Jaro a mraky mimin :D


21.05.2017 - 10:45
(Rak) Loen
Jaro a mraky mimin :D
Tak se tu v poslední době zase urodilo několik dětí - a jelikož nechcu bejt furt ta "úchylná teta" co se první zeptá na hodinu narození :4: tak přesnej čas vím jen u jedné holčičky (postupně hodím další mimouše :4:)

Tak jako vždy poprosím o pomoc v výkladem (můj vykojený mozek je prostě totálně mimo jakoukoli kombinatoriku)

12.5.2017 7:25 Brno

Řazení:
21.05.2017 - 19:06 | Filtr
(Rak) Loen » tiferett
co to máš za program? :4: nějak nechápu jak ses dobrala toho asc a slunce v 1.domě :63:
21.05.2017 - 13:16 | Filtr
(Střelec) tiferett
V mojom programe mám ascendent tohto tvorčeka na 1 stupňoch Raka. Takže všetko je trochu posunuté oproti tomu horoskopu, čo si tu ty udala.
Je to velmi nežný Býk, ascendent v Rakovi dodáva citlivosť, vnímavosť, veľkú poteebu dotykov a objatí. Potreba veľkého porozumenia.
Mesiac v Strelcovi v opozícii na MArs v Blížencoch jej dodáva veľkú otvorenosť, prudké otvorené prejavy, potreba pravdivosti, priamosti...Navyše impulzívny dynamický Urán , konj. Merkúr v priamom, pruskom impulzívnom Baranovi dodáva tomuto človiečikovi veľkú dynamiku a pohyblivosť, čo vyvažuje pasívnu stránku ascendentu v Rakovi.
Pruské , a impulzívne nastavenie nervového systému (Merku, Urán v Baranovi) stabilizuje trigon Merkura a Urána so Saturnom. Takže v konečnom dôsledku to bude velmi inteligentný človek, vnímavý, intuitívny, velmi tvorivý a inšpiratívny, ale pevne ustabilizovaný (Saturn), rozvážny, trpezlivý, múdry - výborná aspektácia Merkúra.
7.dom vzťahov ťažko aspektovaný. Bude potrebná práca na vzťahoch a celej tejto stránke života.
Na MC leží Neptúnv Rybách - takže možná buď dráha liečitela - o čom svedčia aj iné aspekty horoskopu , alebo môže dlhodobo prežívať neistotu a tápavosť v oblasti kariéry.
Chiron v Rybách v 10.dome tiež naznačuje dráhu liečitela, alebo skrátka prácu, prostredníctvom ktorej bude liečivo pôsobiť na ľudí.
Slnko postavené v 1.dome - duša vizionára - to podporuje aj konjunkcia Urán, Merkúr.
A Slnko je v trigona na Pluto - silná , hlboká osobnosť, ktorá bude schopná vytvárať aj realizovať svoje vízie - ktoré budú nejako spojené so vzťahmi .....Dalo by sa o tom veľa popísať. Toto je len tak veľmi zhruba...
21.05.2017 - 12:59 | Filtr
(Rak) Loen
Další mimís 8.5. 2017 11:40 Brno
K příspěvku je přiložený obrázek, který se zobrazí pouze přihlášeným uživatlům.
(Přihlásit)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »