Slunce v partnerově 12tém domě


25.03.2019 - 19:13
(Rak) Cole
Slunce v partnerově 12tém domě
Přesněji Slunce, Luna a Venuše.
Kdysi dávno jsem se tu ptala na zvláštní spojení mezi lidmi a mnoho lidí mi psalo ať si neidealizuji partnera. Ano souhlasím a nejde o někoho, kdo by momentálně mým partnerem byl. Ale jsme stále v kontaktu a musím přiznat že mě k tomuto člověku vždy něco táhlo. Až děsivě. Navíc mi sem mnoho lidí psalo že má slova a činy mohli tomuto člověku dost často ubližovat. Souhlasím ale tehdy to platilo opačně. Veškerá slova a činy ubližovali mě. Nicméně to vždy bylo nějakým způsobem takové to "neuvěřitelné něco". Nedávno jsem se dozvěděla čas narození tak se ptám :37:

Nechci tu básnit ani vykládat něco na ten způsob. Jen bych se chtěla zeptat vás, jak toto postavení vnímáte, zdali ho máte Buď u vás ve 12tém a nebo naopak vaše Slunce u partnera a jak vás tento vztah ovlivnil.

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
29.03.2019 - 08:05 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Znovuzrozená
To je jasné, že tě přitahují, mě taky, ale většinou to špatně skončí. Myslíš, že bych takhle rozebírala někoho, kdo mi byl jedno? :3:
28.03.2019 - 22:02 | Filtr
(Rak) Cole » Znovuzrozená
mám to hodně podobné ale nenazývala bych to náhodou. Hrozně moc až magneticky mě přitahovali dva muži byli narození kolem 20 v měsíci a tudíž bylo jejich slunce na nějakých 28/29 stupních daného znamení. Můj měsíc je na stejných stupních (podobné životní zkoušky, či vjemy) - nevím jak to popsat, možná se mýlím ale řekla bych že to v tom hraje nějakou roli. :)
Tam bych to hledala :) ..... nehledě na to že jsem z nich měla stejný pocit a i si říkám jestli ten druhý nemá ten samý ascendent jako zmiňovaný zde :D

A Mici má ale ve 12 Pluto, co jsem koukala jak tu psala, to může asi veškeré pocity ohledně těch druhých v jejím 12 domě prohloubit bych řekla? Pluto se chytá nejintenzivnějších pocitů)

A taky to záleží jaké vůči sobě ty vaše planety uzavírají stupně atd atd :1: někdo na to má štěstí,někdo ne :4:
28.03.2019 - 21:57 | Filtr
(Rak) Cole » Mici Angóra
hmm asi začínám chápat....to je ten pocit když ti někdo vadí a ty třeba ani ze začátku nemusíš vědět proč :4: ... haha, taky vím o jednom mém "oblíbenci" co má převahu planet v osmém a je to síla....podle mě ale asi i pro něj, takže Bůh s ním. :21: ....
28.03.2019 - 21:34 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Mici Angóra
tak já nevím... :63:, mne naopak v posledních letech partneři, kteří měli v mém 12. domě planetu přitahovali a já je... :4:, asi ta kozoroží energie se mnou nějak rezonuje, protože jsem rovněž hodně "saturnská" a věkem se to zvýrazňuje... postupně jsem měla vztah s třemi Kozorohy s velmi podobnými daty narození (nebyl to žádný záměr, opravdu jen veliká "náhoda", prostě mi vždy přišli do cesty... karma? kdo ví... :3:), navíc rovněž můj syn má kozoroží stelium v mém 12. domě a určitě spolu neválčíme... :4:
28.03.2019 - 18:45 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Mici Angóra
Ještě dodatek: je taky třeba zohlednit, že mně se zesílenou Pannou všechny neptunovsko-rybí energie (a tedy i energie 12. domu) vadí mnohem víc než někomu, kdo je má v radixu a umí s nimi třeba pracovat. :17:
28.03.2019 - 18:40 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Cole
No jasně, partner s domem na ty planety partnera, co má ve 12. jakoby "nevidí", neumí je zpracovat. Nevím, jestli můžu úplně paušalizovat, protože taky záleží, jak ten 12. dům vypadá a jaké aspekty a kam ty planety partnera dělají. Já mám ve 12. domě Pluto, takže když mi s ním něčí planeta dělá konjunkci, obvykle to vytáhne nějaké nezpracované věci z podvědomí nebo možná nějaké vztahy z minulosti (třeba na chlapy s Venuší na mém Plutu jsem vcelku magnet). No a současně mi ty planety obvykle dělají kvadrát na Mars, takže to na mě možná působí dráždivěji než na jiné :1:

Taky se mi nestává, že bych v tom 12. měla jen jednu něčí planetu (kromě generačního Pluta teda), většinou jich tam mám víc. Když příklad, tak příklad, tady máš asi největší extrém, který jsem zažila. To stélium má dotyčný v radixu v 8. domě, což je samo o sobě psycho a čím vším mě štval, to asi ani nedokážu popsat. Navíc zbytek synastrie taky není kdovíco. On měl moje planety a asc ale v 7. a v 8., tak mě tak strašně nevnímal :4:
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
28.03.2019 - 18:13 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Cole
No je to ten balanc, abychom nevnímali boha v sobě ve smyslu narcismu nebo egoismu, a naopak nenechat se partnerem zatlačit do kouta jeho důležitostí.
O tom zase třeba hovoří i astrologie, vztahovost versus osobitost asc-desc, postavení hlavně slunce a luny ve znameních a domech..
V tom 12 domě teoreticky hrozí že na něčem ujedeme, podobně jako v aspektech neptuna. Ale pokud se tak stane asi jsme to měli prožít, nebylo to nazdařbůh, pořád ten kus života patří k nám. A na konci něho si třeba člověk pak řekne..neměnil bych.
28.03.2019 - 17:58 | Filtr
(Rak) Cole » Bosch
souhlasím. Ale v první řadě si uvědomovat vlastního boha. Protože jako lidé občas když jsme zamilovaní máme tendence přisuzovat vlastnosti našeho vlastního boha "Já" lepšího "Já"...našich vlastních světlých stránek partnerovi...a to rozkouzlení z toho, není vždy bezpečné, jestliže nejsme na lásku připravení.. "celiství" :1:. A náš partner je vždy někým jiným než si myslíme. Občas je to až moc velký nátlak mít od partnera očekávání že je "někým" a on není "někým" protože představa a realita se vždy liší - myslím tím, jakmile se z toho stane očekávání - potom to je špatné. Pravda je subjektivní. Nic není pravda, všechno je pravda :1: tak jsem to myslela) nijak negativně. Ačkoli my raci máme tendence se toho negativního chytat jako slepice flusu :D
28.03.2019 - 17:26 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Cole
Myslel jsem to tak že je dobré vidět v druhém i boha, protože božství je přítomno v každém proč né v partnerovi? Soustředit se na ty lepší stránky protože opačně je to cesta do pekel. Být si toho vědom že člověk sleduje nějaký ideál vede vzhůru a člověka přetváří k lepšímu obrazu než jakým je. Vidět jen realitu nikdy bychom do toho nešli. Musí se to neustále obdělávat k obrazu nějakému.
A 12 dům ukazuje ty mety nejvyšší. V podstatě duchovní život. Božský.
28.03.2019 - 17:09 | Filtr
(Rak) Cole » Bosch
to si uvědomuji :1: ale abych se ve vztazích naučila žít a být šťastná, naučila jsem se tyto věci : Nikdy si nikoho neidealizovat a nedělat z něho boha. Každý člověk je jenom člověk, nikdo není nenahraditelný. Neukazovat své světlé stránky jenom někomu ale všem. Asi tuším jak to myslíš, možná ne...jen chci říct, že ne vždy je dobré vidět partnera jako boha/něco víc než je...a vkládat tak na něj ideály a sny. Možná s tím 12 domem i tento "Bůh komplex" může souviset, co já vím :2:
28.03.2019 - 16:06 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Cole
Právě že když tě partner vidí jinak než ve skutečnosti jsi může to být i velká výhoda.
28.03.2019 - 15:45 | Filtr
(Rak) Cole » Mici Angóra
Teď jsem tak nějak přemýšlela, že když je to v tom dvanáctém domě, že to může být i o iluzích a jeden partner může druhého vnímat úplně jinak než to ve skutečnosti je a také že osoba, jejíž je ten dvanáctý dům může taky partnera brát jako "narušitele" soukromí apod. :4: vadilo by ti trošku hlouběji popsat proč přesně ti vadí ti lidé na určitém příkladu třeba?) Jako vlastníka toho domu. Nebo jestli se to týká všech a nebo jen tvých partnerských vztahů :1:
28.03.2019 - 08:46 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Cole
Tobě by tak vadit nemusel, když ho nemáš ve 12., ale zase ti dělá kvadrát na planety v Raku, to je fakt. :1:

No protože je tam stélium planet ve Vahách :3:
27.03.2019 - 23:06 | Filtr
(Váhy) Uzsomtudlho » Mici Angóra
Mslim si, ze to pozorujes spravne :75:
27.03.2019 - 21:35 | Filtr
(Rak) Cole » Mici Angóra
:4: “mě zákonitě sere” taky jsme zažila Mars ve vahách) je to jedno z těch těžších postavení pro Mars no) od takových lidi jsem zažila jemnou manipulaci)

Proč už ne? :4:

Dobře, budu si davat bacha. Pro jistotu :37: :4:
27.03.2019 - 21:05 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Cole
Pak je to kompatibilní. :15:
27.03.2019 - 20:06 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Cole
Aha, je tam i Merkur...a Lilith...

Jinak já mám za sebe vypozorováno, že člověk s Marsem ve Vahách v mém 12. domě mě zákonitě sere a mám pocit, že mi škodí (často je to i pravda-i když třeba ne záměrně). Největší koncentrace planet v mém 12. domě, kterou jsem zažila, bylo Slunce, Merkur, Venuše, Uran a Lilith a děkuji, nechci :4: S lidmi narozenými v srpnu a září 1981 už se nekamarádím. Ale ty jsi na opačné straně spektra :1: Já lidi, co mají 12. dům na rozhraní Lva a Panny a v něm půlku mých planet sama upozorňuju, ať si na mě dávají bacha :2:
27.03.2019 - 18:50 | Filtr
(Rak) Cole » Bosch
Nojo, ale pocit vzdálení mám s takovou dávkou Blíženců v sobě tak jako tak :4: :2:
27.03.2019 - 18:49 | Filtr
(Rak) Cole » Mici Angóra
Teorie o vycítění skrytých nepřátel nebo narušitelů vztahu jsem taky slyšela ohledně 12 domu, hlavně co se ale Marsu týká :)
27.03.2019 - 18:47 | Filtr
(Rak) Cole
Páni, ani jsem nečekala že se někdo ozve. Moc děkuji za odezvu :) tady.
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)
27.03.2019 - 13:46 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Slunce, Luna a Venuše podle mě nevypovídají nic o ubližujících slovech a činech, to by byl spíš Merkur a Mars :3: Tyhle planety naopak ukazují, že můžeš být schopna se na něj intuitivně nacítit, odhadnout jeho přání atd. Nebo ho taky vyždímat z peněz :4: Pak jsou tu teorie o skrytém nepříteli, no ale ty asi nechme stranou...jak už bylo řečeno, chtělo by to obrázek. :1:
27.03.2019 - 13:38 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Uvedené uskupení znamená neptunický vztah. Může být inspirující duchovní asketický pocit dálky i přes blízkou spřízněnost poetický nadčasový..
27.03.2019 - 12:16 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Na takové otázky by bylo dobré hodit alespoň obrázek synastrie (lépe zadat data narození obou, aby si každý mohl zkoumat i jednotlivé radixy v libovolných programech, na které je zvyklý). Ono to totiž pak vede přesně k tomu, že se jen z popisu nedá říct, která planeta uskutečňuje aspekt, vazbu. A přesně z toho důvodu lze vidět možnost ubližování, ale už ne od koho ke komu.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »