Svobodný vysílač


22.02.2019 - 21:53
(Vodnář) ohenvoblacich
Svobodný vysílač
https://www.svobodny-vysilac.cz/

Alternativní rádio pro Hledající.. zejména pořady s tajemným panem V.K. :46: bývají výživné :15:

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
26.02.2019 - 16:03 | Filtr
(Štír) tronco
:42: mi to nejdéééé... hm.... :50:
26.02.2019 - 12:55 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Iteza
Tak objektivně asi není schopen informovat nikdo.
Všichni jsme tvrdě zatížení subjektivitou a o objektivitu se jen snažíme.
A pak všestrannost a komplexnost no kdybys chtěl informovat o všem a ze všech různých úhlů pohledu to by z toho vznikl pěkný guláš.
Třeba teď proběhla zpráva že byly blokovány nějaké servery co šíří dezinformace ohledně očkování..jak je škodlivé. A to má důsledky na jednání lidí..může si společnost dovolit nechat šířit éterem cokoli? Pokud nechceš aby zavládl chaos tak nejspíš ne. Potřebujeme pravidla meze i kontrolní aparát policii armádu..
Problém je že internet už nahradil klasická média noviny rozhlas a TV.
Regulovat TV rozhlas a čtivo je mnohem jednodušší než WEB. A dělo se to vždy a dít se to bude, stejně jako v těle máš bílé krvinky a obranné látky, protože bez těchto kontrol organismus propadá destabilizaci.
Chybí li jasná doktrína řítí se kolos neznámo kam jako bludný holanďan který nikdo neřídí. A to je případ západní civilizace. Rozbředáváme. Ateismus vedoucí do materialismu a dál?
Takže budeme li chtít se opět vzchopit, musí kormidlo vzít do rukou nějaký diktátor a to se ti teprvá přestane asi líbit. Protože ten ořeže vše až na to nejnutnější k přežití.
Já třeba z ČT nebo z ČRo nemám pocit indoktrinace. Například Vltava, má li být kulturní stanice, je přirozené že se má vyhraňovat vůči primitivismu a buranství. Vůči nekulturnosti, obzvláště v oblasti kultury je u nás snaha uzavřít se před vlivy zvenčí a určovat si sami sobě na malém dvorečku jak to má být to krásné, rozdělit si posty a vládnout umění, určovat mastery, jenže umělci jezdí po světě a mnozí z nich jsou úspěšní. A obvykle jsou nepohodlní režimu protože jsou často proti trendu. Socialistické a komunistické umění dalo vzniknout hodnotným věcem snad jen díky vyhraňování se vůči tomuto režimu.
A často právě tito opoziční mají nejvíce co říct a jsem rád že právě na vltavě se člověk může setkat se spoustou těchto velmi zajíkavých osobností.

Nevím co máš konkrétně na mysli ty tou neutralitou. Já jsem rád že vltava a asi ani ČT není zatím povolná hradu. Že se tam nepouští internacionála nebo michal david ale kvalitní hudba a pořady, to co je kvalita a kultura bude asi odlišné u prozápadně orientovaného člověka anebo panslovansky uvažujícího občana. Asi to nebude ovárová kultura. Ostatně i celá ta hodnotná ruská kultura vznikala na základě touhy vstřebat a přiblížit se západu. V drtivé většině kopírováním francouzských německých anglických vzorů.
Jsme velmi konzervativní a bráníme se změnám, jako tibeťané kteří se taky uzavřeli do své kultury což je uvrhlo do vývojové zaostalosti. Ostatně jako celé slovanství. Nejspíše asi taky žili v představě své vlastní objektivity a vše cizí bylo nebezpečná indoktrinace zvenčí.
Bráníme se cizím myšlenkám jako by ty naše znamenaly vrchol všeho.
Pokud kulturní média sledují leitmotiv humanitu liberalismus otevřenost novému pluralitu.. pak s tím nemám problém.
Nechceme se přeci zaseknout na češtví nebo slovanství to mi moc svobodné nepřijde. Svobodné je myslet ve velkém. Ostatní stahuje a omezuje mysl.
imho
Jinak netuším co máš konkrétně na mysli tou neobjektivitou ČR to by chtělo rozvést. Nejen obecně nálepkovat.
26.02.2019 - 11:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bosch
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iteza, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podle mě by správně mělo být neutrálně. Pouze objektivně informovat, nepřidávat do toho žádné postoje, názory nebo nedej bože nějakou indoktrinaci. ČT ani ČRo toho schopny bohužel fakt nejsou, tak je jasné, že se toho chytají i jiní, kteří se ptají na to, na co se jiní neodváží a kteří přicházejí s něčím docela jiným. Pro někoho je špatně, když se to nevejde do oficiálních škatulek, pro mě to je dobře, protože čím komplexnější a všestrannější pohled, tím lépe.
Osobně se děsím všech státních úřadů, dobroserů a organisací, které si osobují právo rozhodovat o tom, co je pro mě dobré a co nikoliv, jaké zprávy jsou tzv. povolené a jaké ne. Jsem dospělý, svéprávný člověk, který si umí vyhledat informace a dávat si je do souvislostí. Nepotřebuju, aby mi někdo předžvykoval, co je správné a co nikoliv. Jsem striktně proti jakékoliv cenzuře, i když se jí bude říkat eufemisticky jinak (třeba boj proti dezinformacím). Howgh.
24.02.2019 - 23:03 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Bosch
:15: :4:
24.02.2019 - 22:52 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Znovuzrozená
jj jeho obligátní věta. "..mělo by se..". :4:
24.02.2019 - 22:48 | Filtr
(Vodnář) Znovuzrozená » Bosch
..." A když bych chtěl pořad laděný "tak jak by se mělo" pak si pustím Soukupa nebo přečtu mf dnes."

:61: :61:
24.02.2019 - 21:34 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Lupi
Podle mně je vysílání vltavy správně "nijaké" a jsem s ním naprosto spokojený.
Jde o to že nemám od rozhlasu žádná politická očekávání což tento program zcela naplňuje. Jakožto rozhlasová stanice státu který je členem NATO a EU, nikoli státem neutrálním.
Pokud bych hledal konspirace naladím si rádio sputník, takzvaný "svobodný vysílač" anebo rádio jerevan nebo Tirana.
A když bych chtěl pořad laděný "tak jak by se mělo" pak si pustím Soukupa nebo přečtu mf dnes.
24.02.2019 - 21:09 | Filtr
(Blíženci) Lupi » Bosch
Nijak. Podle mně.
24.02.2019 - 14:45 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Lupi
A jak to má být tedy podle tebe správně.
23.02.2019 - 00:09 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » Sosna zvlčelý
Pravda, v esoterických znalostech je slabší.. Tu politiku mu ale docela žeru, jo..
22.02.2019 - 23:31 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Jo, vedoucí kolotoče stojí za to! :28: Ale průser je, že skutečně mnoho lidí mu věří a žerou mu to.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »