osudová láska


17.01.2018 - 21:02
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

osudová láska
Většina lidí se snaží najít toho pravého/pravou, svou osudovou lásku. Co myslíte,je to jen jeden člověk za celý život nebo jeden člověk pro danou životní etapu? Nebo mohou být takoví lidé dva, nebo i více?

Já to vidím asi tak, že zdaleka né každý člověk za celý svůj život vůbec zažije silné city k někomu, natož aby byly opětovány. Myslím si, že existuje jen jeden ten osudový partner, a k němu se musíme leckdy propracovat skrz vyřešení vzájemných bolístek s těmi pravými partnery pro daný čas až uzrajeme pro toho osudového. Pak nám teprve může vstoupit do života.

A jak poznáme že to je už ten osudový? A chceme to vůbec vědět? Já šla vždy do každého vztahu naplno, s tím že je to ten pravý a poslední, nemohla bych jít do vztahu s vědomím toho, že pak bude ještě někdo jiný.

A co lásky co se potkají velmi mladí a žijí spolu šťastně až do smrti, byli zralí už na začátku?

Příspěvky v diskuzi

Řazení:
19.01.2018 - 21:21 | Filtr
(Rak) dan162 » Jane123
Kdepak. A mimo to téma určuješ ty, ne ?
19.01.2018 - 21:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jane123
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Koukám že jsem dost odbočila od tématu téhle diskuse:)
19.01.2018 - 15:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » tronco
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vidíš, četla jsem víc Coelhovo knih, ale tyhle dvě zrovna ne a jsem si´jistá že Záhir budu mít někde v knihovně...........
19.01.2018 - 15:25 | Filtr
(Panna) Arezet
osudový jen jeden, ostatní vidím jako společníky :1: ale beru každého partnera jako pravého, v tu danou chvíli tomu tak bylo...
19.01.2018 - 15:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kiyoko
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuju Ti, tohle všechno v teoretický rovině taky znám, dělala jsem integrální jogu, ještě za studií VŠE před nemocí, kdy jsme se učili nejen hathajogu (joginské ásany) ale taky meditace a různý záležitosti spojené s jógou některé mi přišly až moc, v té době jsem každou chvíli "meditovala" ale až později si uvědomovala,že ty moje snahy měly do meditace hodně daleko. Zkoušela jsem později kde co, zejména poté co se objevily první projevy nemoci tak jsem sjezdila celou republiku za věhlasnejma léčitelama, dále Silveho metodu, rodinné konstelace, setkala ´jsem se opakovaně s čínskou medicínou a akupunkturou, s kineziologií,s Hnutím Grálu a jedním z jejich guru Mudr Paloučkem, s Hnutím Bruna Groninga,s věhlasným léčitelem Mudr Václavem Vydrou,s Agape Brno, s Patricií Anzari, s Miládkou Bartoňovou,s manželi Živorovými (metodika B. Tichanovského), s terapeuty Mudr Špatenkou, Mudr Moravou, zkoušela jsem pít MMS a požívat veterinární tablety na odčervení, no bylo toho opravdu hodně....Za celá ta léta mi asi nejvíc pomohl léčitel z Prachatic pan Mezera, který mě pomohl vyrovnat se s tím psychicky a brát to jako výzvu, uvědomila jsem si díky němu spoustu věcí,zejména to že je to v mých rukách hlavně, že musím pohnout sama se sebou.a nespoléhat se na to že to vyřeší nákej pan doktor nebo léčitel všemocnej.,Dále mi výrazně pomohli manželé Hiclovi, u kterých jsem byla loni na terapii genových klíčů, a tam jsem si také uvědomila dost zásadní věci o sobě, a teď ta krainoterapie, nestačím zírat jaký to má na mě vliv. A hlavně poprvé ve svém životě cítím že dokážu něco vnímat mimo to co lze vnímat smysly. Takže doufám že se mi podaří ty záležitosti, které jsem až dosud byla schopna vnímat jen teoreticky, také zažít. Všechno postupně nespěchat, dát tomu čas....
19.01.2018 - 15:05 | Filtr
(Štír) tronco
Zahir, Brida.
Dve knihy od Paula Coelha, ktere Ti dokazi rici mnohe k tomuto tematu...
19.01.2018 - 03:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kiyoko
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuju moc Tobě i Bubobubo za hezké vyjádření sympatií a podpory,
já se s tím potýkám už poměrně dlouho a věřím že nejhorší mám za sebou,a že mě v životě už nic moc nepřekvapí (myslím negativního) o to víc si vychutnávám to hezký a těším se, co mě ještě čeká,
nevím, zda se mi podaří nemoc úplně odbourat, budu vděčná i za možnost žít soběstačně, ale kdyby to vyšlo, asi se uchlastám z radosti:)
Jana
19.01.2018 - 00:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jsem osudový imbecil a miluju mnoho lidí,byť jsem některé třeba dvacet let neviděla,ale o to silnějsí jsou pak náhodná setkání s nimi.
To jsem šla takhle nakoupit a prvorozený šel se mnou,že potáhne tašky.Potkala jsem jednoho ze svých osudových a rázem jsme byli na nákupu sedm hodin...a synek nechápal,co všechno je možné v tom krátkém časovém úseku předat,kdybychom se po letech třeba zas potkali...bude o čem pokecat. :61:
18.01.2018 - 17:25 | Filtr
(Býk) player » Jane123
Ale to máš vcelku jedno. Prostě muži ženy rotují. Od počátku lidstva až do jeho konce. A ženský se tomu můžou bránit tím , že nás občas nakopnou do řiti taky a půjdou za jiným.

To je prostě dynamika. Rozchod zpravidla má důvod pouze biologicko-duševně hygienický. Nemá se hledat viník. Viníkem je příroda.
18.01.2018 - 12:46 | Filtr
(Býk) player » Jane123
Naštěstí - jestli máme něco super , tak právě neurochirurgy.

Ale máš to teda věcí za sebou , holka...ojojoj. Bude líp. :3:
18.01.2018 - 12:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No já se až zas tak nebavím, ne příští týden mě čeká poměrně závažná operace na neurochirurgii jedné pražské nemocnice, která by měla podstatným způsobem ovlivnit můj další život,pokud by se nezdařila., mohla bych se taky rázem ocitnou ve světě pouhého živoření, kdy bych si o partnerském životě mohla nechat jenom zdát, několik takových let na samém dně už jsem si prožila, až mě doslova postavila na nohy mozková operace - hluboká mozková stimulace, lékař mluvili o zázraku, nebot jsem rázem mohla žít úplně normálně aniž by na mě bylo znát že jsem nemocná (tedy a/ na´vyjímečné situace) Mám tu v sekci Zdraví a nemoci své diskusní téma z 08/2015 na téma Příčiny vážné nemoci a možnosti uzdravení, pod starým zrušený profilem, . Noa protože moje těl ose začalo bránit cizorodým materiálům v těle ptrojevem infekce tak mi to všechno postupně během tohoto roku vyndali (3 operace) a tak zase trochu živořím, ale přesto se mi zadařilo v tomto období potkat muže, k němuž stále cítím nejsilnější cit yjaké jsem kdy ke komu cítila,možná i vzhledem k okolnostem lpím na vztazích více než kdo jiný. No a očekávám že pokud moje tělo tentokrát ty dráty do hlavy akceptuje, tak bych mohla zase fungovat téměř normálně.
Ale neupínám se jen na to.....
18.01.2018 - 10:47 | Filtr
(Býk) player » Jane123
Lépe , než jeden dokonalý jsou 3 nedokonalí...jednoho si nech na vaření , druhýho na pokec , třetího do postela a tak...a bav se.
17.01.2018 - 23:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jane123, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máš pravdu. V mé případě jsme se navíc nechala zblbnout kartářkama. Po šoku ze zcela nečekaných kopaček od muže s kterým jsme prožívali nádherné dva měsíce vztahu jako vytřiženého ze sladkobolných románů jsem se obrátila mj. na kartářku s dotazem ,zda existuje šance že budeme ještě spolu. Dozvěděla jsem se že patrně ano ale současně jsem se dozvěděla i více informací, než jsem asi měla. Třeba tu, že začátkem tohoto roku se má objevit nějaký "pán dokonalý" ,a kartářka mi radila at si na něj počkám. Když mě veškeré tyto informace vč okolností za jakých si můj expřítel uvědomí svůj omyl a vrátí se ke mně potvrdila i další kartářka a ještě další, bylo mi z toho dost nanic.. Hlavně ze sebe mi bylo na nic ,že jsem odkrývala to co nemám. tak už se na nic neptám raději nikoho a nechávám to osudu........
Kdo se moc ptá, moc se dozví....
17.01.2018 - 23:13 | Filtr
(Býk) player
Takže - co je to osud? Za prvé.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Osud

Z toho plyne , že pakliže věříme v osud , to značí , že osudoví jsou všichni lidé v našem okolí , kteří mají s námi cokoli do činění. Nebo-li to jest:osudový - byl mi seslán. Jenže každý partner ti byl seslán , pokud tedy věříš v osudovost. A nejen partner , nýbrž i šéf , kamarád , soused a úhlavní záškodník....

To , co píšeš jako osudový se spíš myslí partner , kterej ti padne , jako bingo. První cena v loterii. Zkus v životě sázet. Uvidíš , zda ti osud dopřeje první cenu v loterii. Ale někomu ano. Jiní, a těch je víc vyhrajou druhou ,třetí cenu, ale té většině osudově zbyde los bez výhry.

Takže musíš pak uplésti z hovna bič.

My máme v hlavě špatně nastavený program. Program , který by se měl vyresetovat , abychom si přestali dosazovat za základní princip lidského soužití román z červené knihovny.
17.01.2018 - 23:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Přede mnou bylo už asi řečeno vše podstatné :1:

Pro mě byl ten pravý úplně každý. Ničeho nelituju a všechny miluju. Nečekám na "někoho osudového". Prostě to žiju.
17.01.2018 - 23:05 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Nebudu používat přívlastku "osudová". Nevím, jestli nějaká láska je skutečně osudem. Možná je, možná není... A pro mne asi není až tak podstatné o tom přemýšlet. Prostě věci se dějí. A většinou všechno je právě jak má být, ale to se dá posoudit spíše až zpětně.
Stalo se mi jednou jedinkrát, že jsem to vytušil. Dřív, než se dotyčná objevila, jsem věděl, že se něco děje. Ale neměl jsem ponětí, co to bude. Takže třeba to souviselo s něčím jiným, co jsem nepostřehl a mylně si to nyní spojuji s tímto.
Když se dotyčná objevila (to znamenalo pouze zjištění, že někde někdo takový existuje, nedošlo ke kontaktu fyzickému a ani virtuálnímu, virtuálně byla jen zaznamenána), zase něco uvnitř reagovalo. Jenže bylo to umlčováno; byl jsem v jiném vztahu, takže jsem si nic takového nepřipouštěl.
Následovalo časem navázání komunikace a po pár měsících jsme si domluvili shledání. Přestože jsme se do té doby neviděli (vyjma fota), mohu odpřisáhnout, že jsem věděl, jak to dopadne. Setkání bylo pouze potvrzením toho, že dosud tušené je realitou.
Nikdy dříve jsem nevěděl předem, že mi někdo vchází do života. Tady dříve, než se objevila. Před prvním setkáním jsem věděl, co bude následovat. Při prvním setkání jsem věděl, že mám před sebou matku našich dětí. Vše bylo mé mysli známo o krok napřed. A to pro mne bylo znamením.

Netvrdím, že spolu zůstaneme. Nevím. Co já vím, co se stane? Ale i kdyby, vím, že toto bylo v mém životě jedinečné. "Osudový" se přeci nemusí nutně rovnat s "na věky" (do smrti), jediný atd. Nakonec i skrze ty předchozí partnerky jsem došel až sem. Jsem tady a teď.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »