Saturn na Ascendentu


14.06.2020 - 09:50
(Vodnář) ahimsa
Saturn na Ascendentu
Ahoj , uvítám životní rady a doporučení ohledně Saturnu na Ascendentu ( konkrétně ve Lvu , velmi blízko Panně ) také by mne zajímalo , kolik % lidí muže mít Saturn na Ascendentu ? Díky všem za rady .

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
22.06.2020 - 19:55 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Frojlajn
:15:
Ono se furt opakuje to tema zakladnich symbolu, archetypu, ve znamenich i domech.
Porad dokola. Hleda se jen kdy co prevladne. A ktera kvalita prevladne,
Ta svetlejsi nebo ta stinova. A k tomu prvnimu nam dopomahej panbuh.
Amen.
22.06.2020 - 13:00 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » ahimsa
Ne, psala jsem ZA 42 let, čili cca v tvých 84 letech :1: 42.-44. rok ale bývá díky uranovské opozici taky zlomový, tak třeba tě potká situace, kdy ti dojde, oč jde :20:
22.06.2020 - 12:59 | Filtr
(Vodnář) ahimsa » Frojlajn
Taky Moc děkuji za názor a snad to s věkem poleví . Mira :3:
22.06.2020 - 12:56 | Filtr
(Vodnář) ahimsa » Mici Angóra
Díky moc za názor , jsem rád , že se v tom někdo tak vyzná . Poslední dobou mi připadá , že přestávám rozumět o co vlastně jde . Těch 42 je mi právě teď , takže končí stará Karma a od teď začíná nějaká nová epocha ?
Ještě jednou Díky Míra :12:
14.06.2020 - 22:44 | Filtr
(Panna) Frojlajn
Hlavně ve Lvu je Saturn v exilu. Navíc je to denní planeta v nočním horoskopu, ještě k tomu vypíchnutá na hlavní ose.
Takže podle mě bude zlobit o to víc. Pak si dovedu představit, že takový nositel tohoto aspektu může na první dojem působit dost sešněrovaně, bude mu v životě scházet spontaneita, schopnost házet lehce věci za hlavu, ba naopak bude podřizovat svoje konání nějakému zaběhnutému rytmu, stereotypu, systému, v kterém vlastně nachází určité bezpečí. Má tendenci dělat věci zcela podle vlastního ustáleného klíče.
Na stranu druhou to velmi posiluje schopnost být zásadový. Zodpovědný. Dělat věci pořádně. Ze strachu, že něco poseru, tak to dělám raději důkladně. A taky schází takové to přirozené sebevědomí.
Na první dobrou pak může člověk působit jako morous. Prkenný.
Hádám s věkem by to mohlo povolit. Ta schopnost pustit se svých obav, jestli jsem dost dobrý.
14.06.2020 - 13:27 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Tak asi nejde radit paušálně, záleží na celém radixu. Obecně ta konstelace vnáší do života nějaké omezení nebo zpoždění (někdy se to může změnit, když se Saturn v direkcích otočí do přímého směru, což u tebe nastane za cca 42 let). U tebe by se mohlo zdát, že se ten Saturn trochu tluče s tím zesíleným vodnářským principem (svoboda x omezení) a může ti třeba vnášet do života otázku, jestli asketický život přináší skutečnou svobodu. Na ten zbytek nedokážu odpovědět, jedna věc je, jak často ta konstelace nastává a druhá, kolik lidí se s ní reálně narodí, jak velký bereš orbis, pak je taky rozdíl, jestli je ten Saturn retrográdní nebo ne....Pokud bys bral jenom konjunkci bez ohledu na orbis a retrograditu a bral třeba uživatele najdise jako vypovídající vzorek skutečně žijících lidí, kteří tu konstelaci mají, tak tady jsou to asi 2 %. :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »