Sny o prvni lasce


21.11.2017 - 10:31
(Ryby) AndrejkaAndrea
Sny o prvni lasce
Zdravim vas. Budu rada za vase podnety k mym snum. Uz nekolik let se mi zda o me prvni gymplovske lasce. Driv to bylo tak max 3x za rok. Uz jsem nad tim premyslala, proc to tak moze byt, aj malovala mandaly a na nic sem nedosla. Krom toho, ze je to takovy symbol toho idealniho partnera-vzhledeve. Ty sny byly ruzne, nijak zajimave, treba ze mu davam lzici, ze se zeni apod. Posledni pulrok se mi zda o nem dost casto a ty sny se promenuji. Jsou dost pozitivni. Treba ze ho zvu na rande, vyznavam lasku apod. A mam pri tom strasne dobre pocity. Napadlo me, ze to muze mit co docineni s tym, ze jak ted na sobe vic pracuju, vic si sebe vazim, pritahuju si take lepsi, zdravejsi lidi do zivota...tak me tam napadla souvislost..Mate k tomu nejake napady?
Protoze nezpracovane city vuci nemu tam urcite nejsu. Napady? Inspirace?

Řazení:
21.11.2017 - 12:20 | Filtr
(Ryby) AndrejkaAndrea » .
No, ale mne sa prave o jinych laskach byvalych nezda... no, to ja si to taky uzivam ty pocity, ale chcu tomu prijit na kloub. To neni jen tak :4:
21.11.2017 - 11:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mně se taky zdává o první lásce. Ale nutno podotknout, že mně se zdá o všech láskách, sny se periodicky opakují v různých cyklech. Mění se téma snu, ale osoby zůstávají a city také :17:

Význam neznám, ani se po něm moc nepídím. Užívám si ty pocity. :108: :14:
Protože tam mě nikdo nevidí a nikdo nenajde. :4:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »