SMRTELNÝ TRANSIT: dá se tohle přežít??


03.04.2020 - 10:36
(Ryby) emotionlass
SMRTELNÝ TRANSIT: dá se tohle přežít??
Ahoj, všichni kdo se trochu orientujeme v astrologii víme, co za peklo se odehraje v sprpnu. Toto se transit mojeho horoskopu v tom čase... Jak velká je pravděpodobnost, že mě to zežehne?... díky za odpovědi :)

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
05.04.2020 - 08:29 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
A kde ma byt ten smrtelny tranzit ceho pres co?
04.04.2020 - 20:24 | Filtr
(Panna) Frojlajn » Mici Angóra
Též mě to peklo zajímá, tak si počkám, co to bude za apokalypsu, snad nám bude brzy odpovězeno :1:
03.04.2020 - 13:05 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Jaký peklo se odehraje, prosím pěkně? :3:
03.04.2020 - 11:51 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Lupi
Mimochodem, s těma tranzitama je to takový všelijaký - na mně třeba některé dolehly fakt natvrdo a třeba ondyno mi šel Uran přes Venuši - a ani ťuk. Ani závan. Takže to klidně může být daleko mírnější, než to vypadá.
03.04.2020 - 11:45 | Filtr
(Blíženci) Lupi
Já to vidím na poměrně dramatický přechod Saturna přes Saturn s tím, že to budeš vnímat jako osudové, a s tím, že se bude prát tranzitující MArs s tím tvým - což bych si dala bacha. Dle Forrestovo poučky, že kvadratura se dá řešit jedině způsobem, že každý chvilku tahá pilku - prostě na střídačku. Neumím si to úplně představit v praxi, zvláště u Marse - asi budeš muset dát na střídačku na svůj ukázněný Kozoroží Mars a na plnokrevný Beraní.
A velmi pečlivě zvažovat saturnské požadavky na kázeň, brzdu, soustředění, dá tomu tolik času, kolik potřeba - ani víc, ani méně. Aby ti to nepocuchalo Pluto. Ale s domicilním Saturnem bys ho měl vnímat dobře, řekla bych. I přes ten tlak, který Pluto vytváří. Plutu ovšem neradno odporovat.....prostě bych se nenechala vykolejit, ať se děje, co se děje, z toho směru, co ti tam určí.
Sranda to nebude, ale nevím přesně, proč si myslíš, že by tě to mělo sežehnout?
Jo ještě ten Jupiter.....možná bych měla na mysli to, že teprve splnění požadavků Saturnsko - plutonských mě nakopne k novým možnostem. Rozhodně bych se nenechala oslnit nějakými jupiterskými nabídkami a pobídkami, když by mi tam současně strašili ti dva. Pěkně opatrně - i přes toho Jupitera a přes hádky těch Marsů.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »