Jorge livraga elementálové duchové přírody


01.05.2020 - 22:13
(Váhy) darkmarek
Jorge livraga elementálové duchové přírody
Dobrý den co si myslíte o této knize o elementálech? Elementálové jsou prý amanasa takže si jestli to správně chápu neuvědomují samy sebe. Jestli jste četly knihy od Michaela Newtona tak tam se píše o duších které navštěvují planety a vytváří život a jsou to přitom vědomé bytosti i my se tomu prý v životě mezi životy věnujeme. Jak to podle vás je? Nechtěl bych být bytostí která vlastně jakoby nežila.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
02.05.2020 - 14:51 | Filtr
(Blíženci) Lupi
Nevím, co je amanasa, ale vím, co jsou elementálové - měla jsem tu čest. Jo, je to cosi, jako kolektivní duše něčeho - vody (tam jsou hodně výrazní) lesa, skalin a tak.
Krásně o nich píše Pogačnik, někde si ho ulov. Podle mé zkušenosti ale skupinová duše si sama sebe uvědomuje....nevím, jak totem (skupinová duše nějakého druhu zvířat) ale proč ne?
Duše, které navštěvují planety - no, sama znám dvě, které sem zabloudily poměrně z hloubi vesmíru z čiré zvědavosti; zajímavé je, že se tu pořádně uprdelkovaly, až když jsme to s kamarádkama zjistily (že jsou zdaleka) a pěkně jsme je tu uvítaly.
Že by ale vytvářely život, to ne - dokonce ani jedna nemá děti.
Já osobně jsme měla za matku prachpodivnou duši odkudsi z hodně daleka - vím, co tu chtěla (pořádně mnou zatřepat) a jak umřela, tak zmizla a stopy po ní není.
Tak si vyber :4:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »