tronco (* 13.11.1976)
Muž
On žere i šunku. Sežere i jitrnice, klobásy, pokud jsou doma vyráběné. S těmi věcmi, které prochází průmyslovou výrobou je to horší. Na celém mi potěšilo zjištění, jaký přehled má ten první řezník o stravování. A BOSCHI ... řekl doslova, že jíst jenom maso je sebevražda. Jeho názor na vegetariánství je takový, že maso se dá vysadit a to i na delí čas, ale jednou prostě problém přijde, protože jsme všežravci. Pobavili jsme se i o kuchařce v našem kraji tuze známého již mrtvého kněze a léčitele pátera Ferdy. Je to učení o stravě tuze blízké makrobiotice a stravě dělené a o tom ten řezník měl fakt dobrý přehled a znali jsme Ferdu oba osobně. Mě jednou málem trefil hrncem, který házel po jednom neposlušném "pacientovi".
No jo.... ale to bylo maso. Dneska si asi zajedu pro domácí zákys z automatu v jedné dobrůtkovně... abych se vrátil k tématu. Dobrá a co kafe se zákysem, když čisté mléko škodí? A kozí zákys

Tak kozí zákys jsem měl jen jednou v Rumunsku od domorodců a byl huuuuuutný. Ten netekl, ten padal po kouskách do krku.... no, jen to silné natural aroma bylo fakt silné ... ale strava výborná ... no, byli jsme na expedici přežití a žádné jídlo jsme s sebou neměli, tak v divočině kde se vzal, tu se vzal bubák s hrncem zákysu výměnným obchodem za filtrové cigáro byla též volba survivalu.
EDIT: Na to jsem zapomněl. Ten řezník zrovna dělal tlačenku, tak přišel s mastnou hubou a co to nevidím. V ruce stejný žitný chleba od souromníka, jako si sám vezu ve žracáku. A ten žitný chleba vyhrál i u psa. souhlasil se mnou, že jakákoliv rafinace je to nejhorší pro zdraví. Tzn. že např. bílý cukr s pšeničnou moukou jsou našim zdravím dle mého tím nejhorším s ohledem na množství...