Duch


26.01.2017 - 17:26
(Váhy) tenisák
Duch
Prosím o vysvětlení tohoto snu.Stále jsem na cestě před malým mostkem.Po pravici byla louka a rozkvetlé ovocné stromy.Po levé straně menší přehrada.Najednou u mě stála moje kolegyně z práce.Měla jsem radost,protože ji hledali.Ona mi řekla "měla jsem nehodu,,utopila jsem se,Pavel by byl rád kdyby mě našli" Já na to i tvoje máma.Pak mi řekla,že je na druhé straně přehrady.Viděla jsem ji jako by byla živá.Měla jsem z toho velmi rozrušená,nebot ona je velice užasný človíček. Co to vše znamená? Děkuji předem za vysvětlení.

Řazení:
27.01.2017 - 17:15 | Filtr
(Štír) tronco » tronco
AHa... tak možná jestli ten les mi tam nezasahuje... je též přírodního původu a poznamenán starostí liských rukou.... nevidím Ti tam obrazy,ale takové jako pocitové vjemy .... No nic... přeji,ať se Ti život srovná a vyklidní,stejně tak,jako Tvé sny s tím :3: :62: :49: :27:
(toho oslíka se sluníčkem používám skoro vždy jak podpis,píšu pro vyvarování se neporozumění)
27.01.2017 - 17:04 | Filtr
(Štír) tronco » tenisák
Bavíme se hypoteticky. Jak bych mohl něco vědět z Tvého snu,nemám v něm co dělat. Neumím to vysvětlit a je mi to jedno,proč mi vyskočí vždycky jeden holý obraz z toho Tvého. Bohužel jsi tak strohá,že se z toho nemůže uzavřít jakýkoliv náhled.Nejsem žádný věštec,nebo tak,jsem jen člověk. Ale prostě já tam něco vnímám jako .... nějaké volné prostranství a mohla to být nějaká stěna horského štítu s jeskyní,nebo prostě je tam něco,co je živé (i kamen je živý) a přitom už nějak s člověkem spojené.... ale pořád jsem jen u mé intuice. Ježíš,já tak nesnáším holé věty a pořád na mě všichni tlačí,ať už se tak naučím psát,aby mi bylo rozumět. Ale z těch Tvých holých vět bych se musel ptát. Kdo to je Petr? Jaký má vztah s Tebou,nebo s tou koleginí. Jaká matka by Tě ráda našla? Tvoje,její? Napíšeš hledají jí... ale kdo jí hledá? To je nekonečno všech otázek na každou Tvou větu bych jich měl celou řadu a to by bylo opravdu na dlouho a ve finále beztak jen lekce vlastně i pro mě. Jen si tak myslím nahlas,abych ukázal jak se na sny dá hledět trochu souvisleji s vlastním životem a jak si to nějak rozebrat,potom .... mi tam jdou nějací lidé hele,není to stavení.... tam by se nevešli....
27.01.2017 - 14:59 | Filtr
(Váhy) tenisák » tronco
Ahoj.Moc děkuji.Voda pod tím mostkem opravdu vytéká z přehrady.Ten domek já neviděla.Nevím zdali tam je.Kolegyni jsem viděla jako ducha,její tělo leželo ve vodě a po mě chtěla abych řekla kde je.Proto název duch.V té chvíli mě nic jiného nenapadlo.Jinak máš pravdu.Procházela jsem těžkým obdobím a ještě přetrvávají dozvuky.Jistotu hledám.
27.01.2017 - 06:51 | Filtr
(Štír) tronco
Když jsem to četl poprvé,našel jsem na druhé straně kamenný domek ... z té přehrady zleva teče proud vody pod tím mostkem a vlévá se do té zahrady vpravo ?.... já nevím,je to tak? To není přec můj sen,tak proč to tak vnímám?
Jinak o kolegyni to není. Téměř vždy se strachujeme o jiné zbytečně,protože oni jsou v našich snech znázorněni archetipicky ve vztahu k našim vnitřním procesům ... atd....
.....
To je dobrý,kdyby to bylo takhle,jak jsem si to domyslel,tak je tam úplně globus naší ředitelny :44: Vlevo ta nádrž emocí a vpravo ta úrodná "hmatatelná" půda,zahrada .... hluboké vody,kam nevidíme a zahrada,kde si i můžeme ochutnat jablko (např. jak levá a pravá hemisféra) a to přemostění.... to je též jasné ... a ten domek ten jsem tam viděl fakt možná jen já,ale mohlo to být vyprovokováno i z prvotního pocitu významu ve smyslu touhy po hledání jistoty .... tu kolegyni vynechávám,protože třeba netuším,jaký máte v reálu vztah a zkrze to je třeba hledat ....
Mluvím jen tak,jak mi to napadá,ale též názor :3: :7: :49: :27:
P.S. K přesnějšímu výkladu potřebují zkušení více informací o tom člověku,kterému se to zdálo a jeho okolí atd... není to jak ve snáři ... černou kočku přes cestu jíti viděti = to znamená,že má asi někam namířeno ... Proč se ten sen jmenuje duch :63:
27.01.2017 - 06:33 | Filtr
(Blíženci) movvin
Voda jsou emoce a přehrada, jsou zastavené emoce a kolegyně se v nich topí... a ten Pavel možná to souvisí právě s ním. A nebo si sama staví emoční bariéry a nemůže se z toho dostat.
26.01.2017 - 18:01 | Filtr
(Váhy) tenisák » Bard Moe
Kolegyně je živá.Na druhé straně přehrady byl les.Ona ale byla ve vodě na druhé straně. Chtěla,abych to řekla a potápěči ji mohli vylovit.Jinak to byl velice živý sen a moc jsem se o ni bála.
26.01.2017 - 17:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ono těžko říct, potřeboval bych asi ještě nějaké detaily k tomu, abych v tom viděl nějakou symboliku. Předpokládám, že kolegyně je živá.
Strach o ni mít nemusíš dle mě. Voda znamená povětšinou emoce, most je opravdu přemostěním a ovoce bych bral jako symbol hojnosti - po pěstování.
Pokud se utopila ve vodě - chápejme v emocích, tak to může znamenat spoustu věcí. Tvrdila, že je na druhé straně přehrady - co na té druhé straně bylo ve snu? To by mohlo pomoci.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »