Vodný živel v astrológii


30.03.2019 - 13:55
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele scorpio82, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Vodný živel v astrológii
Vodný živel v astrológii prezentujú tri vodné znamenia: Rak, Škorpión, Ryby. S týmito vodnými znameniami sa spájajú vodné planéty: Mesiac, Pluto, Neptún.

Voda symbolizuje cítenie, pociťovanie, emocionalitu, emócie, nehu, lásku, jemnosť, hlbokosť, predstavivosť, city, túžby, sny, zraniteľnosť, premenlivosť, dočasnosť, pominuteľnosť, intuíciu, podvedomie, nevedomie, inštinkt, meditáciu, duchovné vedomie, sebapresahovanie, večnosť, súcitnosť, empatiu, sexualitu, celostnosť, holistickosť.

Vodné znamenia si rozumejú medzi sebou najlepšie a dokážu spolu vytvárať veľmi silné, citovo hlboké, nežné, pravé a láskyplné, celoživotné spojenia, vzťahy.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
31.03.2019 - 11:03 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Lunatik
Já Pannu vnímám jako..........no, funkcionáře je blbý slovo. Prostě Panna je podle mě někdo, kdo vytváří v tom chaosu, co natahal Lev, nějakej systém.
Systém tak, aby se v tom každej vyznal, pořádek. Proto musí být netýkavá.
Váhy tomu dodají šmrnc a eleganci - a krásu.
A Štír pak musí posoudit, rozsoudit a vynést odpadky - a teprve pak můžeš použít křídla a vznést se se Střelcem vzhůru. S plným košem by to nešlo.
31.03.2019 - 10:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lupi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lunatik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Aha. Já třeba jako "čističe zvěrokruhu" vnímám kritickou pannu.
31.03.2019 - 10:48 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Korzárka
Áá! No to je krásná představa....a hezky na ni sedí! Ona je paní Opatrná, až Přeopatrná a pak najednou v nečekaném okamžiku - bum! A vrhne se do něčeho. Hádala bych, že až to Pluto prověří a řekne včil!
Ona ale není Kozorožka - Slunko má v Býku.
Lidí s Lunou v Kozorohu moc neznám.
31.03.2019 - 10:44 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Lunatik
Marně přemítám.....u nás se to tedy nepovedlo :4: Ale zhruba půl roku před jejím narozením umřela mužovi babička - tak jestli se to počítá :5:
31.03.2019 - 10:42 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Lunatik
Však to má v popisu práce! Ale "povedenej" Štír samozřejmě nedestruuje pro destrukci samu, ale hlavně proto, aby odstranil nepodarky, shnilotiny a kostlivce.
Neznám nikoho, kdo by se uměl tak konstruktivně pohádat, jako moje dcera. Na konci je vždycky katarze a tak by to mělo být.
31.03.2019 - 08:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lunatik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Říká se, že když se narodí malej štír, tak do roka v rodině (tedy v příbuzenstvu) někdo zemře. Co jsem sledoval, tak to platilo.
31.03.2019 - 08:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arri
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lunatik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No ano. Štír má sklony k destrukci, sebedestrukci.
31.03.2019 - 07:28 | Filtr
(Rak) aktigram » Korzárka
Hned z rána som sa pobavila. :83: :4:
30.03.2019 - 21:59 | Filtr
(Vodnář) Arri
Mám ve svém znamení celkem dost zastoupenou vodu-půl na půl se vzduchem a vzhledem k tomu, že žiju 8 let se šťírem, musím napsat, že máme mnohé společné.Ale co nechápu je.Proč se štír tak rád koupe v té své špíně a rád si dává bahenní zábaly, když to na něj má sebedestrukční vliv.Ještě, že mi vzdušňáci máme ten nadhled... :4:
Jinak je dobře, že jsi na začátku právě upřednostnil klady znamení, většinou se tady přes negativa dál nedostanou :3:
30.03.2019 - 20:51 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Korzárka
:61:no pane jo. Musím si to přečíst několikrát, abych si to dokázala pořádně představit. Vnučka má Lunu v těsný konjunkci s Plutem (pořád si říkám, co ji k tomu přimělo) a je pravda, že ježení je pro ni normální stav - nebo ježení: je v citovém pozoru a děsně prověřující. Ale ona to má v Kozorůžkovi.
30.03.2019 - 20:29 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Hele, to je ošidné. Pevné vztahy... No Štír ano. Ten je, pro někoho překvapivě, na velmi pevné vztahy. Ale to i v případě, kdy je vztah peklem a cestou podsvětím. :21: Když chce, umí také protějšek nepustit a stíhat jej při jeho pokusech o únik (proč by prchal, když je tak skvělý?) :41:
Oproti tomu cituplná a láskyplná Rybka může nedovolit své "oběti" se nadechnout, z lásky umí vzít až na dno. A jako pohyblivé (padající) znamení zase až tak stálá být nemusí, nebývá.
Zkrátka každá mince má dvě strany. A přestože v nějakém znamení platí víc, její hodnota není vyšší.

Jinak velmi zajímavá spojení vznikají mezi znameními Býka a Raka; též mezi Štírem a Kozorohem. Záleží tedy na planetárním obsazení těchto znamení a i na vzájemné aspektaci, ale tato propojení Vody a Země, když vyjdou, jsou skutečně až mimořádná. No na druhou stranu, když to vyjde, je mimořádné každé spojení, tak co už... :4:

(Výše popsané samozřejmě vztahuji především na symboliku znamení, nikoli zrozence v příslušných znameních.)
30.03.2019 - 20:14 | Filtr
(Blíženci) Lupi » aktigram
Jasně že - čeho je moc, toho je příliš. Ohně a vzduchy zase nedokážou udržet moč a myšlénku, když je toho moc.....Já se srovnávám těma zeměma a vody pro ochlazení.
30.03.2019 - 20:12 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Lupi
Mmch, moje vnučka je Býčice/Kozoroh/Ryba. Říkala jsem dceři: ta půjde jedněma rohama, pak druhýma (a důkladně!) a teprve když to nepomůže, tak rybama...taky že jo. Jen se učí ty svoje rohy používat konstruktivně a Asc (Ryby) pro ulehčení situace.....ale to fakt dělá, když je všelijak.
30.03.2019 - 20:08 | Filtr
(Rak) aktigram » Korzárka
cit. Když je vody dlouhodobě moc, topíme se navzájem. Přestávám dýchat.

Toto vnímam aj ja.
30.03.2019 - 20:08 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Korzárka
"Rozhodně to není mazlíček pro nezletilé"....tak to je parádní vyjádření! :61: Jojo....to tedy není - a NEMÁ co být! Však mu tu taky vnucuju ty druhý konce.
Jo, ty to tam máš moc pěkný - téměř domicilní Plutík! Ještěže ten Saturn, co.
A moje oblíbená Luna ve Štíru - to mají moje dvě vnoučata, naštěstí taky v konjunkci se Saturnem. Jedna kamarádka má Lunu ve Štíru s Uranem.....přímo studnice černýho humoru! Ještěže není veřejně činná.....ta dnešní korektnost by ji zabila.
30.03.2019 - 19:46 | Filtr
(Blíženci) Lupi
Abych dodržela pravidlo obou konců: taky absolutní sebestřednost, nedostižnou sentimentalitu, manipulativnost a černou magii.
30.03.2019 - 19:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lupi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lunatik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano. Souhlasím, štíři dovedou být pěkně ostrý.
30.03.2019 - 19:41 | Filtr
(Blíženci) Lupi » scorpio82
Tak to je samozřejmě dobře, když tě má někdo rád proto, že jsi co jsi :4:
Ale jen aby ses neplet s tou sebeznalostí.....já například jsem už na takové soudy opatrná.
Přes všechna stellia :3:
A jemnej a něžnej Superštír je tedy pěknej protimluv. Alespoň pro jeho okolí.
Moje dítě je ten nejněžnější Štírek, jakého zřejmě lze najít - má Lunu v Raku a Asc v Býku. A i taková bytůstka dokáže být pěkně ostrá.
30.03.2019 - 19:29 | Filtr
(Blíženci) Lupi » aktigram
No protože to jakožto Štír má v popisu práce! A on je všech Štírů kapitán.
30.03.2019 - 19:19 | Filtr
(Rak) aktigram » scorpio82
Ako vieš že ja nepoznám seba? Ty vieš sám že nie je možné aby každý Rak či Škorpion bol rovnaký. Takže pre mňa slnečné znamenie nemá veľkú váhu bez ostatných planét. Preto som nikdy nemala rada bulvárne horoskopy. Prečo máš potrebu štípať?
EDIT:Mám sestru Škorpiona a máme pekný vzťah ale až v jej dospelosti, dovtedy to bolo hrozné peklo a to bola odo mňa o 5 rokov staršia. Ja som podľa nej bláznivý človek, ktorý sa vie všetkému prispôsobiť. Ona sa drží toho čo bolo. Vidím obrovský rozdiel, ale naozaj vychádzame dobre. Môj ex? - myslím že ma nikdy nemohol pochopiť. Môj kmotor - 4 manželstva, 5 deti od 3 žien, vzdelaný lekár a predsa s týmto si nedá nikdy pokoj, len čo dostane svoju ženu do anželstva hľadá odrazu nú, ale ta doma ma byť šťastná a čakať na neho. Takže to sú moje skúsenosti, ale ako píšem každý je iný.
30.03.2019 - 18:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » aktigram
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele scorpio82, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Aha, hovoríš Tvoje subjektívne pocity, hodnotenia, skúsenosti.

Moja skúsenosť je taká, že mnohí ľudia vôbec nerozumejú znameniam a astrológii samotnej, a tobôž už nie samým sebe.

Sú ľudia, ktorí budú vždy odmietať objektívnu pravdu, lebo majú nejaký problém sami so sebou alebo svojim životom, a tak si myslia že akékoľvek protirečenia sú dobré, ale v podstate len poškodzujú sami seba.

Mnohí ľudia vôbec nevedia o čom Rak, Škorpión a Ryby sú, vytvárajú klamlivé predsudky, projektujú a transférujú vlastnú negativitu a nahromadené duševné haraburdie.

Vodné znamenia sú najjemnejšie, najcitlivejšie a najnežnejšie, a preto to v tomto svete majú najťažšie.

Ja som vďačný že poznám pravdu, lebo pravda je skutočné poznanie a sloboda.

A som vďačný za to aký som, hoci i keď v čase môjho narodenia boli 4 planéty v Škorpiónovi a 1 v Rakovi, ja poznám seba samého najlepšie a viem že sú na tomto svete ľudia, ktorí ma majú radi a milujú práve pre to, aký som.
30.03.2019 - 17:36 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Lunatik
Já myslím, že nemusí být tak komplikované - tedy jestli myslíš komplikované pro nás, ostatní? Pokud prostě počítáš s tím, kdo jsou.
Teda, tajnůstkáři budou vždycky, agenti....to je pravda.
30.03.2019 - 16:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » aktigram
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lunatik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky mám rád lidi v panně a možná ještě radši v býku. Nějak mě uzemnují.

Co se týká toho štíra, štir je hodně komplikované znamení, plné krizí a bolestí, ale taky hloubky.
30.03.2019 - 15:26 | Filtr
(Rak) aktigram
Ja budem oponovať, ani len priateľstva neboli dobre. Priasteľstva mám najlepšie so ženami čo maju veľa spoločného s Pannou, partnerstvo mi vyšlo z Váhou. Škorpion veľmi zlé. Jednoducho pre mňa s ASC aj Lunou v Rybách boli Ryby a Raci veľmi bolestinské a uplakané a nešťastné. Škorpionom neverím a to mám Saturna v ňom aj s Lilith. No možno je to u mňa preto že mám toho vzduchu malo a vody príliš veľa.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »