Hjuman šizajn


20.09.2017 - 18:54
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Hjuman šizajn
Jdu kibicovat do odborného fora a zaroveň narovnat mezilidské vztahy - od Základu!! :21:


Generátor - manuálka, motůrek, co zajišťuje pohon, ale s vlastní hlavou se u něj moc nepočítá. Potřebuje aby ho někdo dirigoval. Oddře všechno a na konci dne je rád, že se může lžící porochnit v polívce a přikousnout patku chleba. Výhoda - nese odpovědnost jen když je průser. Když je seřván a vzápětí velmi decentně pochválen, skousne leccos a poměrně dlouho.. Nevýhoda - Nemá práva, ale otrok žádná práva nepotřebuje. Občas může budit dojem, že se zadrhne a bude stávkovat, ale když se mu slíbí pár misek rýže a otep slámy navíc, přestane ta špína hučet :61:
Zvláštní znamení:pes co štěká, ale nekouše. k večeru vysílením lehává před dveřmi, ale když přijde jeho pán - Projektor, hned je zas v pozoru.


Projektor - Mozek lidstva. Top manager. Deux et machina, boží jiskra inspirace. Potřebuje ale poskoky, kteří jeho invenci oddřou. Proto kolem sebe obvykle mívá několik generátorů. Jeho posláním není makat a být unaven, ale inspirovat svět svou svěžestí a vitalitou. Rozdává píseň na potkání. Výhoda - v jeho přítomnosti si rychle uvědomíte kam patříte. Nese odpovědnost.. tedy když se daří. Také bývá velmi okouzlující, zahlédnout jen odraz jeho půvabu v louži nad kterou jste shrbeni bývá zážitek co snadno povzbudí k dalšímu výkonu. Nevýhoda - Když máte hlad a začnete kňučet, dokáže se pěkně nasrat. Občas vás kopne, aby se zbavil stresu - ten ho hyzdí, ale kope s gracií, takže se to dá vydržet.
Zvláštní znamení: Projektor bývá žena.

manifestor - Pan co je komu po tom. Individualista, pro kterého svět končí za dveřmi jeho pokoje (obzoru). Tak trochu sociální deviant, který dokáže vykonat výjimečné věci, protože nemá čas ani chuť zjišťovat, že už je vykonali výjimeční kolegové - manifestoři na druhé polokouli. Když mu řeknete obejmi mě, odpoví - jen přes mou mrtvolu. Preferuje telepatický kontakt, což je jen výmluva pro jeho sociální deviaci.
Výhoda - Když ho necháte v lese, nezačne ho kácet (generátor), ani nutit lesní zvěř, aby mu prošlapala cestu (projektor), ale zvedne se a vyjde z lesa ven. takže večer je zaručeně zpátky doma. Nevýhoda - domluvit se s ním na něčem bývá obtížné, zvlášť, jestli jste žena a chcete to s ním i prožívat, nedej bože prožitek sdílet v manželství.
Zvláštní znamení: chlap. John Wayne.

Reflektor - Bulík, otloukánek, neštěstí světa. Zaručeně vás brzy nasere nejen tím, že když se v lese ztratí, sedne si na bobek a začne zívat a hladit mech. Je značně nepříjemné s ním trávit čas, protože do vás brzy začne kérovat snažíc se vám namluvit, že je vaše zrcadlo. že on jako osobnost vlastně neexistuje. Těžký případ, sklon k drogám, hlavně opiu nebo kanabinoidům. Hodně často se vymlouvá na menstruaci (žena) nebo aspoň na fáze měsíce, příliv a odliv (mužožena). Často také pije, ale snaží se to omluvit tím, že vyleštěné zrcadlo co dokonale odráží vaše nešvary je jen na dně sklenky. Výhody - když ho zabijete, neobživne. Nevýhody - bez něj můžete mít občas pocit, že jste ztratili levného soukromého psychiatra, ale je to jen iluze. Poslední přelud, který vám tu ta kurva psí než zhebla, zanechala :61:
Zvláštní znamení: sklon k vyprávení bonmotů a aforismů. často krvácí :61:

Řazení:
20.09.2017 - 20:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podle toho Tvého bych měla být Projektor :4:
20.09.2017 - 19:12 | Filtr
(Štír) Freja
Tak jsem se zkusila diagnostikovat....je to těžký, fakt že jooo, snad ten reflektor...? :24: :61:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »