Traja zosnuli naraz v jednom sne


10.12.2019 - 22:31
(Vodnář) edina86
Traja zosnuli naraz v jednom sne
Dobry den...prosim o nazor. Snival sa mi sen, v ktorom boli moji pribuzni, uz zosnuli naraz. Isla som na akusi konferenciu, alebo podujatie..potrebovala som kyticu. Nikde nebolo kvetinarstvo, tak som sla na ulicu, kde byval moj stary otec, ktory bol povolanim zahradkar.Urobil mi peknu kyticku. Mal oblecene svoje typicke monterky. Potom som sla na tu konferenciu, kde som stretla svoju pradtaru mamu. Vyzerala mladsie, v typickych satach co kedysi nosila a s usmevom podotkla, ze nech sa pozrem, ze ma konecne svoje zuby. Potom som sla do domu, kde v obyvacke v akomsi posedeni sedela rodina pri debate, a kusok odcleneny sedel moj stryko, ktory sa zabil pri autonehode pred 13 rokmi..zmurkol ma mna a ismial sa, pozorujuc ostatnych..vyzeral mladistvo...co to moze znamenať prosim? Nemala som z toho sna nehativne pocity...ale traja naraz???dakujem!

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
18.12.2019 - 01:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsou to archetypy. Znázorňují příběh tvých emocí.
17.12.2019 - 23:46 | Filtr
(Vodnář) edina86 » tiferett
Ahoj. Dakujem Ti za nazor. Paradoxne, vsetci traja zosnuli su z maminej strany. Kazdopadne, bolo to velmi mile stretnutie, i ked vo sne. Pojdem im zapalit sviecky na hrob. ?
17.12.2019 - 23:44 | Filtr
(Vodnář) edina86 » verka96
Pozdravujem Ta. Dakujem za nazor??
13.12.2019 - 14:06 | Filtr
(Střelec) tiferett
Neviem, čo to može znamenať, ale aj v reálnom životťe som si všimla, keď mrtvi, ta vždy d tetice..Asi sa tak rieši rodová karmy...vždy traja sa odoberu na druhu stranu.
11.12.2019 - 09:14 | Filtr
(Střelec) verka96
A ještě k zubům, s úsměvem Ti řekla, že má zase svoje zuby, tomu bych rozuměla: povzbuzení, zase bude dobře.. :78: :27:
11.12.2019 - 09:00 | Filtr
(Střelec) verka96
Přeji hezké ráno,
četla jsem Tvůj sen, trochu jsem přemýšlela, píšu své dojmy. Také jsem měla podobný sen a dobře si na něj vzpomínám, protože byl takový neobvyklý. Vracela jsem se do minulosti, ke svým zesnulým prarodičům (velmi dlouho jsou oba mrtví). Připadalo mi, že jdu do jakési podzemní jeskyně a oni tam někde dole oba žili dál svým životem, já jsem se hodně divila, že jsou pořád naživu, i když se "ví", že jsou dávno mrtví. Z toho mi šel trochu mráz po zádech...
Ale Ty jsi měla příjemný sen, přijde mi, že jsi měla s prarodiči dobrý vztah, mě se hodně líbí, jak jsi šla k dědovi a on ti dal hezkou kytičku, přijde mi to hezké.. :68: To myslím je příjemný symbol... :6:
Slyšela jsem v jednom povídání o snech, že když se zdá o mrtvích příbuzných, že jdeme za nimi se s nimi o něčem poradit. A strýc se na tebe usmíval, což myslím, že úsměv je také dobré znamení, možná tě tím chtěl povzbudit.
Jinak věk 33 let je trochu zatěžkávací, trochu kritický, vzhledem k vnitřnímu rozpoložení nebo i v souvislosti k okolnostem. :24:
Může to tak být?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »