Luna v kozorohu


18.04.2019 - 19:52
(Lev) Simona97
Luna v kozorohu
Jak se u vás projevuje luna v kozorohu? Případně jakých si všímáte vlastností lidí, kteří ji mají? :1:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
01.03.2020 - 22:07 | Filtr
(Blíženci) CapRising
Prišla chvíľa v mojom živote, keď som si povedala, že už nikoho nebudem obviňovať (za to, čo sa mi stalo). A nerobím to. Spájam si to práve s Lunou v kozorožcovi. Je to veľmi oslobodzujúce.
01.03.2020 - 21:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Cililink, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pesimizmus, otvori sa len v pritomnosti priatelov, inak velmi rezervovany, egoizmus v znacnej miere je zastupeny, ale skor v presvedceni, ze on ma na to pravo. Taky "studeny cumak" v citoch
01.03.2020 - 21:21 | Filtr
(Blíženci) tajga » cimi
no, to je otázka :)
Taky by mě zajímalo, proč byl despota, to jsou temná tajemství naší rodiny, o kterých se už asi nikdy nic nedozvím.
Ale napsala jsem to ošklivě, byla jsem s dědou těsně než umřel, byl úplně křehký, žádná tvrdost už v něm nebyla a to je moje poslední, nejsilnější vzpomínka na něj.
01.03.2020 - 11:05 | Filtr
(Blíženci) cimi » tajga
Čím to, že jeden štír má štíří vřelost a druhý spíš despota?
Jinak souhlasím, že ten projev emocí nebo citů je hodně uvnitř a spíš se projevuje skrze činy a to opravdu po hmotné stránce dokonalou péčí. I ten humor je velice typický x)
01.03.2020 - 11:02 | Filtr
(Blíženci) cimi » Jana O'Lala
S tím musím souhlasit. Obzvlášť když je ještě asc v kozorohu. Na první pohled působí trochu jako skála a pak když se rozkouká, tak je v pohodě. A s tou dospělostí duše také. Syn od mojí sestřenky je na svůj věk neuvěřitelně vyspělý a už teď má vyhraničené velice konkrétně své zájmy a stylově si vybral geologii a mineralogii x)) chodí do kroužku a kutá v přírodě kamínky...
19.04.2019 - 22:12 | Filtr
(Blíženci) tajga
Měl můj děda Štír, otec Lev a švagr Štír, každý úplně jiný, nikdy k sobě navzájem neměli blízko, nebo nemají.
Když bych se zaměřila na projevování emocí, tak to můj táta neumí a je mu i nepříjemné, když to dělají ostatní, nebo ho to uvádí do rozpaků. Citové projevy lidí, nějaké dojímání se atd. komentuje sarkasticky. Můj syn je ještě celkem malý, mazlivý typ, když se k tátovi přitulí, on ho nepohladí, přijde mi, že uvnitř svádí nějaký vnitřní boj, ale nakonec to ta ruka udělat nedokáže...Ale skutečně chladný neni, to vim. Náklonnost projevuje hlavně činy a přijde mi, že mu to dělá dobře, když nám může něco dát, co vypěstoval atd. I když je zamlklý morous, málokdo mě paradoxně umí tak rozesmát, má dost osobitý druh černýho humoru.
Švagr je rezervovaný, zároveň je v něm silná štíří vřelost, žádný studený čumák.
Děda působil hodně tvrdě, podle vyprávění despota.
19.04.2019 - 18:39 | Filtr
(Kozoroh) Jana O'Lala » Prairie
Ano.. Respekt.. To vyžaduje můj synek už od mala.. :1:
A kamarádka skrze svoje povolání též..
19.04.2019 - 17:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lion-monk, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nemam s tim zkušenosti, popis od Květoslava Minaříka: "V Kozorožci vyvolává Měsíc stagnaci, pesimismus, oslabení, malichernost, praktičnost, která se však vyjadřuje více nebo méně výrazným sobectvím."
19.04.2019 - 14:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Prairie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
U mě je to takový pevný bod mého horoskopu, a zároveň asi i nejvíc zranitelný. Projevuje se tak, že jsem náročná na sebe i na ostatní a automaticky očekávám, že mě ostatní budou respektovat, protože já je taky respektuju. to je ta slabá stránka - jsou tací, kteří nejsou schopni respektu, takže tohle z nikoho nemůžu dolovat. Nebo kteří mě neznají natolik, aby mě respektovat mohli.
A další horší stránka je ta, že když u mě člověk respekt ztratí, tak už není cesty zpět. V tomhle smyslu neodpouštím, respektive mi je ten člověk pak úplně volný, ač se to možná zdá nemožné kvůli tomu Rakovi. Ale možné to je.
Pak, ambicióznost, ale taková idealistická :1:

A nedokážu respektovat (skoro je až nesnáším) ufňukánky, chudáčky, oběti, okecávače, atd. dřív (vlastně ještět před pár lety) jsem k nim byla víc blahosklonná, když jsem např. zjistila, že dotyčný má nějaký hlubší problém, teď to prostě netoleruju a takový lidi si držím daleko od těla. Ale to asi bude celkově zráním osobnosti, nejenom Lunou v Kozorohu.
18.04.2019 - 20:43 | Filtr
(Kozoroh) Jana O'Lala » Simona97
Kamarádka ve vztazích nevím. My spolu, když se picnem, tak v poho.. Ona je ale citový Rak, takže bych řekla, že tam problém není:4: Někdy se mi zdá trochu přibržděná, ale jak říkám, když to rozjede, tak to rozjede..
A synek s tím problém nemá, ale to bude tím, že my si doma pořád říkáme, že se máme rádi a objímáme se, tak mu to bude asi přirozené.. Uvidíme jak v dospělosti..
18.04.2019 - 20:29 | Filtr
(Lev) Simona97 » Jana O'Lala
Jsem rozkoukaná během chvilky, ale to je lvem a asc. ve lvu, Slunce mám v horoskopu silněji postavené než lunu :) a mohu se zeptat jak jsou na tom s vyjadřováním emocí?
S tím dospěláctvím to mám podobně, máma říká, že jsem rozdávala rozumy už od malinka :D a taky mě nikdy nebavily typické dětské veselé příběhy. Raději Sedmero krkavců, chodila jsem ráda na hřbitov a taky jsem se údajně naučila jako první číst jména na náhrobcích, to je trochu dost morbidní.
18.04.2019 - 20:17 | Filtr
(Kozoroh) Jana O'Lala
Můj synek a moje dobrá přítelkyně mají Lunu v Kozorohu a co je spojuje je jakási přibržděnost ve společnosti na začátku. Potřebují se ve společnosti rozkoukat a až si ji pořádně prozkoumají, tak se uvolní a jsou jako ostatní.. Máš to taky tak? A můj synek je teda od mala takovej dospělej, i tak mluví, jako dospělák v dětském těle. Od mala ho zajímá svět dospělých..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »