Umírání strach, zoufalství


27.10.2017 - 07:06
(Býk) Andromeda
Umírání strach, zoufalství
Dobrý den, ne zrovna vstávám vesele :)) dnes jsem se dvakrát vzbudila že sna, který pokračoval... Byla jsem u doktora, řekl, že nám moc bílých krvinek a že jsem moc bílá a že kdybych měla zánět slinivky (jsem po operaci žlučníku) tak se to dokáží léčit, ale leukemii ne... Dostala jsem neuvěřitelný strach z toho co bude s mým malým synem na kterého jsem sama a křičela jsem, že ho tu samotného nenechám ... A přemýšlela jak je to možný... Měla jsem na sobě bílé roztrzene tričko...Pak když mi oznamovali jak tu dlouho budu, jsem se probudila...
Často se mi k tomu zda ze se chodím modlit do kostela na mši...Jaky z toho máte pocit? ..

Řazení:
27.10.2017 - 20:06 | Filtr
(Ryby) Crumb
Já bych se toho snu tolik nebál. Nejspíš půjde o výraz obav z onemocnění a strachu ze smrti. Ostatně být nemocen ve snu má být dobré znamení pro ty, kdo jsou v tísni, což asi bude i Váš případ. A umírání ve snu nemusí nutně znamenat katastrofu. Tak např. to, co smrt ve snu naznačuje, se nemá uskutečnit u těch, kterým se zdá, že umírají a opět ožívají, když se např. dostávají do péče lékařů apod. Svobodným a nezadaným může dokonce sen o vlastní smrti věštit sňatek, protože podle starý textů se sňatek podobá smrti.
27.10.2017 - 19:12 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý » Andromeda
Můžete nám tu všem sdělit, která astroložka to byla? Jednak za takové postřehy by si zasloužila, aby před ní byli všichni varováni a druhak by jí někdo měl říct, že je kráva a lhářka. Vás čeká nikoli kvadratura, nýbrž konjunkce, což je aspekt neutrální, ale Mars v Kozorohu je postaven příznivě a proto působení konjunkce i přes případné potíže (jde o změny a transformaci, takže člověk nemůže zůstat na stejných pozicích) přináší spíše pozitivní výsledek.
Mimochodem mohu promluvit z vlastní zkušenosti, tuto konjunkci jsem právě prodělal (ještě stále ji mám) a co myslíte, že se stalo? Narození syna. Jedna z nejkrásnějších událostí v mém životě. A vůbec nic špatného se nestalo. Ale transformace ano, v otce.
:74:
27.10.2017 - 18:29 | Filtr
(Býk) Andromeda » .
Může být..Taky jsem nad tím přemýšlela, už jsem i premistila nábytek :)) ale nemáme moc na výběr teď s bydlením, sice přestěhování plánuji, ale nikdo nechce samozivitelku, ikdyz pracuju už od jeho půl roku.. Jako chápu když má někdo novej byt, že si to nechce nechat pokreslit.. Ale, jsou tu i ty většinou vybydleny byty a u toho jeste dalších 15zajemcu...
27.10.2017 - 17:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Andromeda
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Za takový "předpovídání" bych astrologům dala přes prsty. Vůbec se tím netrap.

K těm špatným snům u Tebe i malého - nemůže to být tím, kde bydlíte? Jestli tam nejsou nějaké zóny... Z vlastní zkušenosti - pokud jich tam je hodně, může to být po čase fakt neúnosné. Špatné sny, ale i to zdraví... :3:
27.10.2017 - 17:40 | Filtr
(Býk) Andromeda
Děkuji všem za názor... Ano nám strach z toho co by bylo... Asi je to ale tím,ze mi jedna astrolozka naznačila, že za dva až tři roky bude moje pluto k kvadrature na Mars,že ten můj neustálej zhon vlastně zastaví nějaká nemoc... Asi to mám v podvědomí a jsem úplně šílená z toho co by bylo s malým, když vlastně nikoho nemám..
Ale nemůžu si doma nohy hodit na stůl a relaxovat a šetřit se... Že? :)) to prostě technický nejde... Na to ona mě řekla, že mě to stejně takhle usadí.Tak asi proto ten sen.Nevim.. Některý sny se mě ale bohužel v rozmezí 1-3let plní.
Často jsem mívala noční můry, jak mě někdo leze po stropě nebo u mě stojí černá postava...I malej pláce v noci ze spaní, v podstatě už od té doby co se narodil... Takže jak vidíte u nás je veselo hlavně v noci :) Nic moc..
27.10.2017 - 13:54 | Filtr
(Kozoroh) Sosna zvlčelý
Nu já již jen doplním k předchozím výkladům, že kostel se zde již kdysi rozebíral a je to místo bezpečí, tam se schováváš a "zlo" na Tebe nemůže.

Jinak sny jsou pod vládou Neptuna, jenž je vládcem tvého ascendentu (v Rybách), a ten Ti dlouhodobě putuje 12. domem, což může mít souvislost. A zajímavé to může být, až doputuje na Jupiter a ascendent (cca od dubna 2019 do února 2021) a to nejen pro sny, ale vyslovené vize. Otázkou bude, jak jim budeš umět porozumět.
27.10.2017 - 13:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Předně chci říct, že nejsem žádný vykladač snů a když něco výjimečně napíšu, jedná se o můj prvotní pocit a dojem. Na symboliku jsou zde povolanější :1: Já se oháním ve vykádání snů jen tím, co na mě skrze popis dýchne. A ne vždy se tak stane, ale tady se to stalo.

První co mě napadlo: vina. Nevím proč. Třeba budeš vědět Ty.

Pokud ale vina, připadá mi, že se z něčeho obviňuješ, ale ve skutečnosti tím viníkem nejsi.

Je něco, co Tě opravdu tíží? Něco, co Tě poznamenalo tak, že jsi to v sobě uzamknula a schovala?

Teoreticky to může být jen procítění strachu jako reakce na to, co máš za sebou: jsi po operaci, jsi na syna sama, takže máš logicky spoustu obav. :1: Ale určitě bych se nebála toho, že bys měla být nemocná. :3: Sny jsou metaforické. A pokud smrt - může to být proměna. Transformace. Bílá je čistota, nový začátek.
27.10.2017 - 13:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máš pocit velké zodpovědnosti a tak ve snech odbouráváš ten strach z toho,aby si svou životní situaci zvládla.Působí to na mě tak,že ačkoli se to tak nemusí jevit,tak ti ty sny vlastně ulevují. :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »