VÝKLAD KARET-LÁSKA


09.09.2017 - 18:07
(Lev) ZNellyZ
VÝKLAD KARET-LÁSKA
Ahoj, začínám s tarotem a nějak si s tím stále nevím rady. Vyložila jsem si 3 karty:

Minulost-Obrácení Milenci
Přítomnost- Dvojka Pohárů
Budoucnost- Dvojka Mincí

Minulost jsem pochopila jako milostnou zradu, přítomnost jako lásku nebo harmonii a budoucnost jako změnu.

I tak bych se, ale pro jistotu chtěla ujistit, jestli to mám správně.

Děkuju :1:

Řazení:
03.11.2017 - 16:42 | Filtr
(Býk) PYTHIE
ahojky pokud je minulost v kartě milenci -ukazuje se tu že v určité fázi života jste se pro lásku ,vztah rozhodla ,byla to volba ..tato karta se kdysi jmenovala rozhodnutí ,mezi rozumem a citem a tady vždy činíme rozhodnutí srdcem -já osobně karty neobracím ,a pro začátečníka je lepší nejprve pracovat bez obracení .Každopádně jde o to že určitým vztahem jste si prošla bez ohledu na výsledek,nebo jste zamilovaná byla .
PŘÍTOMNOST 2 POHÁRY -Určité šance na zamilování ,setkání se s někým tady je .Někdy je i o usmíření s partnerem ,,,protože jste otázku nepoložila konkrétně ani kartičky až tak jasné být nemusí....nemyslím to zle ale otázky musí být jasné a konkrétní .Otázka láska může mít pak zmateční .Je to tedy o otevření se lásce a citům .Může jít o to že se vztahům nebráníte ...
BUDOUCNOST 2 MINCE .Ukazuje spíše na nestabilitu ve vztahu ...nestálost ,někdy může přijít i nový partner ,a někdy může jít i o rozhodování mezi dvěma .Všechny dvojky v Tarotu jsou o rozhodování ...a také to může být o lehkovážnosti a hraní .Něco přehlížíme -bereme na lehkou váhu .
:29:
10.09.2017 - 10:16 | Filtr
(Býk) Onirique » dan162
:15:dík
09.09.2017 - 22:41 | Filtr
(Býk) Onirique » dan162
U spimajim nic není... :63:
09.09.2017 - 22:07 | Filtr
(Štír) tetragold
Mrkni sem: http://oranzovestranky.cz/tarot.htm…

když nevím, tak tady dohledávám. Mají hezky udělaný význam do různých oblastí života i význam na obrácené karty.

:3:
09.09.2017 - 21:53 | Filtr
(Rak) dan162
Osvědčilo se mi na začátek si vytahovat ráno kartu dne, nepodívat se na ní, až večer. Pomohlo mi to naučit se některé karty vnímat (u mne to je pocitem), a až pak jsem je kombinoval a koukal do knížek a na weby. U spimajim jsou inspirativní popisy významů karet. Také lze si koupit knížku od Banzhafa, který má daný výklad karet vysvětlený včetně významu té které karty na dané pozici. Dost záleží na tom, jakou máš sadu, Rider-Waite, Crowley...

Nejdůležitější ze všeho je otázka, mohu se například zeptat, co mám udělat pro xxx, jaký je stav vztahu, kam se bude vyvíjet, co je v palicích aktérů... A když dostanu jednu odpověď, mohu to zkusit ještě z jiné strany.

Většina kartářů nedokáže vyložit na sebe, protože se těžko dělá odstup sám od sebe, nepromítat do výkladu svá přání, případně neopakovat výklad tak dlouho, než vyjde co si přejeme. Nejdřív bych zkoušel výklady na něco méně důležitého, zkoušet různá míchání, vytahování karet, prostředí, myšlenky při výběru karet, nezávazně si hrát.

Karty neobracím, ale obrácené milence bych vyložil jako vztah, který nebyl od srdce, tažený spíš záměrem nebo problémem. Přímo zrada je jiná karta. Dvojka mincí je taková nezávazná, jakoby to mělo vyšumět. Opět změna je jiná karta, vlastně několik ukazuje změnu, ale 2 mince bych tak nevyložil.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »