Záhadný bytosti ve snu.


30.03.2018 - 22:58
(Blíženci) RebelSky228
Záhadný bytosti ve snu.
Zdravím dámy a pánové. Potřeboval bych vyložit asi tři sny co se mi letos zdály od nového roku a vůbec nechápu prioritu a musím vědět co se mnou komunikuje a co si z toho vzít.
Nejprve začnu tím prvním. Zdálo se mi asi 3 noci za sebou že jsem běžel v lese za nějakou slečnou. Pak se rozběhli vlci měli červený oči jako auta a byli fakt velký asi jako lvi nebo trošku větší. A byl lesnatý okolí prostě les a byla noc ve snu a svítili kytky jako v avataru. No to je jedno ale vždycky jsem nemohl dohnat nějakou dívku za kterou jsem s vlky běžěl. Pak jsem ukázal a roztrhali jí asi. Pak další noc úplně stejně ale byla tam jiná dívka ta tam čekala a chtěl jsem se za ní vydat a zeptat se jestli se neztratila a najednou se rozběhli vlci a zase jí rozcápali. A když jsem přišel k ní tak měla velký nůž v ruce. No poslední den zase běžím lesem noc slečna byla trošku silnější postavy a svedla mě z cesty a když jsem jí chtěl nabídnout projev lásky. Tak utekla ode mě a pak vlci zase běželi za ní a roztrhali ji v dáli. No popravdě jsem si to užíval protože mi došlo že to byli 3 bývalé slečny které mi zradili a nemile převezli.

Další fakt divnej sen byl fakt hustej. Po nějaké době jsem byl někde v místnosti asi z 18 století v paláci a byla půlnoc. Skrze okny svítil úplněk, A prostě živý okolí jako v assassinu. Byla to stavba z minulého století a neumím popsat jak to bylo disajnovaný. Nevím okolí prostě šli vidět moc jasně hvězdy než teď. Byla tam slečna která nebyla jako ze země. Vypadala jak z jiné říše. Měla růžové vlasy.Vzhled jako tahle podobně. http://cdn30.us1.fansshare.com/imag…. Měla barvy místo tmavý veseljší barvy jako bílá a modrá a fakt růžové barvy vlasy a obličej jsem viděl jako kdyby jí bylo čerstvě 18 let ale dál nevím. A povídala se mnou o tom že se nesmím vzdát svého snu. Že nesmím zůstat kde jsem že musím zpátky domů. Měla smutný pohled a říkala že jsem moc připoutaný v tomhle světě. Prej tvrdila že se mám vrátit ale odpověděl jsem jako že chci ale co mám udělat abych se vrátil zpátky. Pak řekla že abych se zamyslel a abych šel někam do bezpečí. A že mám být trpělivý atd.. Moc si to nepamatuji ale nezapomenu na to že jsem jí vnímal jako živou a pravou bytost bohužel. Fakt bohužel že neexistuje bych šel s ní někam na kávu a tak :-D Tenhle jsem fakt nechápal povídala si se mnou nějaká bytost a nechápu o čem co to bylo nevím.

Teď ten poslední. Zdálo se mi o tom že jsem byl v domu asi v podzemí. Svítili pouze světla. To bylo fakt nedávno. Byl to malej baráček nevím kolik místností. ALe bylo zajímavý že jsem byl v holé místnosti a když jsem chtěl pryč byli dveře a za dveřmi zeď černá. No A pak to začalo najednou ty dveře se sami otevírali a objevili se tam fakt divné a cenné věci. A když jsem si toho všiml tak dveře se zavřeli a byla tam zlatá váza co se hejbala. Pak jsem otevřel dveře a byla tam temná místnost. Koukl jsem se ze všech stran a nic. Tak jsem zavřel a pak se vyrazili dveře a najednou mi to vrazilo do zdi. Jsem chtěl použít všechno k obraně. Sílu a telekinezi ale bohužel jsem byl bezbranný. Ale bylo to neviditelný a mělo to tak silnou sílu. Pak hned se objevili 3 bytosti. Vypadali jako nějací kazatelé nebo apoštolové s tím populárním historickým rouchem. A připadalo mi to jako kdybybyli ochránci nebo patrioti nevím kdo to byli za cápky ale vypadali jako kdybyb jim bylo kolem 50. Štíhlí postavy a plešatí byli. Vypadali jako lidi. Ale díky nim jsem tu zde v klidu. Nevím jestli mluvili a nebo ne. Zářili fakt jako kdyby byli zástupci nebes nebo nějaké svaté moci. A pak tu ,,bytost´´ překonali a já jsem v klídku zdrhnul a odešel jsem a v klidu jsem se vzbudil :-D Můžete mi prosím někdo vysvětlit kdo se vyzná ve snech? Co to má znamenat nebo kde jsem se to byl? Ty sny jsou tak živý jako když si lehnu a probudím se v avataru a obráceně. Jako z filmu. Jestli mám moc živý sny nebo jsem se omylem dostal do jiné dimenze nebo něco se mnou se snaží komunikovat? Mám pocit že něco mě chce varovat nevím před čím a nevím kdo to je a tak. Pomohl by mi někdo to rozluštit? Nebo mi to varuje abych součastný život rychle změnil? Fakt takový divný sny o bytostech které jsem neviděl ve filmu a jako líbí se mi ty sny. Je to jako film ale bohužel nevím co to je a kam jsem se to dostal nebo jestli mám nějaký úkol?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
31.03.2018 - 10:50 | Filtr
(Ryby) Maek » aktigram
Ano první sen je takový jaký je, Tvoje zvíře v Tobě roztrhá Tvoji Ženu v Tobě.
A to opravdu není zábava. Ale můžeš s tím pracovat.
31.03.2018 - 10:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aktigram, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No myslím že prvý sen aj ked si si ho užival je skôr pre mňa hrozný, tvoje zviera v tebe, takže to horšie ja sa prejavuje ako vidíš sám, roztrhať či inak zničiť ľudí nie je zábava.
Je dobre že v tebe rezonujú tieto sny lebo tie dalšie sú už o tom že máš niečo vo svojom vnútri zmeniť, prijať aj tu temnotu a akonáhle si ju uvedomiš môžeš s ňou pracovať, máš silných ochrancov a vždy si na nich spomeň.
31.03.2018 - 10:19 | Filtr
(Ryby) Maek
Nejsem odborník, ale trochu se o sny zajímám. Můj názor je takový, že k Tobě hovoří Tvoje Duše- nevědomí, anima, zvíře. Tvoje vnitřní části. Hovoří jak hovoří.
Můj názor nic víc.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »