Mars v opozici nebo v kvadrátu na Pluto - agresoři a oběti


13.06.2019 - 10:29
(Blíženci) Devi
Mars v opozici nebo v kvadrátu na Pluto - agresoři a oběti
Všimla jsem si osob, kteří mají ve svém radixu tento aspekt. Nebo i Mars konjunkce Pluto - násilné řešení určitých situací.

Např. farář Toufar nar. 14.7.1902 - v radixu Mars konjunkce Pluto. Kdo ho utýral. StB Ladislav Mácha, nar. 19.6.1923 v radixu taky aspekt Mars konjunkce Pluto.

Oběti Sabina Slonková novinářka, nar. 27.6.1973 , v radixu Mars opozice Pluto - v r. 2002 na ni objednal vraždu Karel Srba. Narodila se jen pár dní s rozdílem od Čaputové, doufám, že jí se nic nestane. Ale bude ve vysoké funkci, je všechno možné.

Mars opozice Pluto - Stalin,18.12.1878, Ratko Mladič - 12.3.1943. Magda Goebbels, nar. 11.11.1901 - v radixu Mars konjunkce Uran v opozici na Pluto - byla zvlášť krutá - nechala zavraždit svých 6 dětí - vychovala je přece pro Říši.

Oběť komunistického režimu Marta Kubišová, nar. 1.11.1942 v 10:45 minut ČB / nevím, proč tady ještě není její přesný čas narození - asi se nesmí kvůli GDPR? / poslala jsem odkaz Petrovi,/ Mars kvadrát Pluto mezi 10. a 8.domem.

Příspěvky v diskuzi

Stránka: 2 1
Řazení:
16.06.2019 - 20:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Vivianne, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, znám může s opozicí Mars v 8. domě na Pluto. Byl velmi agresivní... Ale byla to karma, že jsme se potkali. Taky mám silně postavený Mars i Pluto, ale je mezi nimi kvinkunx. Takže člověk může přitáhnout násilné typy i proto, aby pochopil, kudy cesta nevede :3: Podle mě...
16.06.2019 - 11:31 | Filtr
(Kozoroh) marus74
Mám MARS opozíciu PLUTO :-D Náležite si ten aspekt užívam. Zvlášť pri vedomej manipulácií.
15.06.2019 - 12:27 | Filtr
(Váhy) Marcie
Mám Mars kvadrát pluto + kvadrát na uran ... :2: súhlasím s obeťou i agresorom, manipuláciou, umanutosťou, násilím ... priťahovanie k bojovým športom a umeniam - najskôr karate, teraz tai chi, sú to náročné aspekty na zvládnutie a pozitívne využitie, občas sa toho celkom i bojím :61:
13.06.2019 - 19:12 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Sosna zvlčelý
Nekdo citi ale nutkani, poslani. Vnejsi pozorovatel casto nevi.
Myslim ze o opravnenosti rozhoduje jen vysledek.
Nedopadne li umanutost dobre, vznika spatna karma.
13.06.2019 - 16:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ..., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ani moc ne, tohle je teprve druhý. První jsem měla od 17 a tenhle zhruba poslední dva až tři roky, ale jsou ještě místa a herní weby, kde jsem je používala a používám oba. Jen teď tam už moc nechodím. Nebaví, nenaplňuje. Nepatřím k těm, co mají měnění nicků, jako zábavu, nebo se snaží schovávat. Ale baví mě, nalézat lidi se změněnými nicky a říkat si, co je k tomu vedlo. :4:
13.06.2019 - 16:10 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » ...
Ty asi měníš nicky, viď? :1:
13.06.2019 - 15:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ..., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vím, znám tě odtud dlouho a hodně si Tě vážím a mám a měla jsem tě vždy ráda, i když už jsme si taky párkrát hezky "promluvili", tak to bylo fajn, právě proto, že u tebe jsem vždy cítila a cítím, že nechceš primárně boj, ale když to jinak nejde, nelekneš se a jdeš do toho, s rozvahou a nadhledem. :) To spíš já, jsem dřív hodně bojovala, ale to bylo dáno tím, že jsem dost bojovala se sebou. :) :17:
13.06.2019 - 15:25 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Sosna zvlčelý
Někteří ty dopady na okolí i viděli a trápilo je to, ale ten cíl byl prostě důležitější (dobrý příklad může být třeba Milada Horáková). :17:
13.06.2019 - 15:22 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Bosch
Ona umanutost se dá vidět různě. Její klady bývají vyváženy jejími zápory. Kdo třeba vidí u lidí, kteří něčeho dosáhli, že tím trpěli jejich blízcí?
A to si vezmi, že mnoho umanutých taky ničeho nedosáhlo, ale těch bolestí zanechali dost.
Tak nevím. Ono to někdy chce širší zorné pole, abychom neviděli jen svůj cíl, ale i dopady na okolí. Ale rozhodně nemluvím o opaku, o nějakém sebeobětování.
13.06.2019 - 15:20 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » ...
To je moc dobře :1: Já sem taky chodím hlavně kvůli astrologii a ráda si pokecám i o čemkoli jiném, raději bez jedovatostí a útoků (i když se konfrontace nebojím). :74: :17:
13.06.2019 - 15:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ..., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky :) ano, tos napsala dobře, většinou nepřekáží, občas to musím zkrotit, ale přijde mi vše přirozené. Já vás vždycky tady čtu a hltám každý možný výklad a porovnávám si to vše a jsem ráda, že vás tu je pár, co sem občas něco písnete a více věci popíšete s nadhledem. Vlastně primárně, proč jsem na najdise, je astrologie a vždy byla, jen jsem pak svedena dost často jinými věcmi, do víru vášní. :) Vaše výklady, jsou pro mě hodnotnější, právě díky příkladům, než výklady a popisy čehokoliv v jiných zdrojích. Tam se někdy ztrácím a nebaví mě to. Vaše polemiky a vzájemné promluvy o něčem, jsou pro mě zábavné a velmi hodnotné. :) :74:
13.06.2019 - 15:01 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » ...
Určitě se dá se vším pracovat a podle mě by se i mělo :17: Jen bych podotkla, že pokud máš takto obsazeného Berana (hlavně Sluncem), bude pro tebe ta marsovská energie jakoby přirozená a bude se ti líp zpracovávat-nebo ani nebude nutné ji zpracovávat, protože ji budeš vnímat jako nepřekážející (podobně jako třeba můžou slunečnímu Štírovi připadat úplně v pohodě různé plutonské aspekty atd.). Když bude mít řekněme sluneční Váha (nebo Rak, Ryba) ten Mars takhle v Beranu, tak to pro něj tak snadné být nemusí. Nebo Panna s Marsem v Rybách, Beran s Marsem v Raku apod. :17:
13.06.2019 - 14:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mici Angóra
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ..., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jj právě, taky to vidím tak a pociťuji, že jde i o ty ostatní planety. Ale zkoumám i ten, jelikož kohokoliv potkám, každej se mě na něj primárně ptá... ony všechny ty aspekty mají něco do sebe a dá se se vším pracovat, když člověk ví a uvědomí si, že tam něco má. Jen se to nesmí zas tolik "žrát". To si myslím, že se v tom pak člověk ztrácí a začne žít tím co je psáno a vlastně přestává žít a užívat si života takového, jakým opravdu je. :) :74:
13.06.2019 - 14:31 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » ...
Tak u tebe bych to jako jednotlivý aspekt nezkoumala, právě proto, že se té opozice účastní i Slunce a Venuše :17:
13.06.2019 - 14:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ..., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsem ráda, že jsi to sem dala. Aspoň si to můžu s těmi souvislostmi prostudovat víc. Každopádně, nevím, co přijde v budoucnu, ale obětí, ani násilníkem se necítím být. Každopádně ale vím a přiznávám se a nestydím se za to, že kdyby na to přišlo, vím jistě, že bych dokázala zabít člověka. Možná to bude s tím nějak souviset. :) Pluto vs Mars si už zkoumám dlouho a bude to znít samolibě, jsem za tento aspekt ráda. Díky němu mi jde docela dobře vyvažovat rovnováhu sil. Dobro/Zlo. Hodně toho využívám, přiznávám. Jen, on jeden aspekt, o celém horoskopu moc neřekne. Opravdu záleží i na jiných planetách a aspektech, zda jde člověk cestou dobra vs. zla. A co k němu přichází. Nemyslím si tedy, že všichni s aspektem Mars Pluto, musejí být oběti, nebo násilníci. Nejsem astrolog a vím jen málo, ale zrovna tenhle aspekt si řeším mnoho let a snažím se ho vnímat i ostatní aspekty na Pluto a proto mě vytáčejí slova, ty máš tohle a tamto a ty musíš být takový a makový, ale nikdo neví a nepočítá s tím, že člověk na sobě třeba pracuje, něco zažil, prožil a kde a jak daleko je, či není a co si uvědomuje a co ne. Ale všichni nejlíp dle nativu vědí, kdo kým je. Nejednou se mi stalo a stává, že se mě někdo snaží tlačit do toho, co četl v mém kolečku. Když je to známý, řeknu si ok, ale když to byl přítel, tak vám sakra dá práci, s ním vydržet, ale stejně byste nevydrželi a proto si od těhlech typů, vše vím a vše znám a jsem si jist, dávám odstup a beru je s nadhledem. :4: njn když je to baví :20:
13.06.2019 - 14:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Znovuzrozená
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ..., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mars v opozici na Pluto mám a ano v silném postavení, ale nevím a zajímalo by mě, co to tam máš ty, když stále děláš rozbroje, mstíš se, stále rozdmícháváš věci, co mohly být už dávno urovnané a mohl být mír. Co tě nutí k tomu, stále vše připomínat a bojovat? Nějaká křivda, která nebyla vyřešena? Jedna věc je jistá, jestli takhle bojuješ se všemi, kteří někdy s tebou v něčem nesouhlasí a neumíš přijmout mír, tak máš obrovský problém a to co se ti děje, se ti bude dít stále dokola, dokud to jednou nepochopíš a nepřijmeš. :)
13.06.2019 - 14:05 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Znovuzrozená
Tak on ten Mars v 1...a ještě kvinkunx na Uran, to se musí občas projevit :2:
13.06.2019 - 14:04 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Mici Angóra
:61: :61: :61: , já jsem docela mírný člověk, ale jak mne někdo nas..., neznám bratra (teda "holku") :21: :47:
13.06.2019 - 14:00 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Mici Angóra
no, tady jsem to vnímala docela dost agresivně a nápadně :4:
13.06.2019 - 13:57 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Znovuzrozená
Jsem četla: na jedné akci jsem HOLKU rukou přerazila taky :22: :14:
13.06.2019 - 13:57 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Znovuzrozená
Taková ta nenápadná manipulace je spíš neptunovská, plutonská je silovější, podle mě čím víc se nechceš nechat zmanipulovat, tím víc agresivně se projevuje. Já to znám spíše na slovní než skutkové úrovni u lidí s aspektem Merkur-Pluto, opakují svůj názor důrazně klidně 100x, dokud tě nezlomí, přidají trochu despektu, pak zase trochu podbízení atd. :4:
13.06.2019 - 13:55 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Bosch
:75:..tak to já tento aspekt nemám, ale na jedné akci jsem holou rukou dřevěnou desku přerazila taky... :61:
13.06.2019 - 13:53 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Znovuzrozená
Karate je svinstvo, rekla babicka s kvadratem marse a saturnu pote co prerazila pesti dubovy stul. :4:
13.06.2019 - 13:50 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Bosch
ka ra te :61:
13.06.2019 - 13:49 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Mici Angóra
Jj.Van dam je spise apolonskeho typu. Atlet. Pohyblivy. Mrstny. To kulturista neumi.
Příspěvky: 41-17 16-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »