Být vědomý při usínání


17.03.2018 - 21:40
(Ryby) AndrejkaAndrea
Být vědomý při usínání
Je to mozne? Byt vedomy a usinat, byt si vedom toho prechodu? Slysela sem par lidi tvrdit, ze to mozne je. Nemam ted na mysli primo lucidni sneni. Mate s tym nekdo zkusenosti?
Hezky vecer preju

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
18.03.2018 - 18:11 | Filtr
(Štír) tronco
A co si pod tim predstavujes a ocekavas? Zvladas lucidni usinani? Mam zkusenost jen s tim, ze jsem si vedom ve sneni, ze se mi to jen zda.
18.03.2018 - 09:04 | Filtr
(Střelec) Drahomiluše
Někdy se snažím být si toho vědoma, zvláště, když si něco velmi důležitého chci přát, to je na přání ten nejpříhodnější moment, ale často to "prošvihnu" a pak už je ráno. Nebo se tak na to soustředím, až spánek úplně zaženu. Z toho důvodu je lepší používat tu chvíli, když se probouzíme. :3:
17.03.2018 - 23:56 | Filtr
(Blíženci) tajga
To se mi stává docela často, myslím, že na tom neni nic zvláštního :25: Někdy si jen uvědomuju, jak pomalu ztrácím vědomí, někdy se mi i promítají už jakoby snové obrazy, nejčastěji tváře co se mění hodně rychle po sobě, nebo různé krajiny. Nebo to znám i při probouzení, sice ještě nejsem úplně bdělá, ale už si sebe uvědomuju. Jen při narkóze se mi ještě vědomě usnout nepodařilo, ani s práškem na spaní.
17.03.2018 - 22:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím, zda je to přesně to, co máš na mysli, to posuď sama... na něco jsem si vzpomněla.

Jednou jedinkrát v životě se mi stalo, že jsem ležela večer v posteli, koukala do stropu a najednou jsem si uvědomila, že už jsem ve snu. Jakože... normálně si nepamatuju, jak jsem se do snu "dostala". Ale toto byl úplně čistý přechod a dodnes to moc nechápu, trošku to působilo jako astrální cestování (dle toho, co o něm vím ze čtení, jinou osobní zkušenost nemám).

Víckrát už se mi to neopakovalo. Já o to teda ani nijak neusilovala, spíše mě to tehdá vylekalo. :4:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »