Hooooj


09.06.2020 - 06:07
(Rak) Murduck
Hooooj
Najde se tu dobra duse schopna a ochotna mi vysvetlit-vylozit muj horoskop/aspekty? ☺️ Dekuji

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
11.06.2020 - 10:22 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Murduck
Je fakt ze jsem si vubec nevsiml toho uranu na asc ten mi uplne unikl.
Ale bude hrat dost velkou roli nakolik je nase chovani jim rizeno.
Odtud bude pramenit o to vetsi rozpor mezi akci a necinnosti, ktery naznacuje ten zbytek, hlavne uzly. A ze toho ohne je tam taky dost bude tomu davat patricnou dynamiku i dramatizaci. Celkem bourlivy vnitrni zivot.
11.06.2020 - 00:43 | Filtr
(Blíženci) CapRising
Ja v tvojom horoskopy vidím trochu paradox. Na jednej strane plný siedmy dom, čo znamená, že vzťahy budú veľkou témou tvojho života a môžeš sa vďaka nim o sebe veľa dozvedieť, na druhej strane severný uzol v Baranovi - sebapresadzovanie, ktorému však vládne Mars, opäť v dome siedmom v Rakovi.
Ak južný uzol - oblasť, ku ktorej sme podvedome priťahovaný, je vo Váhach a Venuša (ktorá mu vládne) v Blížencoch, videla by som to ako tendenciu, zvyk veci a vzťahy skôr prežívať mentálne, analyzovať ich a zracionalizovať.
Príde mi, že tohto sa máš, chceš zbaviť a veci, vzťahy sa máš naučiť viac citovo prežívať. Pôjde tu podľa mňa o snahu dosiahnuť novú kvalitu vzťahov, ktoré budeš autenticky (Baran) citovo prežívať (Rak) - niečo na tému mať odvahu nájsť si cestu k svojim pocitom.
Siedmy dom je však aj o tom, že vzťahy majú byť vzťahy dvoch rovnocenných partnerov, v ktorých nikto na druhého nič neprojektuje a nerobí ho zodpovedným za svoje šťastie a pocit citovej istoty. S Marsom v Rakovi a siedmom dome je táto téma veľmi dôležitá.
Z tohto pohľadu je tá nová Luna taká dvojsečná zbraň. Na jednej strane pocity sú intenzívne prežívané, čo zabráni tej racionalizácii a zbytočnému analyzovaniu.
Na druhej strane ich vysoká subjektívnosť môže skresľovať to, čo ti druhí hovoria. Na to treba dávať pozor aj preto, že Luna je v kvadratúre na tie uzly, takže tohto si treba byť vedomý.
10.06.2020 - 17:15 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Na skutečný výklad by to bylo na dlouho. Někdy je lépe dát konkrétní otázku, pokud k něčemu potřebuješ odpověď.
Ale jako alespoň nástřel k Tvému radixu bych řekl, že vypovídá o velké dualitě. Ty (vnitřní svět) a ostatní (okolní svět).
Hodně vody a ohně, to je velká energie, ale není-li správně usměrňována a včas upouštěna, může působit přetlak a výbušnost (výbuch parního kotle). Také mne k tomu napadá roztočený rotor. Ale kde je stator?
Přestože je zvýrazněn 7. dům (vztahy, smlouvy), čímž tato oblast nabývá na důležitosti, není zde mnoho stability, pevnosti. Vztahy se mohou jevit jako svazující, jako okovy, které je nutno rozbít. Jenže jak je tu prvek individuality a volnosti, tak vzhledem k tvé dualitě je tu i (jak to říct?) - odevzdanost? A z toho někdy pocity zneužívání? Nevím... Třeba to k něčemu přiřadíš, nebo řekneš, že ani náhodou.
10.06.2020 - 16:52 | Filtr
(Rak) Murduck » Bosch
Dekuji :)
10.06.2020 - 12:53 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
To je zajimave 20.15 a stale bylo slunce nad obzorem.
Vypada to jako denni zrozeni.
To byva akcnejsi, avsak blizi se soumrak a dynamika cyklu hraje take svoji roli.
Lunacni cyklus v 1.fazi, vzbuzena duse plna napadu a predstav.
Severni uzel v beranu, je zapotrebi vybudovat svoje ego, mene resit pritom harmonii okoli. Pestovat tzv. zdravy egoismus.

K tomu rak-rak jeste toto..1.faze. Rudhyar. Od toho (vztah slunce a luny) Je potreba zacit.

Novoluní (Luna 0°- 45° předbíhá Slunce), fáze vynořování

Jde o jakési znovunabytí vědomí. Lidé, kteří se narodí o této fázi jsou významně subjektivní a emocionální, reagují instinktivně a stávají se symbolem své doby, nebo zosobňují nějaké postoje či hnutí.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »