Prána


03.08.2017 - 17:18
(Panna) a.p.r.i.l
Prána
Dobrý den vsem , mám takovou zvláštní otázkou. Asi tak před 4 měsíci jsem si všimla že ve stromu u nás na zahradě prší při bližším zkoumání jsem si uvědomila že to asi těžko bude déšť jelikož jinde nepršelo a navíc pršelo dolů a současně i na horu. Pak to zmizelo. Po nějaké době jsem to viděla znovu pak už i na jiných stromech nejdříve jsem si myslela že by to mohla být energie těch stromů ale ukázalo se že ne jelikož teď už to vidím i jinde třeba na tmavé střeše a tak mám novou teorii zda by to nemohla být prána. Tuší někdo co to je ? Je to jako velmi drobný hustý déšť který prší nahoru i dolů současně a dopadá vždy naprosto kolmo.

Stránka: 2 1
Řazení:
05.08.2017 - 15:56 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » Marhon
Já si myslím že je třeba otevírat tato témata někdy jsou lidé se svým darem sami myslí si že blázní nedejbože jdou k lékaři pro prášky a přitom je to vlastně fyzikální jev který prostě vidí zatim jen někteří a postupně ho začnou vidět i ostatní chce to jen čas. Do té doby je dobré vědět že v tom člověk není sám a že i jíní to vnímají stejně jako on :)
05.08.2017 - 14:11 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » Háňa*
Jo mohlo by to tak být tedy jsem zvědavá jaké praktické využití to vidění bude mít:))) je fakt že to vnímám stále častěji naposledy včera na večer.
05.08.2017 - 11:01 | Filtr
(Lev) Marhon
jen chci napsat, že je tohle moc hezká diskuze. od začátku jí sleduji, co píšete a líbí se mi, ač některé věci nechápu.
jen mě zaujalo, jak jste napsali, že by tohle člověk neměl říkat.
už jsem se s tím setkala mockrát. někdo něco "umí", "vidí" a když se ho na to začnu ptát, tak mi řekne, že o tom nechce mluvit, nebo, že si mam na to přijít sama.
narazila sem pouze na jednoho člověka, co byl ochotný mluvit o svých schopnostech. a sem za něj ráda. myslím si, že je dobře, když člověk o tom mluví, podělí se, poradí.
teda, člověk, který skutečně něco dokáže, ne někdo, kdo si jen honí triko. :4:
05.08.2017 - 09:36 | Filtr
(Beran) Háňa*
Někdy se stane, že člověk začne vidět (očima) některé věci dřív, než je schopen - připraven vnímat (cítit) "co to je" a užívat toho.

Je to, dalo by se říct, opačný stav toho, když například pes utíká před zemětřesením, které ještě zdaleka není.
04.08.2017 - 22:08 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » onka
jakože lysohlávky? jó jó to je pak jízda..
04.08.2017 - 20:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » The Ancient Dragon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak to treba poďakovať a.p.r.i.l,pretože ona podnietila túto debatu :1: :74:

Možno je meditácia dobrým prostriedkom na ustálenie - neviem, pretože sama nemeditujem. Cvičila som jógu a čchi kung - o týchto cvičeniach málinko viem, ale nerozumiem, čo znamená dýchať + a -. Učila som sa dýchať v uzavretí a v otvorení. Prosím ťa, mohol by si to vysvetliť?
Pýtam sa hlavne preto, čo nám zdôrazňoval tréner. My sme prevažne celý deň v uzavretí (prevažná časť z nás), ktoré treba kompenzovať otvorením. Ak popíšeš ako cvičíš, možno to pochopím a budem vedieť napísať svoj pohľad - ak ťa to samozrejme bude zaujímať. :1:
04.08.2017 - 16:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vernal
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Ancient Dragon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky za příspěvky, po dlouhé době tu narážím na debatu, která mě vážně zaujala.

Mám pocit že jsem ten druhý případ a i dost možná mí hrozí smrt štěstím.
V kostce můj příběh: byl jsem několik měsíců pod útoky osoby která mě nenáviděla a vykonávala na mě rituály černé magie. neprožít to osobně nevěřil bych co to dokáže. Stavy na umření se střídaly se stavy přirovnatelných k otravě, energie mi skákala + - neuvěřitelné propady, stále však ve spokojenosti, pocitech štěstí a vděčnosti za úžasný život plný hojnosti, to mi vzít nedokázala ale moji spřízněnou duši to zabilo a mě málem taky.
No to jsem si vyřešil, Daná osoba mi odpustila. Avšak proces ustalování né a né nějak doznít. na umření už to není ale občas mě to tak jakoby lízne a řeknu si ouu :11:.
Jsem hodně aktivní člověk od malička překypující energií, je možné že po velkých útocích - přišlo velké + a stále jsem nevyvážený. ALe jak se ustálit?

ps. V meditacích respektuji obě polarity a dýchám jak + tak -
04.08.2017 - 15:59 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » onka
jo bylo to takové trochu jako koukání přes vodu ale já jsem nějak hned věděla že to není oční vada ale něco jiného :))) zatím jsem to zažila jen jednou tak uvidím zda bude možnost využít tvou radu příště :))))
04.08.2017 - 15:56 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » vernal
jo tak to celkem vím o čem píšeš už jsem se s tím tady setkala i s tím že svoje zážitky nemám zveřejňovat že tím ohrožuji sebe i svojí rodinu to bylo když jsem hledala další lidičky se stejným zážitkem který jsem si pro sebe nazvala stavem čistého vědomí :)jsem zcela opačného názoru je třeba zveřejňovat a sdělovat vyměňovat si zkušenosti a ne dělat že nic ještě si budou ostatní mysle že jsem blázen ale já se toho nebojím jelikož vím že blázen vůbec nejsem jen jsem dostala dar co mi úplně změnil život a jsem tomu ráda :))))))
04.08.2017 - 15:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vernal
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Klaret, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky za příspěvky :68:
04.08.2017 - 14:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » a.p.r.i.l
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
..." vidím kulatý střed a kolem větší kruh ve kterém se okolní prostor tak zvláštně vlnil "...


Až příště tohle zaznamenáš, zkus zavřít oči, je to nádherná duhově-světelná scenérie. Před 15ti lety jsem kvůli tomu šla na oční, protože jsem si to neuměla vysvětlit :4: Říkám tomu "vodní vidění"
04.08.2017 - 13:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » a.p.r.i.l
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím, že už dávno máš vybrané :17: - duša asi musí dospieť do určitého stupňa porozumenia Božieho stvorenia, osmeliť sa, aby sa odhodlala vidieť veci, ktoré sú iným zatiaľ vzdialené. Osmeliť sa znamená, že vie, že čas-odčasu bude musieť čeliť útokom, nepochopeniu ... možno aj násiliu a smrti jej fyzickej schránky. Rovinu začiatočníka máš asi dávno za sebou :1:

Nakoniec, hodne nepochopenia sa vyskytuje aj na tomto fóre a viem, že niektorí ľudia radšej nenapíšu nič, aby sa nestali terčom výsmechu a iných foriem nepochopenia, potom často márne hľadajú niekoho, kto by im vedel vysvetliť, čo sa to s nimi deje.
04.08.2017 - 13:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buh je tlak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No neviem - asi som to zle vysvetlila. Mínusová energia sa prejaví ako stav uzavretia na prednej strane tela - môže byť charakterizovaná vstupom do seba, pokojom, chorobami, taký človek veľa rozpráva, no je aj mimoriadne agresívny - je jedno, či používa slovné, alebo iné ataky - to sú tí, ktorí sa snažia vybojovať si energiu neustálou protiargumentáciou, hnevom, atď. Keď prerastie do nevratného stavu, človek zomiera - typický príklad bol Bruce Lee.
Plusová energia je napr. otvorenie na zadnej strane tela a takýto človek je šťastný bez príčiny, takmer nehovorí, telo je vystreté, hrudník je zdvihnutý, chôdza svižná. V tomto stave nie sú žiadne ani vnútorné, ani vonkajšie konflikty a myseľ i telo sa liečia samé od seba - týchto ľudí, ktorí si stav otvorenia dokážu udržať, a pritom neumrieť, chodí po svete len veľmi málo - aspoň si to myslím.
04.08.2017 - 11:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vernal
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
dobře, takže by se dalo říct, že nulová hladina energie je jakýsi harmonický stav této jedinečné energie, s kterou se každý rodí, ok?

já bych pak tedy chápal minusovou nebo i plusovou hodnotu jako vychýlení z tohoto rovnovážného stavu. Minusovou hodnotu bych vyjádřil např jako frekvenční pole oběti - v modu apatie a plusovou jako oběti - v modu útok, obrana.

pokud dojde k útoku, obraně, tak se plusová hodnot apo nějaké době vyčerpá a převrátí se do minusu dokud se zase neobnoví přirozená, harmonická, nulová hodnota.
mohlo by to tak být?

zajímavé je, že třeba z pohledu jogy nebo východních cvičení vlastně nacházíme hlubší a hlubší porozumnění svému tělu tedy i hlubší, jemnější pojetí toho, jaká může být harmonie a rovnováha..
04.08.2017 - 08:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buh je tlak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Čo viem je, že každé stvorenie na Zemi funguje na svojej jedinečnej frekvencii - na nej sa rodí (ak je živé), na nej degraduje, či po smrti odchádza preč. Myslím, že energia stvorenia tečie v rozsahu tej jedinečnej frekvencie neustále - preto neviem, či je možné hovoriť o deficite, alebo o prebytku - to všetko môžu byť len abnormálne vychýlenia a tým následne zmenená vlnová dĺžka - ??? Neviem, toto sú tak zložité veci, že rozumom sa zrejme pochopiť nedajú - asi ich treba prežiť.
Plusová hodnota asi neznamená prebytok, skôr si myslím, že sa zvýši rýchlosť šírenia energie. Zažila som sama na sebe, že vtedy vychudnem na kosť, hoci môžem jesť celý deň, doslova prestanem rozprávať a teším sa zo všetkého, nedokážem napríklad čítať, písať, pretože nevidím ani riadky - dozvedela som sa od majstrov pracujúcich s energiami, že tak to vtedy je. Dlhodobo tento stav vedie k smrti "šťastím" - vôbec to nemyslím ako metaforu, ale doslova.
Tak si vyber :1:
04.08.2017 - 07:31 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » tronco
Nojo píšu to na telefonu a je to samý překlep:))))) oprava probudila neb od mala jsem holčička:)))
04.08.2017 - 07:25 | Filtr
(Štír) tronco » a.p.r.i.l
Jako mala jsi sw probudil.
To mas zvlastnejsi asi cely zivot :D

Tez neco podobneho.
Lezim na boku a proti me lezi nadherne stvoreni zenskeho pohlavi. Byl to sen. Pomalu se z nej probouzim a meni se ta cimra z kamenne s drevenym stropem a nabytkem na zdenou loznici se syntetickymi zaclonami a nabytkem z Ikea. Ta zena tam zustala lezet a ja se nepohnul a koncentroval jsem se celou dobu na ni. Chvilku tam byla se mnou v realite, pak se usmala a rozplynula....
03.08.2017 - 23:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vernal
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
chápu, že má někdo energetický deficit, ale hladina energie s plusovou hodnotou znamená co, že ji má příliš? jak takový stav ale vzniká?


hladinou nula se tedy myslí jakási rovnováha? nevzniká ale tahle rovnováha vychylováním do plusových a minusových hodnot, tedy jakousi amplitudou?
03.08.2017 - 23:20 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » vernal
Když to tak čtu tak asi ráda zůstanu jen v rovině začátečníka na druhou stranu všechny zvláštní věci co se mi dějí jsem si taky neobjednala tak možná i to s tou energií prostě příjde ať chci nebo ne :)
03.08.2017 - 23:16 | Filtr
(Rak) Loreena Mckennitt » Buh je tlak
:1: :15:
03.08.2017 - 23:03 | Filtr
(Panna) a.p.r.i.l » Buh je tlak
Přesně pokud zrovna nevidím ten déšť tak častěji vidím takové rozostření prostoru:) jednou jsem viděla tak zvláštně že to vůbec nedokážu popsat něco jako když vidím kulatý střed a kolem větší kruh ve kterém se okolní prostor tak zvláštně vlnil měla jsem to cca 3 hodiny zrovna v práci tak to bylo poněkud zatěžující normálně pracovat dost mi to omezovalo výhled:)))
03.08.2017 - 22:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Buh je tlak
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Obrovskú - to mi z dlaní vyrazilo tak, že sa zatriasli okná, ale našťastie som sa ľakla a zmizlo to. Ešte vidím tú takú farbu, ako popisuje a.p.r.i.l - takže ako voda - tá sa vlní len jemne a je pomalá a jej rýchlosť viem presne, lebo ju merali majstri čchi kung - je 29 m/s - táto lieči. Ako som písala, celé telo môže vyžarovať, ale to musí človek vedieť. O energiu sa podľa mňa človek pripraví len sám - viem, že sa hovorí o energetických upíroch a tak ..moja skúsenosť je taká, že ak sa ocitneme v blízkosti človeka, ktorý je napr. pod vplyvom emócií so záporným znamienkom, tak energia prúdi prirodzene tak, že sa snaží vyrovnať potenciál - teda uviesť človeka do stavu "0"

hladina: _______________________ +
hladina: _______________________ 0
hladina: _______________________ -
i na to, aby sme sa z hladiny so znamienkom + vrátili na "0" je potrebné dodať energiu, pretože ak je človek dlhodobo v hladine hlboké -, i v hladine vysoké + je výsledok rovnaký - smrť.
03.08.2017 - 22:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » a.p.r.i.l
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vernal, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To príde, neboj :1:
A ešte som chcela povedať - to vyžarovanie celým telom ma raz skoro zabilo. Moja mama mala rakovinu, o ktorej v tom čase ešte ani lekári nevedeli, len bola zoslabnutá. Raz v noci si vyžiadala energiu a stalo sa mi presne to, čo som popísala v predchádzajúcom príspevku - nebola som na to pripravená a v tom okamihu som sa nesprávala ako "vodič energie", ale dávala kvantum zo svojej energie, až som sa silou vôle a z posledných síl dokázala skotúľať z postele na zem a odplazila som sa do obývačky. Ten pocit neprajem zažiť nikomu - doslova cítiš, že ti z tela odchádza život. Tak si dávaj pozor :1: lebo i takéto veci sa neskúseným (i keď ty možno skúsená si :17:)môžu stať.
03.08.2017 - 22:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vernal
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj, proud energie žluté barvy, jakou měl rychlost záření?
jaké další barvy rozeznáváš a jaké mají využití?
všechny putují z těla přes ruce nebo je možný i přenos z jiných míst těla?
pokud je možné touto cestou jedince energeticky nabít, může ho někdo podobným způsobem o energii i připravit?
03.08.2017 - 22:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Buh je tlak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj, mám podobnou zkušenost, občas se mi zdá že kolem mě a na mě "prší" a přitom je jasný slunečný den. Taky se mi často vlní pevné tvary - obrysy budov apod, příp "vidím" mihotat energii v jednom bodě.

zatím jsem to blíž nezkoumal.
Příspěvky: 41-17 16-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »