Devítiletý cyklus 7


20.02.2019 - 08:49
(Rak) Aaandrejka0
Devítiletý cyklus 7
Krásný den přeji,

je tu někdo kdo nyní prožívá devítiletý cyklus v čísle 7 nebo má nějaké zkušenosti? Marně hledám i ve starších příspěvcích, ale moc toho není. Pokud se někdo takový najde, tak můžeme i dlouhodobě porovnávat ten náš sedmickovy život :)

Mockrát děkuji za odpověď a přeji vše dobré ☀️

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
04.06.2019 - 11:00 | Filtr
(Rak) Aaandrejka0 » vokurkova
Ahojky, předem se omlouvám za pozdní odpověď. Dlouho trvlo než mi příspěvek schválili a upřímně potom jsem na to úplně zapomněla díky tobogánu pod číslem 7 :-) Mám za sebou první rok devítiletého cyklu 7 v čísle 9 a musím uznat, že tolik změn jsem nezažila jako za celý život. Odříznutí od rodičů, od manžela, změna práce... Nyní řeším opět práci, ale jak píšeš o sounáležitostmi s lidmi, tak vím, že potřebuji takovou, ve které budu moci být nápomocna druhým :)

Přeji krásný sluníčkový den :-)
17.05.2019 - 14:05 | Filtr
(Blíženci) vokurkova
Ahoj Andrejko,
mám teď trojku, ale od minulé sedmičky to sleduju trochu víc.
V tom roce mi docvaklo hodně. Měla jsem pak pocit úlevy. Pochopila jsem, jak funguje karma, proč jsem si musela projít vším, čím jsem prošla, co to znamenalo a proč se mi opakovaly stejné situace.
Byl tam rozchod po 2 letech s člověkem o kterém jsem od začátku věděla, že je mizera, ale něco mě k němu stále táhlo. Byl tam zánět ledvin (vztahy), bylo tam pár výrazných uspechů v práci a i přes složitý životní období, jsem měla potřebu stmelovat starou partu a libovat si v tom pocitu sounáležitosti s lidma, které znám léta v úctě a lásce.
Byl to slozitý, ale krásně úlevný rok. Zase se na sedmičku těším.
Lenka


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »