Oběšenci


13.08.2018 - 21:22
(Panna) hermator
Oběšenci
Zdravim,
Nedavno se mi zdal dost zvlastni sen a rada bych se dopatrala vyznamu..

Jedeme s moji mamou v aute, netusim kde jsme. Projizdime lesem a jelikoz lesy miluju, travim tam dost casu, rozhlizim se z okna auta a uzivam si ten vyhled.. jenze najednou projizdime okolo cehosi zvlastniho. Po prave strane vidim viset za strom obeseneho muze, vypada starsi. Po leve strane vidim dalsi dve mrtva tela.
Citim, jak se mi stahuje zaludek, brecim a kricim na namu, ze musime nekoho zavolat, ale ona nechce, rekne, ze to nebudeme resit a pojedeme dal jako by nic.. Dojedeme do nejblizsi vesnice, ale stale nemuzu zjistit, kde jsme, abych zavolala pomoc.. citim se bezmocna.

Tenhle sen mi lezi uz delsi dobu v hlave.. neustale citim ten klid a to ticho, ktery tam vladlo, kdyz jsem je uvidela.. od teto doby mam strach jit do lesa.

Nevite, co by to mohlo znamenat?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
14.08.2018 - 07:59 | Filtr
(Ryby) MG34
Tohle je pěkný ukázkový sen - příklad, jak nepochopení může vyvolat zbytečné obavy.

Matka symbolizovala část tebe samotné, která se nějakým způsobem vypořádává s ukončením vazby... k něčemu, to asi víš ty sama nejlépe. Týká se to vztahů, sexuality, možná i citů. To by měli být ti oběšenci, kteří jsou celkem příznivý symbol (viz. např. léčivá moc přiřazovaná dříve provazu z oběšence, atd.). Pak je tam ten les - což je už nečekaně trochu horší symbol - les tvých pudů. Dobré je, že tím jenom projíždíš autem, ten odstup se hodí.

Smiř se s tím symbolem - oběšenec - a potom nebudeš mít obavu chodit do lesa. S *lesem* je potřeba nějak se vypořádávat celý život. Konec vytržený z kontextu asi vnímáš prostě vždycky záporně, ale konec něčeho, co skončit má, je přece dobrá věc - ber to tak a uleví se ti.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »