Doporučení


22.07.2020 - 14:28
(Váhy) Mišple
Doporučení
Ahoj,můžete mi doporučit dobrého astrologa, který se zabývá i Lilith? V okolí Jižních Čech nebo Plzeňského kraje, popřípadě on-line, děkuji?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
26.07.2020 - 00:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Žihadlo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Bohužel ze zmíněných oblastí nemohu doporučit. Ale kdysi jsem se podobným doporučením zaobírala. Na jedné straně jsem dostala pár tipů, že se Lilith opravdu výrazněji zaobírají, že jsou to na tuto oblast ti praví. Na straně druhé jsem na ně dostala "recenze", že je to na úkor toho ostatního, že ve vlastním výkladu si dost protiřečí a že je to taková všeobecná omáčka, kterou lze použít na kde co, ovšem nic skutečně podstatného a zásadního se o sobě člověk nedozví. A když ano, tak to moc nesedí.
Navíc je u těchto astrologů patrná jistá fascinace postavou Lilith, přičemž bylo by lepší držet se spíše názvu a výkladu pro Černou Lunu. V okamžiku, kdy se tento bod ztotožnil s postavou Lilith totiž se poněkud zapomnělo na astrologii a začalo se pracovat s mýty.
Nakonec jsem si z toho udělala ten závěr, že skutečně dobrý astrolog v rozboru Černou Lunu sleduje hlavně v její aktivaci nějakou planetou (aspektem), ale nepřeceňuje ji. Prostě ví, že samo o sobě je to prázdné místo; tam není nic. Bere ji tak, jak se má, tedy jako doplněk, ne jako základní kámen, na kterém to stojí. Naopak přílišná péče tomuto bodu věnovaná (v souladu s významem Černé Luny) zakrývá mnohdy nějakou nedostatečnost, často právě tu v samotných základech astrologie a schopnostech správné interpretace. Takže bych se raději držela nějakého astrologa s dobrou reputací, třebas Černé Luně neholduje nijak moc. Ono to může být daleko přínosnější. :3:
25.07.2020 - 13:46 | Filtr
(Býk) kapka růžové
...Jitka Bártová...má rozbor spojený se čtením z akáši... úplně zaměřená na Lilith není, ale bere ji v potaz... :1:

... jinak Lilith má perfektně zpracovanou Petra Nel Smolová... je i na ytb...ale ta už konzultace nedělá... možná některá z jejích žaček... :1:

...Petra Nel je skvělá... :15: :12:
24.07.2020 - 14:49 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Chcete dosahnout kontrapunkt mezi dominantni lilith a ponekud defenzivni venusi?
24.07.2020 - 14:41 | Filtr
(Panna) Frojlajn
Jediný, koho znám, a kdo bere v potaz i Lilith a Chiron, je Štěpán Tušják. Čerpá teď ale ozdravnou dovolenku :-)
Kontakt najdete na netu.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »