo, kvadrát na Slunce od všech 3 jako na vládce 5. domu by souvislosti s prací mohl naznačovat, že podnikání nebude to pravé ořechové, můžou tam být nějaké problémy. Případně se nemusí podařit hned najít něco, co by tě bavilo. To Pluto tam bude nějakou chvíli courat, takže lze počítat s tím, že ta kariérní oblast bude procházet transformací, která nemusí být úplně příjemná. :17:

EDIT: Koukám, že je to stará diskuze, ale vlastně aktuální, jak to dopadlo?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »