Únosci letadla


31.10.2020 - 08:30
(Panna) funky
Únosci letadla

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
18.11.2020 - 07:20 | Filtr
(Ryby) MG34 » player
Já nějakému vyhledávání moc nevěřím a nějaké (neodkazované) ivysílání rozhodně není pro mne, "deponii" (ať je to co je to) zásadně neprohledávám a navíc jsem po té vážné nehodě, takže mi nějaká (asi?) videa s nějakým Fokusem ani nedělají dobře, jakože nedělaly dobře ani před nehodou.

Proč mi to neřekneš prostě ty, když s tím přicházíš?

Je to tak jednoduchá odpověď a přesto se přímé odpovědi vyloženě vyhýbáš. Ty to sám nevíš jistě, co? Nebo jsou tam nějaká nezmíněná zjednodušení/zanedbání a naběhl by sis? Na tom vyloženě něco smrdí, tohle už ti asi nikdo neodpáře.

A není to náhodou dokonce "informace" z kategorie JPP? Čim dál víc to tak vypadá.. Podobným způsobem rozšiřoval před pár měsíci jeden "soused" po dědině "zaručenou informaci" o mé smrti. Natvrdo bez nějakého prověření, jenom to "věděl od kolegů saniťáků" (jak nějaký "střelec"), si mne sloučil s jiným cyklistou, který v blízkém období a místě skutečně zahynul. Za pár dní pochopil svůj omyl, ale s dementi už se tak moc nenamáhal. Takže se na mne po návratu domů dost lidí dívalo jako na ducha, co vylezl ze záhrobí.

...a já jsem teď vůči neprověřeným a mlžně podávaným "životním" informacím dost citlivý. Nějaké ručení a prověřování informace je na tom, kdo ji předkládá - a ne aby s tím ještě úkoloval posluchače. :-)

Ty vlastně používáš taktiku: "bylo by to složité, tak jsem si nic pořádně neprověřil a vám to raději ještě zesložitím, abyste udělali ještě větší chybu než já". Zaštiťuješ se (asi) pro někoho známým jménem a pořadem (pro mne naštěstí ne). A nejpozději teď už z toho vzniká informace z kategorie JPP (pokud to tak nebylo hned od začátku). :1:
17.11.2020 - 22:49 | Filtr
(Býk) player » MG34
Nevíš? Použij gůgl. Nebo ještě lépe - ivysílání - archiv české televize. Všechny Fokusy jsou tam v deponii ke zkouknutí.
17.11.2020 - 12:01 | Filtr
(Ryby) MG34 » player
Sice nevím, kdo je Václav Moravec a co je Fokus, ale tak nějak se dívám, že ses vyhnul přímé odpovědi :-) Autor výpočtu je pro mne celkem podružný, stejně jako nějaké kosmetické úpravy velikosti čísla - důležitá je hlavně ta jednotka - a tu stále nezmiňuješ..

Jsou to tedy peníze a Kč? Ta možnnost je asi celkem hodně pravděpodobná(?), ale jistá není, proto se ptám. Dost by se to pak chovalo jako svět, kterému se z principu a nyní skoro nutnosti vyhýbám - dělat za někoho (zde za už dospělé dítě) rozhodnutí. Kupovat mu průchod světem. A předem se předpokládá, že na svůj úkor (ale ani to není jisté).

Jako první (i když asi méně pravděpodobná?) možnost mne k té jednotce napadlo něco úplně jiného - že se jedná o počet "fungujících mužských nosičů genetické informace". Ty jediné jsou k pořízení dítěte skutečně potřeba. Přitom tato možnost je (jediná) pravdivá a nedělá za budoucí dospělé dítě dopředu žádné rozhodnutí. Dítě má tímpádem volnost už jenom tím, že se narodí (a není mu v tom bráněno) - a navíc nemá předkoupenou cestu - zvykne si, že všechno je na něm..
16.11.2020 - 22:14 | Filtr
(Býk) player » MG34
To spočítal prosím Václav Moravec ve Fokusu. Jedná se teda o jedno dítě , které dostuduje do Vysokou. V případě , že by šli dvě těsně za sebou , tak prej stačej 4.

Ale pozor , tyto výpočty jsou už 2-3 roky staré , takže dnes už to bude +inflace.

Není to můj výpočet. Prodávám , jak jsem nakoupil.
15.11.2020 - 11:01 | Filtr
(Ryby) MG34 » funky
"organický psychosyndrom" - měl jsem v létě vážnou havárii na kole se zraněním hlavy a mám výpadky paměti - na spoustu věcí (která se lidem zdá "přirozená" - a říkají "to přece ví každý, jak je to myšleno") - ale já se pak "blbě ptám", protože beru v úvahu všechny možnosti (i ty pro někoho méně pravděpodobné) - já mezi méně a více pravděpodobné až tak nerozlišuju

měl jsem to tak trochu i "už dřív", ale po té havárii je to vyloženě "standard"

má to ale i výhody, protože rozlišovat mezi "méně a více pravděpodobné" je dost ošidné.. lepší je nerozlišovat nějakou pravděpodobnost, když tam prostě ta jistota není - lepší je dát upřesňující dotaz..
15.11.2020 - 10:16 | Filtr
(Panna) funky » MG34
Co myslíš tím současným stavem?
14.11.2020 - 06:06 | Filtr
(Ryby) MG34 » player
V mém současném stavu úplně nezvládám "implicitní předpoklady" a většině okolí jasný "přirozený kontext" - ty 3 miliony (nutné k "pořízení" dítěte) je tedy počet čeho?

Nějak se do toho asi pletou věci, které nezazněly. A i ten počet je pak pro mne na první pohled k něčemu jinému, než k nějakým penězům a naší měně..
12.11.2020 - 10:46 | Filtr
(Býk) player » funky
Já nikdy nemět ty tři miliony. :4:
12.11.2020 - 08:23 | Filtr
(Panna) funky » player
Ahoj, a ty dítě máš?? :25:
09.11.2020 - 11:45 | Filtr
(Býk) player
Ano - svět se rapidně změnil. Nežijem pro přežití , žije se pro hry , pro zábavu. Cool. Vodní dýmka , marjánka , nenarušujte mé kruhy...je to tak. Jakýsi mezicyklus. Buď přijde kataklysma a po něm Fénix zase povstane z popela , nebo nás tu postupně vystřídá matrix , umělá inteligence a tak.
09.11.2020 - 11:42 | Filtr
(Býk) player » Korzárka
Nic s tím. Nechat populaci pozvolna vymřít , nebo velmi velmi zůžit , ať si planeta konečně odpočne od konzumních rabovačů.
07.11.2020 - 06:57 | Filtr
(Panna) funky » fanik
Ntj, časem už nejsme tak důležití :1:
01.11.2020 - 08:12 | Filtr
(Blíženci) fanik » funky
Ale nejde, leda bys tomu podlehla. To chce prostě čas :3:
01.11.2020 - 04:50 | Filtr
(Panna) funky » fanik
O kvalitu lidí nejde (dokud ji vnímáme subjektivně). Vo ten krysí závod, vo to de... :( :)
01.11.2020 - 03:08 | Filtr
(Panna) funky » Korzárka
S čím přesně?
Co s nekonečnou nenažraností je obsaženo v poslední větě. :)
31.10.2020 - 10:41 | Filtr
(Blíženci) fanik
Jo zase ta kvalita lidí, s tím už sem přišla loni Mici..
Další blbej důvod, proč to vztahování některým nende :29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »